Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    x-so diku dikur ke shkruar qė duhej ti kishe hy medicinės, heu burrė do kishe korrur sukses
    Lere mos ma kujto se jam bere pishman si derri qe iu futa inxhinierise ndersa lashe menjane mjeksine.
    Nejse, flm per komplimentin.
    Ne fakt une dyshoja se ka acarim, jo domosdoshmerisht infeksion te mirfillte qe ne shqip i thuhet ēistit. E kam nga pervoja personale.

Persa i perket tastimit te prostates, eshte e udhes ta paralajmerojme eurostar se si behet nje prostate exam .

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Lere mos ma kujto se jam bere pishman si derri qe iu futa inxhinierise ndersa lashe menjane mjeksine.
    Nejse, flm per komplimentin.
    Ne fakt une dyshoja se ka acarim, jo domosdoshmerisht infeksion te mirfillte qe ne shqip i thuhet ēistit. E kam nga pervoja personale.

Persa i perket tastimit te prostates, eshte e udhes ta paralajmerojme eurostar se si behet nje prostate exam : D.

http://www.youtube.com/watch?v=xHKTE75dgE4
    Right ''That's how a prostate exam is perfomed''

Hiqe mė mire, se na e le pa shku fare

O Euro: se harrova: bėji njė email Sabri Selmanit
    Elegance is an attitude.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po por edhe pas mjekimit nuk me ka kaluar djegja qe kam. Rrofsh per interesimin

Nuk eshte infeksion i jashtem, por djegje e brendshme. Faleminderit per interesimin
    azgje ! atehere un pyta ktu ke shpia ime edhe me thane qe te shkosh te bosh nje vizit ke doktorri i lekures ne durres Vasili(o e gjen ke spitali o ke ambulanca )! eshte shum shum i mire !
    shko mos e le mas dore !

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Mė fal, po ē'a hy lėkura kėtu? Ē'i duhet dermatologu ēunit?
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Kush e ka kaluar si problem dhe me cfare mjekimi popullor apo medicinal. Kam bere dy here mjekim por prap hic. Doktoret thone pi lengje por u bera si fuci dhe prap me djeg. Bera eko dhe nuk me doli asnje gje . I kam provuar cajrat me bishta qershie e tjere si keto qe ka farmacia dhe prap hic.

Do ja dia per ndere te me tregonte ndonjeri qe e ka kaluar vete.

Pershendetje
    Hall te madh paske ..
    Po kur te forcohet te djeg koka?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    angelina e di ti apo e din ato qe kan njohuri ne kte gjo!un pyta babin tim dhe ai me tha kte gjo nuk e shpika vet....!

p.s. po nuk arrite te gjesh nje solucion as ke ky doktorri(ke vasili, po ma ha mendja se do te te sheroje!eshte me i mire ne durres!) Eurostar, kerkoi ndihme doktorr ILIR SHANI qe te te tregoje se cfare duhet te bosh!

x-so diku dikur ke shkruar qė duhej ti kishe hy medicinės, heu burrė do kishe korrur sukses

Edhe unė mendoj se duhet tė jetė njė infeksion i fshikėzės, zystitis, edhe pse nga kjo vuajnė mė shumė femrat se meshkujt. Nqs ėshtė kėshtu, duhet tė shkohet menjėherė te mjeku! Unė mendoj se duhet tė bėhet kontrolli i prostatės, sepse njė infeksion i fshikėzės te meshkujt ėshtė njė shenjė pėr zmadhimin e saj, qė ndėr tė tjerash, ngushton ureterin qė kalon pėrmes saj. Pėr ta parė mė qartė mund tė bėhet njė sonografi dhe tastohet prostata,( shihen edhe veshkat, nqs janė zmadhuar si edhe ureterėt, nqs ka fluks normal tė urinės) Nga ana tjetėr, do bėhen analizat e urinės, tė shihet nqs ka mbetje urine nė fshikėz, qė duhet thėnė ėshtė mundėsia optimale pėr rritjen e baktereve, dhe tė gjitha ato gjėrat e tjera qė janė shkruar kėtu.

Antibiotikėve nuk u shpėton dot dhe do ngopesh me to, duke qėnė se infeksioni ėshtė bakterial. Nqs ke mundėsi ta gjesh, do tė tė sugjeroja solidagoren. Ėshtė i disponueshėm me pika ose me kapsula. Ėshtė barnė me pėrbėrje tė pastėr bimore dhe pėrdoret kur ka infeksione tė rrugėve urinare ose kur ka gurė nė veshka. Ndihmon veēanėrisht nė lehtėsimin e djegies gjatė urinimit. Disa tė njohur qė e kanė provuar, kanė thėnė qė ėshtė ilaēi magjik

Ajo qė duhet tė bėsh patjetėr ėshtė: tė pish shumė shumė shumė: gati 3l ujė nė ditė, qė tė shpėlahet mirė fshikėza e mos tė mbetet urinė aty, se shumohen baktere si thashė.
    Tė evitosh duhanin, alkolin, tė evitosh mishin e kuq, tė hash shumė fruta dhe perime.

Kėto qė tė shkruan dynjaja kėtu me gjithė mua janė hamendėsime, diagnozėn individuale e bėn mjeku. Kėshtu qė xhan, sado e sikletshme, duhet tė shkosh.

Tė shkuara!
    Sa e ke rreceten doktoresh Faleminderit per interesimin

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    angelina e di ti apo e din ato qe kan njohuri ne kte gjo!un pyta babin tim dhe ai me tha kte gjo nuk e shpika vet....!

p.s. po nuk arrite te gjesh nje solucion as ke ky doktorri(ke vasili, po ma ha mendja se do te te sheroje!eshte me i mire ne durres!) Eurostar, kerkoi ndihme doktorr ILIR SHANI qe te te tregoje se cfare duhet te bosh!
    Kete Vasilin se njoh une , po Iliri eshte kirurg dhe nuk ma do mendja qe mer vesh per keto. Ai mund te ma presi veglen se per ate pune eshte

Si e ka mbiemrin ky Vasili di gjo ti dhe cfar specialiteti ka ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Kush e ka kaluar si problem dhe me cfare mjekimi popullor apo medicinal. Kam bere dy here mjekim por prap hic. Doktoret thone pi lengje por u bera si fuci dhe prap me djeg. Bera eko dhe nuk me doli asnje gje . I kam provuar cajrat me bishta qershie e tjere si keto qe ka farmacia dhe prap hic.

Do ja dia per ndere te me tregonte ndonjeri qe e ka kaluar vete.

Pershendetje
    >>> Nqs nuk te kane bere derman keshillat e ketyre me siper atehere mos bo sex ca dite dhe do jesh mire.
    (edhe pse eshte thjeshte nje infeksion qe nuk i ke gjetur akoma antibiotikun e duhur)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 28-04-2011 mė 16:26
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Lere te fantazojne njerezit, uroj qe mos ta marri seriozisht Eurostari kete keshillen e dermatologut.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Hall te madh paske ..
    Po kur te forcohet te djeg koka?
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    pyete djalin mos ka bere sex me ndonje kafshe shtepiake ?
    Ai tjetri ka hall ky ben karragjozin ketu, mjere kujt i bie fati ta kesh pacient.
    Shume i ndyre qenke sinqerisht.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin

pyete babin- cfare do i bej dermatologu? dhe ku do ta shohi, vizitoj ai ? lol

ca nuk lexon ketu. Eurostar, shko te doktori, nese ke atje. Te kishe qene ne Canada, ishe sheruar me kohe. Shiko se mos merr dhe antibiotiks te skaduar. Cdo gje eshte e mundur atje, dhe skane efekt. Mbase mund te kesh dhe prostatin. E shef cte beri cigarja. Pa mbushuar moshen, te beri gjemen. Kot themi ne, e ? lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 28-04-2011 mė 19:27
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •