Ahahahaha!
Ani pra po ta fal kesaj here
Tjera here kerko parkinge nentoksore se per ndryshe ose paguan denim ose ske ku ndalesh.
Vjen kush eshte ne linje.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
une....ju a jeni?
hajdeni
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Vjen tetovarja.
Po si te kam mi xhane?
Agim Metbala" ♥
super mi rrushe...
ty si t'kam?
hajde,a don shtrudle
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Erdhaaaaa.
Po mi si nuk dua gjuma.
A done limonat me mentol?
Vjen tetovarja.
Agim Metbala" ♥
c'ka oshte gjuma mi?
a ke ngrene naj her shtrudle ktu tek ne,por qe shitet me ambalazh ne shitore e pash ne google sqenka kjo qe mbaj ne dor une aspak si ata shtrudlet qe pash ne google po nejse...
po dua se aspak se pasna provu naj her,as qe e pasna provu .sille ktu ta shohe si duket![]()
Erdha,dhe gjuma do te thote hidhe foton ta shof se qfar eshte.
Ja kjo eshte edhe ata po ta dergoj me goten time.Vjen tetovarja e me tregon a i pelqej.
![]()
Agim Metbala" ♥
hmmmmmmmmmm si sme pelqen mi,e sidomos kjo gota,atje e ke bere ksshu,te trg ne mp emrin e vellait time te vogel se e kam xhan,tja beshe dhe te ma dergosh me poste,parat ti deroj me western union,tja beje dhurat per ditl.seriozishte e kam,sa kushton?
sa per pijene shijshme duket,
Te them qe erdha une sa per te thene
Fantastike,,,,,,,,,,,,,,,edhe me pas te vije tetovarja me opinionin e saj,,,,,,,,,
Krijoni Kontakt