Close
Faqja 172 prej 238 FillimFillim ... 72122162170171172173174182222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,711 deri 1,720 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    adresa ketu: http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=113551

Dhe mundesh edhe permes Windows 7 nese ke te instaluar,me Backup Image menyr shum e leht dhe shum e shpejt edhe ne restore.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ne fakt une isha i interesuar per Imaging, dhe mesa di une imaging behet ne tjeter menyre dhe jo ashtu si shpjegohet ne kte link.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Ka shum koh qe skam perdor Ghost, sherben edhe per te klonuar kompelt sistemin apo particionin dhe me Ghost boot cd ose tek Hiren's Boot CD qe gjendet brenda Ghost mundesh me restore sistemin. Te them per veti nuk perdori asnje program vetem me windows 7,ketu me 7PC qe kam dhe jan me windows7 te instaluar dhe gjitha programet tjera dhe ju kam ber backup c:\ dhe brenda 20 deri 30 minuta i bej restore image qe kam te ruajtur ne tjetrin particion.

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    nqs te intereson krijimi i im nje imazhi me ACRONIC TRUE IMAGE kam postuar nje tutorial te vogel te forumi

http://www.forumishqiptar.com/showth...=1#post2583843
    have a little faith!!!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

pak ndihme ne lidhje me formatimin

Pasi kam bere ndryshimet e duhura ne Bios (1st devise CDRom) dhe i bej ristartim kompjuterit.....kalon direkt ne windows ....dmth nuk fillon procesi i formatimit
    E provova disa here por e njejta gje......
    A mund te me ndimoje kush me ndonje ide se c'duhet te bej...........

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Prove butonat esc, F11, F2 ose Del varet nga lloji i motherbordit qe ke sepse eshte menuja e Boot sector. Atje zgjidhe qe te jeti i pari CDRom qe te mund te besh butimin e diskut ne fillim
    Gjithe te mirat
    have a little faith!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Shiko njehere tek kjo tema qe ka lidhje me formatimin e kompjuterit. Nese nuk e gjen zgjidhjen aty, mund te rishkruash dhe te thuash me cfare problemi je hasur.

Kliko ketu per te lexuar sesi formatohet kompjuter.

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Me sa di une dhe sa kam lexuar une cdi informacion qe hidhet ne HDD ze nje sektor ose disa sektre te ndare ne lastra (per kete nuk jam shume i sigurte ne quhen lastra tamam) dhe po ashtu di qe nqs kur fshin nje material te rendesishem qofte edhe shift+del mundesit per ta kthyer kete material jane shume te vogla vetem atehere kur pas kesaj fshirje nuk ke hedhur materiale te tjera ne HDD, sepse me sa di une sistemi i dedekton dhe gjen sektoret bosh dhe atje ku ka sektore bosh hedh materialin keshtu qe kur fshin dhe hedh perseri material shanset jane zero vetem ata qe merren fizikisht me HDD dhe me aparatura shume te sofistikuara mund ta kthejne kete informacion keshtu qe une ne kete mes pajtohem me Dito-n.
    Thjeshtu u mundova te shpjegoja ne vija te pergjithshme punen dhe ndarjen e HDD ^_^
    have a little faith!!!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Prove butonat esc, F11, F2 ose Del varet nga lloji i motherbordit qe ke sepse eshte menuja e Boot sector. Atje zgjidhe qe te jeti i pari CDRom qe te mund te besh butimin e diskut ne fillim
    Gjithe te mirat
    e kam shkruar dhe ne hapje te temes qe ndryshimet ne bios setup i kam bere .......
    ketu qendron puna se nuk fillon formatimi.....?????????

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Atehere sigurohu qe CD e windowsit eshte e bootueshme se ndodh qe mund te mos jete e bootueshme dhe nuk fillon butimi
    have a little faith!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •