Close

Rezultati i Sondazhit: Si do të jenë zgjedhjet e 8 majit 2011?

Votues
16. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Më të mira se ato të 28 qershor 2009

5 31.25%
  • Më të këqija se ato të 28 qershor 2009

7 43.75%
  • Nuk mund të jap një opinion

0 0%
  • Nuk më intereson fare

4 25.00%
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
  1. #-9

Si do të jenë zgjedhjet e 8 majit 2011?

Duke marrë në konsideratë incidentet e shumta të cilat kanë shoqëruar fushatën zgjedhore deri tani, si mendoni se do tëjenë këto zgjedhje krahasuar me ato të fundit?

2. #-8
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Votova më të këqia, është i vetmi version që njeh Saliu kur organizon zgjedhjet.

3. #-7
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Varet kush i fiton zgjedhjet, nqs i fiton Rama normal qe jane me te mira, ama po i humbi, ja kan vjedhur.
    Life's too short to remove USB safely.

4. #-6
    Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Duke marrë në konsideratë incidentet e shumta të cilat kanë shoqëruar fushatën zgjedhore deri tani, si mendoni se do tëjenë këto zgjedhje krahasuar me ato të fundit?
    Do te jene zgjedhje shume korrekte dhe se rezultati i tyre do te jete i pakontestueshem!

Eshte e para here qe ne Shqiperi te gjithe qytetaret jane te pajisur me karta elektronike identiteti, ku listat jane te sakta, ku vezhguesit vendas dhe te huaj do te jene ne numer te konsiderueshem, ku institucionet nderkombetare do te kryejne nje monitorim te jashtezakonshem.

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Do te jene zgjedhje shume korrekte dhe se rezultati i tyre do te jete i pakontestueshem!

Eshte e para here qe ne Shqiperi te gjithe qytetaret jane te pajisur me karta elektronike identiteti, ku listat jane te sakta, ku vezhguesit vendas dhe te huaj do te jene ne numer te konsiderueshem, ku institucionet nderkombetare do te kryejne nje monitorim te jashtezakonshem.
    Urroj qe te jene si shprehej ne fjaline e pare!

Sa per listat ne qendren time te votimit, nepermjet internetit gjeta 4 emra personash nga te afermit e mi te vdekur ketu ne Amerike (Njeri 37 vjet me pare). Pa folur per dhjetra qe s'kane mundesi reale per te votuar pasi kane vitre larguar nga Shqiperia. Tani mendoje vete si jane ato lista. Pjesmarja ne votim e mbi 50% e te regjistruarve ne lista, do te jete nje fitore me vete e votimeve.

Per te arthmen me ligj duhet te rregullohet pjesmarja ne lista te votimit. Nje menyre per te eliminuar fiktivitetin e tyre, mund te jete heqja nga lista e votusve e te gjithe personave qe nuk kane mare pjese ne tre raunde votimesh rradhaz.

Keshtu hiqemi dhe ne nga listat qe jemi kot ne to, dhe ulet mundesia e manipulimit me emrat tone. Une mund te rirregjistrohem perseri vetem me kerkesen time me shkrim duke u paraqitur fizikisht ne zyrat e rregjistrimit per votime, gje qe mund te rregullohet me ligj.

Ose behet si ne Amerike, qe rregjistrohen ne listat e votimit vetem ata qe duan te votojne kundrejt nje kerkese me prove shkresore.

.

6. #-4
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Paqesore ......:d

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Do jenë brënda nornalitetit por natyrisht që të gjithë e dinë se po nuk fitoi Rama,do jenë jashtë standarteve,të vjedhura,të palara,të shpëlara,difektoze,inatçore,fajtore...e di vetë ai se çfarë termash do përdorë!

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    te drejta dhe paqesore

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-06-2010
    Postime
    1
    edi rama do e vazhdoj edhe gjate zgjedhjeve programin e tij te rremujes e protestave keshtu sdo jene te qeta si zgjedhje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •