Debat pa vlere!
Nuk kam as me te voglin interres dhe as kohe te rri e te zgjas diskutimin..., por qe i permbahem fjaleve me shume kompetence te bashkeatdhetareve te mi, qe u paskan bere shkembime..., po eshte e vertete qe u debuan njerez nga te dyja palet por qe u debuan..., sikur rober lufte!!!
Nje pyetje, perse keta shqiptare mysliman u larguan ne drejtim te anadollit e jo aty afer, pertej >Drinit ...!?
Une nuk kam asnje interres te ul o te ngre asnjeren nga te dyja palet, pasi as me behet vone fare, jam shqiptar une e jo grek o larg qofte, turk!
Une thashe qe jane debuar..., por mqs jeni kaq te pergatitur, perse devijoni me dashje kur them genocid ndaj grekerve, pse?! Nuk ka nevoje te bej njeri ketu "avokat mbrojtes" per turqit, pasi qe ne shume vende te Evropes ky GENOCID eshte denuar haptazi, ndaj mos u beni me katolik se papa!!! - shprehje popullore, pa asnje qellim ofendues
Por kur afermoni qe Greqine e krijoi o e ndertoi o e dreqosi o e rrumbullakosi o e shpiku fare, shqiptari, bah kjo eshte sikur me thane; fluturon gomari, fluturon!
Une me ju nuk merrem, jam pak i madh me moshe me diskutu ne ket fare fejet, nuk eshte faji juaj, por qe rrespekt dhe seriozitet ne diskutim, nuk ka...
Mire mbeēi o vellezer e motra shqiptar, ju le juve te konstatoni, me kalimin e kohes, qe Greqine nuk e shpiken shqipet por qe ishte edhe me pare se vet shqipet..., kjo fatkeqesisht eshte e verteta, nuk e them une, por e tere bota, thashe fatkeqesisht, pasi do te preferoja nje mije here, SHQIPERINE! Kaq.
Pershendetje,
Niko.
Krijoni Kontakt