Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    jam i bindur qe problemi yt eshte nje infeksion urinar dhe mund te jete shkaktuar nga faktore te brendshem [ rere ose gure ne veshka] ose e jashtme [ mikrobe ] te shkaktuara nga mungesa e higjenes vetjate te rrepte .

une kur kisha kete problem mirja antibiotik 500 mlg dhe emrin e antibiotikut nuk e mbaj mend , dhe pija shume uje dhe kisha kujdes me higjenen .

mund jete edhe nje faktore tjeter , e cila eshte edhe mundesia e nje ngjitje infeksioni nga partnerja/i gjate aktit seksual dhe ndoshta eshte e nevojshme qe te beje edhe partnerja/i analizat e duhura perkatese .

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    ke provu te bosh shplarje me kamomil???????

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Lol po ke infection laju e shplaju me uje apo juice vetem antibiotics te bejne Pune. Sa kohe ke qe vuan nga kjo ? Te uroj Sherim te shpejte.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    neqoftese ke infeksion fashion te keshillon te marresh nje lloj ilaci ne farmaci !ato jan kokrra ngjyre lejla e erret dhe shihen ne uje(per cdo 1.5 liter 2 kokrra si keto)! provoji sepse funksionojn!

p.s. kur ke shum cuna ne shpi kto gjona me doemos qe i zbulon!

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Edukatė duhet tė marrėsh njė herė!

Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin
    jam i bindur qe problemi yt eshte nje infeksion urinar dhe mund te jete shkaktuar nga faktore te brendshem [ rere ose gure ne veshka] ose e jashtme [ mikrobe ] te shkaktuara nga mungesa e higjenes vetjate te rrepte .

une kur kisha kete problem mirja antibiotik 500 mlg dhe emrin e antibiotikut nuk e mbaj mend , dhe pija shume uje dhe kisha kujdes me higjenen .

mund jete edhe nje faktore tjeter , e cila eshte edhe mundesia e nje ngjitje infeksioni nga partnerja/i gjate aktit seksual dhe ndoshta eshte e nevojshme qe te beje edhe partnerja/i analizat e duhura perkatese .
    Po por edhe pas mjekimit nuk me ka kaluar djegja qe kam. Rrofsh per interesimin
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ke provu te bosh shplarje me kamomil???????
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Lol po ke infection laju e shplaju me uje apo juice vetem antibiotics te bejne Pune. Sa kohe ke qe vuan nga kjo ? Te uroj Sherim te shpejte.
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    neqoftese ke infeksion fashion te keshillon te marresh nje lloj ilaci ne farmaci !ato jan kokrra ngjyre lejla e erret dhe shihen ne uje(per cdo 1.5 liter 2 kokrra si keto)! provoji sepse funksionojn!

p.s. kur ke shum cuna ne shpi kto gjona me doemos qe i zbulon!
    Nuk eshte infeksion i jashtem, por djegje e brendshme. Faleminderit per interesimin
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ik mor cun tek doktori, pse ketu do te sherohesh ti

Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    ik mor cun tek doktori, pse ketu do te sherohesh ti
    Po re po atje do shkoj, por kam qen edhe hic....thash ndoshta ndonjeri e di kshu pak a shume.

Rrofsh per interesimin
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    po me degjove mua hiq dore nga alkoli, duhani, pi sa me shume lengje, ha sa me pak, mos puno shume

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    A vonohet urina kur shkon ne banjo?

Mua me duket shume si nje inflamacion i fshikezes duke bere qe te mbetet gjithmone pak urine ne fshikez qe te djeg edhe kur nuk je plot.

Nuk jam mjek po veshkat nuk kane lidhje ne kete mes, eshte fshikeza e acaruar.

ke bere gje ekografi te fshikezes dhe rrugeve urinare?

edhe une kam patur shume vite me pare te njejtin problem dhe me ca ilaēe kaloi.
    x-so diku dikur ke shkruar qė duhej ti kishe hy medicinės, heu burrė do kishe korrur sukses

Edhe unė mendoj se duhet tė jetė njė infeksion i fshikėzės, zystitis, edhe pse nga kjo vuajnė mė shumė femrat se meshkujt. Nqs ėshtė kėshtu, duhet tė shkohet menjėherė te mjeku! Unė mendoj se duhet tė bėhet kontrolli i prostatės, sepse njė infeksion i fshikėzės te meshkujt ėshtė njė shenjė pėr zmadhimin e saj, qė ndėr tė tjerash, ngushton ureterin qė kalon pėrmes saj. Pėr ta parė mė qartė mund tė bėhet njė sonografi dhe tastohet prostata,( shihen edhe veshkat, nqs janė zmadhuar si edhe ureterėt, nqs ka fluks normal tė urinės) Nga ana tjetėr, do bėhen analizat e urinės, tė shihet nqs ka mbetje urine nė fshikėz, qė duhet thėnė ėshtė mundėsia optimale pėr rritjen e baktereve, dhe tė gjitha ato gjėrat e tjera qė janė shkruar kėtu.

Antibiotikėve nuk u shpėton dot dhe do ngopesh me to, duke qėnė se infeksioni ėshtė bakterial. Nqs ke mundėsi ta gjesh, do tė tė sugjeroja solidagoren. Ėshtė i disponueshėm me pika ose me kapsula. Ėshtė barnė me pėrbėrje tė pastėr bimore dhe pėrdoret kur ka infeksione tė rrugėve urinare ose kur ka gurė nė veshka. Ndihmon veēanėrisht nė lehtėsimin e djegies gjatė urinimit. Disa tė njohur qė e kanė provuar, kanė thėnė qė ėshtė ilaēi magjik

Ajo qė duhet tė bėsh patjetėr ėshtė: tė pish shumė shumė shumė: gati 3l ujė nė ditė, qė tė shpėlahet mirė fshikėza e mos tė mbetet urinė aty, se shumohen baktere si thashė.
    Tė evitosh duhanin, alkolin, tė evitosh mishin e kuq, tė hash shumė fruta dhe perime.

Kėto qė tė shkruan dynjaja kėtu me gjithė mua janė hamendėsime, diagnozėn individuale e bėn mjeku. Kėshtu qė xhan, sado e sikletshme, duhet tė shkosh.

Tė shkuara!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 28-04-2011 mė 13:44
    Elegance is an attitude.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •