Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 86
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Me thene te drejten ka disa Univ. private qe jane vertete te mira, por nuk e di a te lejohet te regjistrohesh pa i dhene provimet e lendeve me zgjedhje? Je interesuar mire ne kete aspekt?
    Kam qene ne brezin e pare, kur u vu ne proces sistemi i matures shteterore, dhe nuk e di si jane ndryshimet e tanishme, dmth me duket se ke per t'i dhene ato provime. Ne kete aspekt duhet te na ndihmoje nje anetar, qe eshte ne vitin e fundit te matures lidhur me procedurat; ate lejohet apo jo.
    Do te iteresohem thellesisht per ato qe neser.

Vetem me trego se si duhet te jesh i sukseshem ne kete fushe?????

Falemnderit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citrusse, si je ne kete aspektin ketu, ne lidhje me kete qe kam cituar....?

Muajve te fundit kam menduar shume per kete edhe vete dhe kam bere analizat se sa e kam vleresuar veten, dashur etj etj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Muajve te fundit kam menduar shume per kete edhe vete dhe kam bere analizat se sa e kam vleresuar veten, dashur etj etj
    ke nevoje te dalesh per kafe me shoqerine, ke shoqeri?

Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Eshte mire te mendosh dhe te nxjerresh perfundimet se ne cilen situate ndodhesh realisht, por pas mendimit duhet te vije edhe Veprimi.
    Nje keshille ta jap; mos mendo me per te kaluaren, dhe mos i kujto vetes gjithe kohen qe ke pasur nje periudhe depresioni, sepse nuk te ben mire. Konsideroje si nje enderr te keqe qe ke pare, dhe qe tani je zgjuar nga gjumi dhe je gati te shohesh "Diellin"....Te gjithe biem ndonjehere pre e merzitjes, zhgenjimeve, por jeta eshte e shkurter qe ta kalojme duke menduar per dhimbjen.
    Cdo dite lind na sjell dicka te re, dhe ke shume gjera te bukura te shohesh dhe perjetosh, mjafton te jesh i vemendshem dhe te perjetosh cdo moment te bukur, ndersa te veshtirat le te na bejne me te forte.Nje thenie e mencur eshte e tille: "karakteret formohen ne dallget e jetes", ato dallge qe ke kaluar le te sherbejne tani si force.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ke nevoje te dalesh per kafe me shoqerine, ke shoqeri?
    Dear, ne rradhe te pare duhet te jesh mik i vetevetes, kete i duhet urgjentisht te beje....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Dear, ne rradhe te pare duhet te jesh mik i vetevetes, kete i duhet urgjentisht te beje....
    po i duhet edhe pak te dali, ta shijoj jeten,
    kshu me psikologjira jemi te gjithe profesora ne po kur vjen puna ti veme ne praktike.

Oj citrusse,
    ty te duhet shoqeri e re, te nderrosh ajrin, te duhet nje shok(nuk ke ēe do shoqen) si fillim e pastaj pse jo nje partner.
    Dil dhe shijoje jeten, kaq, nderkohe do qartesohesh natyrshem mbi ate qe do nga jeta dhe do permiresosh edhe mardheniet me veten. Te kesh dike qe te vlereson ndihmon shume kete.

Ti ke qene ne depresion per kaq kohe dhe pjese e depresionit eshte te mbyllesh ne vetvete dhe te rrish po ashtu mbyllur, duhet te besh te kunderten.

Po nuk na the ku rri me banim?

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    po i duhet edhe pak te dali, ta shijoj jeten,
    kshu me psikologjira jemi te gjithe profesora ne po kur vjen puna ti veme ne praktike.
    Nuk eshte ceshtje profesorlleku, mos fol kodra pas bregut. I duhet qe te doje veten ne rradhe te pare, te ndihet i/e sigurte ne vetevete; dhe si mund ta beje kete me shoqerine kur nuk e ben ne rradhe ta pare me veten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Te behemi real, po, eshte vone. Eshte shume vone. Por, me mire shume vone se sa kurre.
    Cfare te ben te mendosh se eshte teper vone? Apo mundohesh te me thellosh edhe me shume ne ate qe kam qene>?

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    I duhet qe te doje veten ne rradhe te pare, te ndihet i/e sigurte ne vetevete; dhe si mund ta beje kete me shoqerine kur nuk e ben ne rradhe ta pare me veten?
    Si i thonė anglisht: SELF CONFIDENCE, pra vetėbesim

dhe x-soja nuk e ka shumė keq. Goca/ēuni ka nevojė pėr njė ambient tė ngrohtė social, pėr njerėz qė e mbėshtesin, i dhurojnė ngrohtėsi, e inkurajojnė dhe e vlerėsojnė.

Asnjėherė nuk ėshtė vonė pėr tė studiuar. Jashtė shtetit tė rinjtė marrin kohė pas gjimnazit: programe shkėmbime eksperiencash nė vende tė tjera, programe sociale, etj sepse nuk ndihen gati pėr kėtė hap, janė tė pavendosur, e duan tė mbledhin mė parė eksperienca. Ndonjėherė ėshtė mirė t'i lėmė kohė vetes pėr tė marrė vendimin e duhur.

Suksese!
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ndonjėherė ėshtė mirė t'i lėmė kohė vetes pėr tė marrė vendimin e duhur.
    E di c'me kujtove me kete? Faktin qe shpesh disa vendime te rendesishme te jetes sone, i marrim cuditerisht ne adoleshence, si psh profesionin qe do zgjedhesh shumica prej nesh e ka marre qe ne gjimnaz.

Ndersa keta qe kane nje fare pjekurie me duken me me fat ne kete aspekt, dhe nuk kane humbur asgje, keshtu qe nuk jane aspak vone.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •