Z. Agim Doēi ju uroj ditelindjen e 63-te me deshirat per shendet, fat, lumturi dhe mireqenje ne jeten tuaj dhe te falmijes suaj. Perulem me shume respekt para vepres dhe punes tuaj.
Z. Agim Doēi ju uroj ditelindjen e 63-te me deshirat per shendet, fat, lumturi dhe mireqenje ne jeten tuaj dhe te falmijes suaj. Perulem me shume respekt para vepres dhe punes tuaj.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Urime urime!
Gezuar i dashur Poeti yne!
Gjithmone qofsh ky qe je trim e atdhetar e i forte e me humor!
I nderuari Agim edhe 100 tjera,edhe me te mira se deri tani.
Atdheu eshte si familja; Vleren ia njohim vetem kur e humbim.
Z. Agim, gezofsh edhe 100 pranvera te tjera! Paqja, lumturia dhe begatia mbizoterofshin ne jeten tuaj!
Gjėja mė e vėshtirė ėshtė tė njohėsh vetveten!
Kam nderin te ju uroj ditelindjen...........festofshi edhe shume e shume tjera!
edhe une i bashkangjitem ketij urimi per kete shpirt te madh poetik qe do te rroje jashte kohe.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
O i nderuar adash, pranoni urimet mė tė pėrzemėrta pėr ditėlindje, shumė shėndet, jetėgjatėsi e frymėzime edhe mė tė thella...
Pėrqafime mik!
Kam kėnaqėsi tė veēantė tė uroj poetin e madh Agim Doēi nė pėrvjetorin e 36 tė datėlindjes sė tij!
Jetė tė gjatė poet dhe me shėndet tė mirė!
Urime ditelindjen i nderuar poet.
Ju deshiroj jete te gjate dhe te lumtur.
Duke pasur nderin dhe kėnaqėsinė, pėrfitoj nga rasti qė poetit tė shquar e mikut tė madh z Agim Doēi t'i drejtoj urimet e mia tė sinqerta me dėshirat mė tė mira pėr jetė tė gjatė e tė lumtur, mbarėsi tė pėrgjithshme, suksese tė pandalshme nė gjithė sferat e jetės dhe realizim tė plotė tė gjithė dėshirave e planeve jetėsore.
GĖZUAR PĖR JETĖ E MOT!
"Lehtė bėhesh pasha nė nahi
por ėshtė vėshtirė tė jesh njeri".
Shume urime poeti yne , ju uroj jete te gjate dhe te jeni i rrethuar me dashuri !
What goes around---comes around
Urime ditėlindjen i nderuar poet, z. Agim Doēi! Festofsh edhe shumė panvera tė tjera i shėndetshėm, i inspiruar, i lumtur e i suksesshėm nė idealet tuaja kombėtare, humane, shpirtėrore, artisitike, etj! Ndjejmė kėnaqėsi teksa lexojmė e ndėgjojmė nė kėngė vargjet tuaja pėr atdheun, mallin e dashurinė! Tė kėndoftė pena sot e pėrgjithmonė!
Me respekt,
Dar_di
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Gezuar Miku im.
Paske lindur ne dite shansi
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Urime Agim, 63 per 36 do te uroja .................
Dija eshte injorance e mesuar.....
Per Ditelindje belbezime
Urime...Shume urime,
Jete me shendet e gezime.
Agime te lumtura plot,
buzeqeshje dhe kurre lot!
Ne shpirt mbetsh i ri,
mbret arshik ne poezi!!!
Edhe njeqind poet Agimi!
Mos tu shterrte kurre frymzimi!
Gezuar Ditelindjen poeti i dashur Agim Doci!
me nderime,
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 09-05-2011 mė 11:36
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Urime i nderuar,edhe sa te duash i gėzofshit!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
gezuar u befsh 100.
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Urime u befsh 100 vjeē qofsh gjithmone energjik e me humor siē je .
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Urime ditelindjen!
Sa i mire forumi.Te jep mundesine qe edhe poeteve qe adhuron tu urosh ditelindjen!
AUTOCHTHONOUS
Pershendetje i nderuar Agim edhe une kam knaqsin tju uroj ditlindjen dhe te gjitha te mirat ne jet jetofsh i lumtur me me te mirat e kesaj bote dhe qofsh i knaqur dhe i lumtur gjithmon me familjen tuaj dhe me te gjith njerzit qe i don
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Krijoni Kontakt