Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 86
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Kam shume deshire per drejtesine ose sociologjine?
    A ju duket dege e veshtire?

asgje nuk eshte e veshtire kur vertet e deshiron, cilado te jete mosha asnjehere nuk eshte vone. dhe per ta kuptuar ne te pelqen apo jo te mbetet vec ta provosh. ne lidhje me studimet qe do zgjedhesh, deshirat e tua duhet te kene prioritet ne kete moment, per deshirat e te tjereve do vi koha te kujdesesh ne te ardhmen ne momentin kur do te ushtrosh profesionin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Drejtesine, sepse mund te te keshilloj me konkretisht ne kete aspekt, sa here te duash.
    Edhe mua drejtesia me duket si shume me e pershtatshme..
    Athere vazhdo me keshillat e tua qysh tani...
    Cfare ve ben nje student te sukseshem?

Edhe mua drejtesia me duket si shume me e pershtatshme..
    Athere vazhdo me keshillat e tua qysh tani...
    Cfare ve ben nje student te sukseshem?
    Fakulteti i Drejtesise perfshin shume lende te tjera, eshte me gjitheperfshires, dhe eshte shume terheqes. Ka shume volum nuk e mohoj, por eshte tejet i bukur, une e kam pasur me shume qejf, sepse tani e kam kryer.

Se pari ty te duhet te japesh lendet me zgjedhje si provim shteteror, qe te besh preferencen e juridikut dhe duhet ta fitosh. E ke plotesuar formularin? Duhet te japesh provimet e lendeve me zgjedhje, qe te fitosh te drejten e arsimit te larte.

Pra si fillim, duhet ta fitosh te drejten e te qenurit student se pari, pastaj flasim si te jesh student i sukseshem.
    Ke aplikuar per provimet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje "citrusse"
    Edhe nga shrimet e tuja e kuptoj se ke pasur nje depresion te rend, ku ende vuane ase me mire te themi se pak a shume tu ka ba kompleks ne koke "pse njerzi, moshataret tuaj, qe kane qen me te dobet se ti tani kane kryare ndonje drejtim, e ti ke ngel mbrapa! une te3 kshilloshe qe ta harroshe te merreshe me njerzit tjer, dhe ti kishe zili te tjerve qe kane kryare diqka, e ti jo! une e kuptoj se kjo vjen si pasoj e depresionit tuaj, e jo qe ti done qe ta bejshe kete pune! kjo te vije ne koke vetvetiu, si pasoj e smundjes .., mkire po nje kuptoje se secili njeri e ka drejtimin e vet, dhe secili njeri ka problemet e veta, dikushe me te mdhaja e dikushe me te vogla, dikushe te hapta e dikushe te mbyllta, mirepo askushe nuk eshte pa probleme.keshtu qe edhe ti ke pase ose ke ndonje problem ne vete tuaj, mirepo merre vetn me te mire, pajtohu pake a shume me fatin tane, dhe mose i merre shume gjerat reagjike, e posaqerisht ato qka folin njerzit!
    nese dikushe te ngacmon, se ai ka kryare ndonje studime, e ti je mbet rrugve, mose e merre tragjike, ti thuaj atina po mire shyqyre qe dikushe po kryen diqka, eshte e pa mundeshme, qe te gjithe njerzimi te studiojm apo te kryjem fakulteta!
    Mire po per ty mese e nevojshme eshte tani te jeshe i qet dhe te mendojshe pozitivisht, pa marre parasyshe se qka regjistron apo punon!
    sa i perket viteve 27 per studime, jo jo nuk eshte vone, koha me e mire per studime, dhe per femra! mendo pozitivisht!harroj qka bani ai dhe qka foli ai!lexo shkruaj, dhe luaj! nuk eshte marre te tregoshe njerzve, se kame qen pake i smuar dhe tani jame me mkire!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Fakulteti i Drejtesise perfshin shume lende te tjera, eshte me gjitheperfshires, dhe eshte shume terheqes. Ka shume volum nuk e mohoj, por eshte tejet i bukur, une e kam pasur me shume qejf, sepse tani e kam kryer.

Se pari ty te duhet te japesh lendet me zgjedhje si provim shteteror, qe te besh preferencen e juridikut dhe duhet ta fitosh. E ke plotesuar formularin? Duhet te japesh provimet e lendeve me zgjedhje, qe te fitosh te drejten e arsimit te larte.

Pra si fillim, duhet ta fitosh te drejten e te qenurit student se pari, pastaj flasim si te jesh student i sukseshem.
    Ke aplikuar per provimet?
    Po po do te aplikoj, sepse une edhe ne kohen e depresiona kam mbledhur materialte mjaftueshem per regjistrim, por edhe nese nuk regjistrohem do provoj te regjistrohem ne ndonje universitet.

Me vjen mire qe e gjeta dikend te me keshilloje ne kete fushe. Tani vetem mund te me tregosh si te jem student i suksesshem.

Te falenderoj nga zemra per interesin e shprehur te me ndihmoni!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Po po do te aplikoj, sepse une edhe ne kohen e depresiona kam mbledhur materialte mjaftueshem per regjistrim, por edhe nese nuk regjistrohem do provoj te regjistrohem ne ndonje universitet.

Me vjen mire qe e gjeta dikend te me keshilloje ne kete fushe. Tani vetem mund te me tregosh si te jem student i suksesshem.

Te falenderoj nga zemra per interesin e shprehur te me ndihmoni!!!
    do provoj te regjistrohem ne ndonje universitet PRIVAT

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Kam nevoje per keshillat tuaja?
    Kam kaluar ne per nje faze te veshtiredepresioni dhe me duket shume vone ti filloj studimet tani ne moshen 27 vjecare, sidomos kur te aferimit e mi me lodhin psicikisht duke me thene se deri tani do te duhej ta kisha doktoraturen, kur seune mendoj ti filloj tani?

Me ndihmoni ta kaloj kete krize me keshillat tuaja ju lutemmm
    Te behemi real, po, eshte vone. Eshte shume vone. Por, me mire shume vone se sa kurre.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Te behemi real, po, eshte vone. Eshte shume vone. Por, me mire shume vone se sa kurre.
    Edhe une them te behemi real, NUK ESHTE VONE! Pse u dashka cdo gje matur me moshen kalendarike? Pastaj cfare eshte koha, pervec nje iluzion njerezor...

do provoj te regjistrohem ne ndonje universitet PRIVAT
    Me thene te drejten ka disa Univ. private qe jane vertete te mira, por nuk e di a te lejohet te regjistrohesh pa i dhene provimet e lendeve me zgjedhje? Je interesuar mire ne kete aspekt?
    Kam qene ne brezin e pare, kur u vu ne proces sistemi i matures shteterore, dhe nuk e di si jane ndryshimet e tanishme, dmth me duket se ke per t'i dhene ato provime. Ne kete aspekt duhet te na ndihmoje nje anetar, qe eshte ne vitin e fundit te matures lidhur me procedurat; ate lejohet apo jo.

Citrusse, si je ne kete aspektin ketu, ne lidhje me kete qe kam cituar....?
    Ceshtja tjeter dhe urgjente qe te duhet, eshte t'a duash veten, t'a vleresosh veten per ate qe je, dhe te jesh gjithmone ne kerkim te vetepermiresimit.
    Kur te fillosh t'a duash me shume veten, do kesh edhe vullnetin dhe deshiren, jo per te bere nje fakultet por edhe me shume.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •