Postuar më parë nga Kavir Edhe revolveri qe prodhim kinez. Të shqetëson? Edhe ate ne Rome e ka blere (t'pakten keshtu thote, se une s'i besoj qe nga Roma shkoi ne Paris me revolver ne shoke trimi).
I feel Kosovereign!
Po dyqani ishte kinez. Ke ndonjë merak pse nuk ishte dyqan turk?
-
A po shume, me iritoi jashte mase.
Postuar më parë nga Kandy* Ishin lira italiane, andaj s'me flihet qete. Me fal, por çfare ndryshimi kane lirat turke nga lirat italiane ?!? Gjithmone valute e HUAJ mbeten ...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Postuar më parë nga Kandy* A po shume, me iritoi jashte mase. Pi çaj rus duke parë Gymysh dhe të kalon.
Postuar më parë nga BlueBaron Me fal, por çfare ndryshimi kane lirat turke nga lirat italiane ?!? Gjithmone valute e HUAJ mbeten ... Uu sa shume ka lidhje. Mendo pakez dhe do ta shohesh ndryshimin.
Postuar më parë nga Kavir Pi çaj rus duke parë Gymysh dhe të kalon. Hahahaha e forte kjo !!!
Postuar më parë nga Kavir Pi çaj rus duke parë Gymysh dhe të kalon. Thone kush eshte mjek, ai qe hjek. Nese ty te ka bere efekt ky tretman, mua s'po me le prape te qete ky fakt.
Postuar më parë nga Kandy* Uu sa shume ka lidhje. Mendo pakez dhe do ta shohesh ndryshimin. Perveç kursit te kembimit mes njera-tjetres ndryshimi eshte ZERO. VALUTE E HUAJ eshte gjithmone, nuk ndryshon ...
Postuar më parë nga BlueBaron Perveç kursit te kembimit mes njera-tjetres ndryshimi eshte ZERO. VALUTE E HUAJ eshte gjithmone, nuk ndryshon ... Tregon dicka ne prapavij, por fillimisht duhet ta mendosh qe ta kuptosh.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt