Close
Faqja 32 prej 238 FillimFillim ... 2230313233344282132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 2377
    If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Norton Ghost perdoret per te kopjuar informacionin qe ndodhet ne nje hard disk ne nje tjeter. Ai kopjon te gjitha perfshire edhe windowsin. Zakonisht e perdorin ata qe kane internet kafe ose salle lojrash per te pershpejtuar punen kur windowsi demtohet. Duhet qe hard disqet te jene te te njejtit kapacitet psh 40GB njeri dhe 40GB tjetri. Kur i ben kopje duhen te dy hard disqet te jene master. Une e kam perdorur njehere dhe kam mbetur i kenaqur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Postime
    6
    Me Norton Ghost smundem permes cd me kthy Windowsin p.sh nese bllokohet Windowsi pra nuk mund te kyqesh ne te ti ske mudnesi mu kyqe ne ate file tek backup,, os endosht ka ndonje program tjeter qe ebene kete gje, flm

ElvisTe Maska e el7
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Vancouver, Canada
    Postime
    164

Smile

E o ben fantastik je,thx.
    LI BE
    "Everything is an Idea"

Ricky Maska e EnRiQu3
    Anėtarėsuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81
    Nje program i mire i cili ka disa opsione si psh
    - Nderrim i boot screen
    -Nderrim i Log On screen
    -Nderrim i ikonave
    -registry cleaner
    -registry defrag
    ......
    dhe disa lloj opsine te tjera per mirembajtjen e pc mund te ta merrni ne

http://www.tune-up.com/
    Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!

Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Kam hard diskun ne 3 pjese te ndare dhe dua ta bashkoj pa humbur filet qe kam ne pc ... me duhet nje program i tille kam degjuar qe microsoft ka nxjerre nje program te tille.

Nese njihni ndonje program qe e ben kete gje flm!
    Une dua te bej te kunderten . E kam kompjuterin te ndare ne 2 pjese c: dhe d:
    dhe dua te ndaj d: ne 2 pjese.

HDD- Partition Magic 8.0. E ka blere symatec-u por kopje gjen sa te duash se eshte i perhapur. Bashkimi i hardisqeve duke ruajtur te dhenat zgjat ca, ta keni parasysh. te mos e fikni kompjuterin. per ta bere shpejt shuaje nje pjese dhe pastaj shtoja tjetres.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 13-06-2006 mė 08:41
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

Po per ti bashkuar pjeset e hard diskut si i behet?
    Nga ndryshon cd-r nga cd+r

A nuk ka ndonje ne kete forum qe di si ti ndaj particionet e hdd?

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Pėrgjigja ėshtė dhėnė nė shkrimet mė lart.

Tė duhet tė pėrdorėsh programin Partition Magic ose Acronis Disk Director. Ka dhe programe tė tjerė falas por nuk do t'i rekomandoja pėr punė tė tilla qė janė me rėndėsi. Pėr programe tė tjerė, shiko kėtė faqe.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    33

hardisku i demtuar?

Perfitoj nga tema e siperpermendur per te paraqitur nje shqetesimin tim.Kam nje hardisk qe lidhet me kompjuterin nepermjet portes usb.Eshte blere 2 vjet para.Para disa ditesh kur e vendosa ne pune,u ndje nje fishkellime e shoqeruar me nje zhurme brenda hardiskut,e cila u perserit tre here ne intervale disa sekondash nga njera tjetra pastaj nuk u ndje asnje zhurme por kompjuteri nuk e njeh hardiskun qe nga ajo dite.Hardisku brenda eshte matrox 160GB DiamondMax plus 9 ATA/133 HDD.Ne DEVICE MANAGER ne pozicionin DISK DRIVERS del emri i tij,por ne MY COMPUTER jo.
    E hoqa hardiskun dhe e vendosa si SLLAVE ne kopmpjuter,perseri degjohen ato fishkellimat dhe zhurma(ker,ker) tre here,duket sikur disku nuk arrin te marre rrotullim nga motori,dhe e njejta gje nuk e njeh kompjuteri. Harddiskun e kam te mbushur rreth 90% me material te vlefshem per mua.A mund te me ndihmoje dikush nga ekspertet per kete problem?Ju faleminderit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •