Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    po edhe ty po do me parashiku si Oktapodi Paul por sje afer oktapodit as 10%.

nje verejtje nese me lejohet kurre mos perfshi si psh.Maqedoni,Kosove apo Shqiperi per nje person te gjithe Shtetin (apo ndonje numer te vogel te personave)
    Shif njėher se nga janė shumica e atyre qė komentojnė ke faqja e ktij hajdarit nė facebook.

Nuk ka gjė pėr tė tė ngel hatri ktu, unė thash do jetė noi hajdar Maqedonia, ti nqs sje i tillė, me idera tė ktij lloji nė kokė s'ka pėrse tė tė djegė, apo jo?

Nuk ėshtė hera e parė qė na vijnė ēudira tė tilla nga Maqedonia, kemi parė edhe kėngė qė i kėndohet Bin Ladenit (lol), kėngė apo artikuj ku i kėndohet babė Turkut e babė Sulltanit, ke edhe njė forum islamik qė tė gėrdit po tė lexosh aty...etj...etj... Kshuqė s'ėshtė hajdari i vetėm ky.
    Life's too short to remove USB safely.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Shif njėher se nga janė shumica e atyre qė komentojnė ke faqja e ktij hajdarit nė facebook.

Nuk ka gjė pėr tė tė ngel hatri ktu, unė thash do jetė noi hajdar Maqedonia, ti nqs sje i tillė, me idera tė ktij lloji nė kokė s'ka pėrse tė tė djegė, apo jo?

Nuk ėshtė hera e parė qė na vijnė ēudira tė tilla nga Maqedonia, kemi parė edhe kėngė qė i kėndohet Bin Ladenit (lol), kėngė apo artikuj ku i kėndohet babė Turkut e babė Sulltanit, ke edhe njė forum islamik qė tė gėrdit po tė lexosh aty...etj...etj...
    mendova se je i civilizuar por u gabova, ok ok vazhdo shkruaj cka te duash....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    mendova se je i civilizuar por u gabova, ok ok vazhdo shkruaj cka te duash....
    Siē e sheh jam i pacivilizuar.
    Life's too short to remove USB safely.

Edhe per binladenin po kendojne..., po ku jane qe ti ve nje kenge per bushin..., keshtu jemi baraz...

Po pse me tipa si keta do merremi gjithmone?!
    Ti shiko, binladenin nuk e duan ne Arabi, vijne e na e kendojne ne Maqedoni..., pastaj quaje Iliride o tjeter, por qe po e kendojne shqiptare, te pakten ne shqip...
    Ka shqiptar qe kendon per binladenet......?
    Nuk e besoj edhe nese do ta degjoja me veshet e mi!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=c6HSE...eature=related

Komentone edhe pse ska shum nevoje per koment .

Motrat gjithe atyne qe e kane bere kete video
    shikoje shikoje, tash muslimanet kan fillu mi vjedh muzikat e krishtere per mi knu allahit, a po ju kujtohet qekjo muzik juve qe po e kendon ky si ilahi???

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •