Ishte ironi per ta shprehur cudine sesi ti po mbyllje syte para fakteve duke pare Gymyshat, e duke pire caj rusi.
I feel Kosovereign!
Ah tani te kuptova. Por une te pyeta:
- Çfare ndryshimi ka mes lires turke dhe italiane ???
As une nuk e kisha per valuten ne kuptimin e mirefillte, por paraja e huaj e huaj mbetet. Dmth si agjent italian si agjent turk nje mhut jane.
Biles, preferoj qe Avniu te kete marre lirat italiane. Te pakten mos te jete shitur tek pushtuesi 500 vjeçar vetem pas 8 vjet pavaresie. Aq burreri duhet t'a kete pasur.
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Po lëre ore se na kënaqi me ironi. Në fillim na qan hallin që "bakshisheve", pastaj na doli halli i "lirave italiane".
Lirat italiane i merrte Avni Rustemi kur organizonte luftën e Vlorës.
Se m'u kujtua edhe blerja e revolverit. E ka blerë në Paris...në dyqan francez...me franga franceze. Ka qenë poliagjent si Mehmet Shehu.
-
Po ta degjonte xhaxhi kete pohim tend, do te denonte ne menyren qysh vec ai ka dite. Lexo te AQSH-ja se c'thote Avniu po nuk me besove mua.
Per ndryshe edhe une jam e bindur qe armen e ka blere ne Paris, se s'ka mundesi t'kaloje shtete me arme ne shoke. Ama ky eshte interpretimi im i historise, ti s'guxon ta pohosh, se te shpallin dezertor pastaj.
I feel Kosovereign!
Shoqja injorante, lexo librin "Dy krisma në Paris'. Autor Skifter Këlliçi, viti i prodhimit "Koha e xhaxhit". Aty e ke që revolverin e ka blerë në Paris.
E shikon që dole bllof për herë të tretë?
Gjithsesi për informacionin tënd, në atë kohë nuk kishte "kontroll anti-terrorizëm". Armën mund ta kaloje fare lehtë. Po ky është muhabet tjetër gjithsesi.
-
Krijoni Kontakt