kur eshte kancer ne lekure behet kinoterapi
kur eshte kancer ne lekure behet kinoterapi
Nese eshte pyetje kjo qe ben ti, pra "A perdoret kimioterapia ne kancerin e lekures?", atehere pergjigjia eshte PO. Sipas llojit te kancerit perdoren metoda te ndryshme trajtimi ku njera prej tyre eshte kimioterapia.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Sa e merzitshme je bere! Nuk eshte normal qe nje njeri ne moshen tende te kete gjithe ato semundje per te cilat ben ti pyetje.
Ke problem, shko dhe pyet mjekun. Ka problem nje njeri nga rrethi i shoqerise, edhe ato shume thjeshte duhet te shkojne te pyesin mjekun. Jo te vijne te pyesin ty kur ti s'di gje. E ti mbas andej te vish ne forum.
Po Vasin ku e ke?
Normale forumi eshte per te ndihmuar, por jo nje si ti qe na futesh me ja 3 emra deri tani ketu.
Te pakten mos na genje.
Ta them une te verteten; as Ela11, as Amerika1, dhe as Vasi nuk vuan nga kanceri i lekures.
Jam ketej nga amerika dhe e di mire sa kushton mjeku. Ti nuk e di qe te kesh diagnoze "kanceri ne lekure" kjo behet pikerisht nga mjeku. Jo tja besh ti vetes tende, sheh dicka ke lekura e dores apo ku ta di une dhe thua "kam kancer".
Prandaj te thashe mos genje, per diagnoze kanceri duhet sesbene mjeku. Por meqe thua s'ke inshurance, dmth s'ke qene tek mjeku per kete diagnoze, pra del ke fjala ime qe s'ke kancer. Ose ke degjuar qe nga rrethi i shoqerise ka dikush kancer lekure.
I bie qe ti thjeshte do te dish me shume per kancerin e lekures dhe kerkon nga forumistat te japin ty informacione. Keto pyetjet qe ben ti gjinden ne internet. Kerkon te dish me shume per nje semundje lexo per te, mos prit ta bejne te tjeret per ty. Ky eshte problemi im me ty dhe fakti qe e ben me lloj lloj emrash te ndryshem. Nejse e di vete ti.
pastaj une ne forum hyj me emrin tim nuk do hyj me emrin e motres apo te vllait,secili ka emrin e vet ne forum,,sic eshte facebook qe secili ka emrin e tij
Krijoni Kontakt