Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 117
    i/e regjistruar Maska e Elti Cani
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    14
    [QUOTE=N.Lajthia;
    Teorite e kursimit jane komplet kot,
    klm[/QUOTE]

E kjo eshte plotesisht e vertete.do te thoja e nje anekdote per kete fakt sa per te qeshur pak
    Nje duhanpires po tymoste ne aeroport.Nje burre shume i mbajtur i afrohet dhe e pyet:sa pi ne dite?
    duhanpiresi: pse? burri:sepse nqs nuk do te pije duhan .me leket qe do mblidhje..ky aeroplan do te ishte i yti tani. duhanpiresi:eshte gje i yti ky aeroplan? burri: jo..duhanpiresi: flm per keshillat,por ky aeroplan eshte i imi..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Nese as nji kshille sishte e kendshme per ty fillo e pi duhan te vaditun (si gjyshi)
    Kembet ecin vet pastaj.
    Mos e perdor para se ai te vret ty...Eurostar1 vraje ti i pari ...mos e ndez me as nji cigare, paramendoje se me nuk e prodhon taraboshi i shkodres .

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Elti Cani Lexo Postimin
    E kjo eshte plotesisht e vertete.do te thoja e nje anekdote per kete fakt sa per te qeshur pak
    Nje duhanpires po tymoste ne aeroport.Nje burre shume i mbajtur i afrohet dhe e pyet:sa pi ne dite?
    duhanpiresi: pse? burri:sepse nqs nuk do te pije duhan .me leket qe do mblidhje..ky aeroplan do te ishte i yti tani. duhanpiresi:eshte gje i yti ky aeroplan? burri: jo..duhanpiresi: flm per keshillat,por ky aeroplan eshte i imi..
    Keto llafe jane arsyetim qe i beni vetes per te vazhduar pirjen e duhanit. Nuk me kane pelqyer.

Ndalo duhanin sepse te shton vitet e jetes. Nese te eshte merzitur jeta vazhdo pije.
    Qe te gjithe kemi halle, kush me shume e kush me pak. Arsyeja qe prej halleve pij duhan prap eshte e pa vlershme. E keni ves te keq, kaq.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Si duket paska qene stina e te lenurit te cigares..................
    Une kam tre jave qe nuk thith me tym,kjo eshte e gjitha ,te mos thithesh tym.Cigaren e kam pire per shume kohe dhe te them te drejten qe, asnje lloj marifeti nuk te ben te lesh ate, ,pervecse vendosmeria jote .Njeriu nuk e ka te natyrshme thithjen e nikotines ,por kur per rethana te ndryshme eshte mesuar me ate ,eshte bere skllav mental.Cigarja eshte skllaveri qe per cudi pelqehet nga shume njerez.Une diten qe e lashe isha turni i dyte ,rreth ores 18 dola te pi nje kafe.Pakete nuk kisha dhe per te i dale nepsit perpara i them kamarierit te me gjeje nje cigare .Ai ma solli bashke me kafen dhe tentoi te ma ndizte pa e ditur qe une kisha vendosur te mos e pija.
    Flaka e cakmakut dhe thithja e vales se pare te tymit[me dridhet mishi kur e kujtoj]me siguri do te ma prishte mendjen ,por ishte ai momenti i vendosmerise qe mu dha, per te mos ta riprovuar me ate ''lloj kenaqesie''.Kjo ishte vendimtare ,pastaj ditet e tjera erdhen me deshire dhe neverine per ta pire [jam shendoshur pak ,nuk e di perse te hapet oreksi]
    Ne fak [eshte hera e pare]ndihem krenar per kete gje ,ata qe nuk e kane pire duhanin do te ju duket cudi e madhe ,por eshte shume e lehte per tu filluar dhe teper e veshtire per tu lene....me falni qe shkruajta kaq gjate ,ndoshta e kam................. se e lashe duhanin,
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Po mua sa vjen e me shtohet deshira ore Ajzberg ! Sot u bene 10 dite dhe trupi me rrenqethet dhe vdiqa per nje cigare, kam filluar te pi ne darke nga dy ose tre dopjo qe te me zeri gjumi, se ai ilaci nikorette , ehe as qe po influencon fare.

Ku di gjo une, shpresoj ti vi fundi sa me shpejt kesaj pune se une lujta menc

Pershendetje te gjitheve
    Revolution 1848

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po mua sa vjen e me shtohet deshira ore Ajzberg ! Sot u bene 10 dite dhe trupi me rrenqethet dhe vdiqa per nje cigare, kam filluar te pi ne darke nga dy ose tre dopjo qe te me zeri gjumi, se ai ilaci nikorette , ehe as qe po influencon fare.

