≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje, te gjithve.
Dua nje ndihme per ti then format laptopi marka DELL INSPIRON | 6400.
Psh. nuk mund te hy ne kompjuteri, sa hy me nxhjerr,...nuk e di se cka.
cd-room nuk po me ben...nuk e di se cfare problemi ka qe nuk po me ben as nje gje..
Po Me USB Mund te behet format...
mund te me thoni se si ta bej format nga USB..
Se nuk para mare vesh nga laptopet.
Flm!
Postuar mė parė nga FBI
Qe mos te te shpjegoj kot une, fillimisht hyre ne bios dhe shiko nese ky laptop te jep mundesine te besh boot nga usb. Ne rast se po me me kethe pergjigje qe une te te jap instrukstinet e tjera.
Ti mire e ke po une nuk po hy dot ne bios nuk e di se si e ka ky, eshte shume ndryshe nga tjeret..![]()
Postuar mė parė nga FBI
Ja gjeta....e ka edhe per USB, por nuk di se si ta formatoj tani.
mund te me ndihmoj njeri please?
Flm!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga En3a : 31-03-2009 mė 08:45
Postuar mė parė nga FBI
E thjesht pershjashto numrat dhe shkronjat, dhe merri butonat e tjere me rradhe (F2, F5, DEL, etc)
USB e vura te paren, por nuk edi se cfare butoni te shtyp qe te hapet USB per format, se vete nuk hapet kur i jep restart pc.
Postuar mė parė nga FBI
shenim: behet fjale per xp
1-) Ok fillimisht shkarko http://www.mediafire.com/download.php?nefyzniizmj kete program.
2-) Instaloje ne nje kompjuter tjeter
3-) Starto programin
Vendos nje flashdisk min 1gb. Nderkohe fut dhe nje disk xp ne cd-room.
Kater jane opsinet qe do ti konfigurush
a- Source: Jepi pathin ku ke vendosur cd e Xp
b- USB Disk Selection: Zgjidhin pathin USB
c- Force Traget Disk Type: Selekto Removable
d- Format Target Using: Te ky opsion beji format usb me HP Format Tool
4-) Jepi GO
5-) Te laptopi ne bios siguroho qe usb boot te jete e para me pass HDD
6-) Fute usb'ne te laptopi qe kerkon te instalosh windowsin dhe cdo hap tjeter eshte si nje instalim normal nga Cd
Nuk e di sa i qarte kam qene por uroj te zgjidhesh pune
Enea eshte po e njejta procedure sic ben boot nga CD-ja.
Pasi te kesh vene primare USB-n dmth qe kompjuteri te ndizet nga USB-ja fute ne kompjuter
dhe ndize normalisht.
Duhet te kesh nje USB nja 8 giga edhe te kopjosh skedaret e Windowsit nga CD-ja.
Gjithe te mirat.
Binary System
Besoj se te punon cd enea po nuk e ve dot ne pun , provoji te gjith buton F dhe del dhe shiko nese ndonjera te nxjerr listen e pajisjeve ose te fut ne bios , nese te nxjerr listen zgjidh cd ose USB nese do te vazhdosh menyren e USB-se dhe jepi enter , nese futesh ne bios ndrysho rendin e bootimit , duhet te kesh dicka si boot order , boot sequence , dicka e till dmth , nese di anglisht se besoj se do ta kesh te veshtire.
Kjo menyra e XP nga USB kerkon 8 Gb?
A funksionon per cdo boot cd apo vetem per Disk formatimi?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt