Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 86
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Nuk jam ne gjendje te jap nje keshille te mirefillte por po jap mendimin tim: nuk eshte vone te fillosh studimet ne kete moshe, thjesht mos mer parasysh keshillat e 2-3 kokrrave ketu qe te thone studjo kuranin, ne vend qe te japin nje keshille te mirefillte, te shtyjne te studjosh per shplarje truri !

studimi kuranit nuk ta shpelan trurin
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Kam nevoje per keshillat tuaja?
    Kam kaluar ne per nje faze te veshtiredepresioni dhe me duket shume vone ti filloj studimet tani ne moshen 27 vjecare, sidomos kur te aferimit e mi me lodhin psicikisht duke me thene se deri tani do te duhej ta kisha doktoraturen, kur seune mendoj ti filloj tani?

Me ndihmoni ta kaloj kete krize me keshillat tuaja ju lutemmm
    Degjom mua me se miri te bie, se keta tjeret nuk po dine..
    Se pari ndalu reflekto nje kohe.. aq sa te mjafton, analizoj gjerat mire, hulumto ne thellesi te unit tend dhe nxirri ne siperfaqe(hudhi ne leter po qe nevoja) synimet, ambicjet e deshirat qe momentalisht jane te perziera e jo te qarta, ne gjendje kaosi.
    Pasi te jesh e sigurte se cilat jane me te vertet enderrat e tua..
    atehere futi ne bilanc(kandar, vag).. dhe shih cila nga ato peshon me shume..
    epju prioritet.. cila nga to eshte primare per jeten tende..

Nese ne rangun e prioriteteve, deshira dhe ambicja per te studiuar eshte shume lart..
    diku e para ose e dyta(duke marre parasysh moshen e re qe ke), ateher s'ke qka te mendosh fare me shume.. asnje minute me teper.. tashme ke vendosur..
    dhe asgje e askush nga jashte vetevehtes tende do te mund te pengoje ne rrugen qe ti ke zgjedhur me vetedije te plote.
    Binde vetvehten se rruge tjeter s'ka, se studimi eshte ne majen me te lart te prioriteteve tua..
    Tjerat sene pengesa s'jane gje fare.. as nuk do ti hetosh.. do te qeshesh me budallalleqet tua te sotme.. urime!

Citim Postuar mė parė nga Ermedin Lexo Postimin
    Lexo dhe pėr Islam, vetėm lexo!
    haaa.. haaaaaaaaaaaaa...
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    citrusse, per cfare do te pelqente te vazhdoje studimet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Ju falenderoj nga zemra te gjithe juve qe keni ndare kohe nga jeta juaj per te me bere te ndihem mire. Kjo me ben te shoh se kjo bote e vrazhde paska akoma njerez te mire qe nuk ngurrojne te te keshillojne kur je ne hall. Kam harruar kur ka qene hera e fundit qe dikush te ma kete thene ndonje fjale te mire??
    Tani, sipas jush, a mund te thuhet qe ne kete moshe e kam tere jeten perpara dhe mund te arrij te gjitha, se do te kem kohe t'i mberrij te gjitha qe deshiroj dhe te jem ne hap me ata qe sot vetem kane mberritur para meje?

Pergjigjet e juaja i pres me padurim!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citrusse edhe une moshen tende kam dhe ne nje fare menyre kam rifilluar shkollen ne kete moshe. Tani ti mos pretendo qe ti nisesh tani studimet dhe te perfundosh shkencetare, kjo varet se ne cilen dege ke ndermend te shkosh, por asnjehere nuk eshte vone, je akoma ne lule te jetes.

Tani na u pergjigj ti, per ēfare dege ke deshire te vazhdosh?

Tani, sipas jush, a mund te thuhet qe ne kete moshe e kam tere jeten perpara dhe mund te arrij te gjitha, se do te kem kohe t'i mberrij te gjitha qe deshiroj dhe te jem ne hap me ata qe sot vetem kane mberritur para meje?
    Me thene te drejten, mendoj se hapin me te rendesishem tashme e ke bere, dhe ky eshte pranimi i situates ne te cilen je, qe do thote e pranon se ke nevoje per dije, te arsimohesh dhe te jesh i dobishem per veten dhe te tjeret.

Ceshtja tjeter dhe urgjente qe te duhet, eshte t'a duash veten, t'a vleresosh veten per ate qe je, dhe te jesh gjithmone ne kerkim te vetepermiresimit.
    Kur te fillosh t'a duash me shume veten, do kesh edhe vullnetin dhe deshiren, jo per te bere nje fakultet por edhe me shume.

Kaq per momentin, qe te mos ta mbushi trurin tend me shume fjale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    A eshte vone te fillohetn studimet ne moshen 27 vjecare?
    JONuk eshte von. Mos degjo ca thot familja te lutem. Sidomos ne moshen 27 vjecare! Ik mbaro shkollen. Bej cfar te ben ty te lumtur jo cfar ben familjen tende te lumtur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Citrusse edhe une moshen tende kam dhe ne nje fare menyre kam rifilluar shkollen ne kete moshe. Tani ti mos pretendo qe ti nisesh tani studimet dhe te perfundosh shkencetare, kjo varet se ne cilen dege ke ndermend te shkosh, por asnjehere nuk eshte vone, je akoma ne lule te jetes.

Tani na u pergjigj ti, per ēfare dege ke deshire te vazhdosh?
    Kam shume deshire per drejtesine ose sociologjine?
    A ju duket dege e veshtire?

Drejtesine, sepse mund te te keshilloj me konkretisht ne kete aspekt, sa here te duash.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Drejtesia them se do jete pak e veshtire, kurse sociologjia me pak e veshtire,
    po per filozofi ke menduar?
    Ndiq ate qe ke deshire.

Ne tirane do vazhdosh?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 20-05-2011 mė 09:30

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •