Close

Rezultati i Sondazhit: Tram apo Metro?

Votues
51. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Tram

16 31.37%
  • Metro

35 68.63%
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 116
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    po cer trami do tirona mi pink, a je nmetro ti a sje???
    tirones i duhet 1 tra*p mer jahu,1 tra*p qi kur bje shi ne grate tmos rrim tu pagu burrat e dynjose me na majt mshpine. se po qe per tmajtme hava, kte se kina qef rrugve tpazarit po me naj ven mo tmir ishalla........... si thu ti pinko?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    tramvaj dhe metro ne Tirane ???? shume po shume larg,une per vete qe jetoj ne Tr duke pare urbanistiken,gjeresine dhe cilesine e rrugeve tramvajin si opsion e perjashtoj,persa i perket metrose just forget about it,per mua do ishte me mire qe te viheshin trenat elektrik qe lidhnin qytetet me njera-tjetren se Tiranes nuk i ben derman asnje lloj gjeje
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Tiranes i duhet ... private jet .. lol

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    LOL

Mė bėjnė syt apo lexoj "metro"?? Ju qofshi lol, ju dhe metroja.
    E mban mend ate deputetin largpames u pergjigj "He se lesh do marrin te gjithe!"?

Edhe puna e metrose eshte si dy mije qind milione presje shtate....rrenje ulliri, shege, mucmolle dhe manaferre.
    Ata bejne sikur premtojne, ne bejme sikur besojme dhe dyqanxhinjte i bien legenit.
    -

As njera e as tjetra. Ne ate gjendje qe eshte Tirana do ishte nje shpenzim i kote.
    Jane thjesht ato "idete fantastike" qe cdo politikan i ka para zgjedhjeve, ide qe kane si synim terheqjen e vemendjes se popullit, e qe me pas harrohen fare.

Sic e kane permendur edhe te tjere ketu, pervec shpenzimit qe do ishte marramendes, ku ka tr kushtet per nje metro apo per nje tramvaje?

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ka gjera tjera me te rendesishme qe duhet te behen ne Tirane.

Tiranes i nevojitet pak gjelbrim per te marr frym lirshem .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Keta Idiotet tuaj duhet te mirren me gjera te cilat jane primare per Qytetetaret e Tiranes e jo me mashtrime e endrra Fantastike .

Ne asnje Kryeqytet te botes nuk ka Lart Percues Elektrike te Tensionit te Lart qe kalojne permes qendres se Qytetit pervec Tiranes (Diqka e tille me sa di une esht rrreptesisht e ndaluar .

Lart Percuesit Elektrike te tensionit te lart Ne Qender te Tiranes te bulevardin “Zogu i Pare”

Gjeja e pare qe me ra ne sy kur isha ne Tirane jane keta Lart perques Elektirk ne Qender te Qytetit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 19-04-2011 mė 12:46

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Ne themi tram jo ,metro jo ,telefirik jo.lol. Po mire si do i behet per 1 milion kryeqytetas? T'gjithe me makina personale do levizim? lol. Trami per mendimin tim redukton trafikun dhe me ndertimin e unazes se re do i hapen pak mushkrite kryeqytetit. Pastaj tramat jo vetem qe do na bejne te lejme gjithe makinat ne shpi sepse jane me t'lire,por na shkurton dhe rrugen per pune ,qyteti do jete me pak kaotik ,sdo shtypen e shtyhen me njerzit neper autobuza. Une jam per Tram. Metroja s'hyn ne pune per nje qytet qe i del 30 min n'kom nga cepi ncep.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    E pse o njerez jemi kaq shume pesimiste?
    Nejse,vete s`kam qene ndonjehere ne Tirane,po meqe eshte kryeqytet i vendit, une them duhet t`i kete qe te dyja.Po pra,duhet ta kete metron dhe tramvajet.Kuptohet,njeren pas tjetres dhe ate pas planifikimit te arsyeshem nga njerez kompetente.Mendoj qe Tirana nderkohe eshte e madhe,andaj ka nevoje per metro dhe per tramvaja,sic i kane shumica e kryeqyteteve te vendeve tjera.

Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Ne themi tram jo ,metro jo ,telefirik jo.lol. Po mire si do i behet per 1 milion kryeqytetas? T'gjithe me makina personale do levizim? lol. Trami per mendimin tim redukton trafikun dhe me ndertimin e unazes se re do i hapen pak mushkrite kryeqytetit. Pastaj tramat jo vetem qe do na bejne te lejme gjithe makinat ne shpi sepse jane me t'lire,por na shkurton dhe rrugen per pune ,qyteti do jete me pak kaotik ,sdo shtypen e shtyhen me njerzit neper autobuza. Une jam per Tram. Metroja s'hyn ne pune per nje qytet qe i del 30 min n'kom nga cepi ncep.
    Une jam per teleferikun Ai po qe do e permiresonte shume shume trafikun dhe ajrin ....

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •