Driver Genius Profesional!
Eshte nje soft qe ben tamam ate qe do ti plus qe para se te instaloje driverat e rinj ben bekapin (ruajtjen) e driverave ekzistues per mos patur probleme fare.
Driver Genius Profesional!
Eshte nje soft qe ben tamam ate qe do ti plus qe para se te instaloje driverat e rinj ben bekapin (ruajtjen) e driverave ekzistues per mos patur probleme fare.
have a little faith!!!
Driver Magician, eshte shume i mire. I ben update, dhe i gjen automatikisht vete driverat. Per te gjitha versionet e Windows eshte perfekt, une kam disa kohe qe e perdor dhe jam shume i kenaqur personalisht.![]()
tju bej nje pytje un ju po mire kur ska internet punon kto programe ?
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Driver Genius Profesional qe e kam provuar punon, eshte testuar ne nje laptop qe nuk kishte driverat e kartes se rrjetit dhe pasi me dha emrin tama te driverave qe duheshin i shkarkova nga nje kompjuter me interet dhe kaq ishte!
have a little faith!!!
ok
kshu po dakort jam![]()
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Shkarko nje Driver Pack. I ben nje search instalon karten e rrjetit dhe pastaj i merr te gjitha driverat qe te duhen. Problemi me i madh eshte me laptop-et kur kane shume opsione, qe dalin ne startup, driverat e WLAN, Sounds, kartes grafike, Motherboardit etj. Mua me ka nderuar, u mundova njehere me nje Sony Vaio PCG-8131M, nuk i gjehej asnje driver, as per VISTA as per XP, e bera me Driver Magician me mbaroje pune dhe u nderova tek ai miku im.
Pastaj per te dedektuar driverat ke programe si Everest, Aida32. Per ti bere backup driverave ke Driver Genius etj. Pastaj ke dhe Driverdetected qe eshte online, nese i gjen serialin eshte shume i mire.
te dhenat e pc jane:
system manaufacer:hewlett packard
system modelompaq presario c700 notebook pc
bios:default system bios
procesoor:intel(r) core (tm)2 duo pc t5450 @ 1.66 (2 cpus)
direct version: directx 9.0c (4.09.0000.0904)
ju lutem shum me ndihmoni
Driver-at i ke ne Linkun :
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...riesId=3466274
Do te duhet te percaktosh me mire tipin e kompjuterit sipas te dheneve qe do te kerkohen.
E keshume te lehte.
Suksese.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
un e kam vetem compaq presario c700 notebook
ndersa aty edhe shkronja te tjera pas 700.
cfar duhet te zgjedh
qe te jesh i sigurte
shko ne START RUN dhe shkruaj MSINFO32 dhe do te te dalin po ato te dhena qe ke shkruar ne fillim.
Dhe do te jesh i qarte cili prej tyre te listuara tek faqja zyrtare e HP eshte i yti.
Ose shikoje edhe pas laptopit duhet te kete ndonje system model te percaktuar!
Krijoni Kontakt