Ku di gjo une, shpresoj ti vi fundi sa me shpejt kesaj pune se une lujta menc

Pershendetje te gjitheve
    qenka vertet muaji i lenies te duhanit...
    po ce do se mua po me duket se nuk funksionon fare...
    sa me shume lej duhanin aq me shume shtoj alkoolin...
    e cu pa puna???
    me mire pak duhan ..pak alkool sesa e dehur fare cdo dite,
    dhe tre dite lej duhanin tre dite trefishoj alkoolin...
    diten e katret prape duahan.... ahahahahahaha
    pune m... kjo i thone...
    po kujt i them dhe une??? ajsbergut???
    dont worry be happy

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sot eshte dita e katert qe kam len cigaren, por me duket sikur nuk e kam lene as nje dite dhe cdo dite qe kalon, me shume ma shton deshiren per te pir cigare. Edhe sa kohe duhet te duroj ose cfar duhet te bej, sepse une po perdor edhe disa mjekime qe quhen NICORETTE. Por ehe vdiqa per nje cigare. !

A nuk duhet te ishte qe cdo dite qe kalon ta ule deshiren per cigare ? Se mua po me ndodh e kunderta !

Pershendetje dhe faleminderit
    >>> Menyra me e mire per lenien e duhanit eshte shkeputja prej tij ne menyre drastike. Grafiku i kerkeses per duhan ka nje kulm ne rritje aty tek 10 ditet e para pastaj bie shpejt. Brenda ketyre diteve organizmi riaktivizon prodhimin e nikotines. Kjo ishte persa i perket varesise biologjike. Shume njerez e pine duhanin sepse nuk duan te mendojne dhe ndodh qe edhe pse arrine te shkeputen nga kjo varesi biologjike rikthehen sepse boshlleku qe krijohet nga mendimet pafund eshte me i padurueshem sesa deshira per te lene duhanin. Pra ai qe le duhanin duhet te kuptoje qe po lufton ne dy kampe te ndryshme qe nuk kane lidhje me njeri tjetrin por qe bejne te njejtin efekt. Kjo e dyta eshte goxha me e veshtire dhe ketu jane pak ata qe mund te te ndihmojne.
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ore une u bera dy jave qe e kam lene dhe as qe ma ndjene fare. tani nje cik ma ndjene, po sa here qe ma jep ndonjehere ne shesh te kokes per ta ndez ndonje, bej keto gjera :

1.Merrem me ndonje gje tjeter. Ca do qofte.

2. Fus ndonje gje ne goje, pak rendesi ka e kripur apo e embel.

3. Ja u permend atyre rreth e qark meje qe iku e lashe une duhanin.u bene nje jave e dy dite sot, nej jave e tre dite neser, e me radhe keshtu vete kjo pune.. Po kjo gje mund te ndodhi pothuajse perdite me te njejtin person. Ne kete menyre i jap vetes kurajo duke perdorur te tjeret. Ja edhe tani qe po shkruaj ketu, vetem se me vajti mendja per ta ndez ndonje u bere mukajet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 23-03-2011 mė 16:40
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ore une u bera dy jave qe e kam lene dhe as qe ma ndjene fare. tani nje cik ma ndjene mua, po sa here qe ma jep ndonjehere ne shesh te kokes per ta ndez ndonje, bej keto gjera :

1.Merrem me ndonje gje tjeter. Ca do qofte.

2. Fus ndonje gje ne goje, pak rendesi ka e kripur apo e embel.

3. Ja u permend atyre rreth e qark meje qe iku e lashe une duhanin.u bene nje jave e dy dite sot, nej jave e tre dite neser, e me radhe keshtu vete kjo pune.. Po kjo gje mund te ndodhi pothuajse perdite me te njejtin person. Ne kete menyre i jap vetes kurajo duke perdorur te tjeret. Ja edhe tani qe po shkruaj ketu, vetem se me vajti mendja per ta ndez ndonje u bere mukajet.
    Edhe une keshtu e bera sot, sa here me shkonte mendja per te pire cigare, une nxirrja paketen dhe e pija...Tani nuk ma ndjen fare lol

VL skisha ca me bo edhe thash hajt mo se e lej prap se po me vinte gjynah kur e shihja ne dyqan te vetmuar paketen time te preferuar.... bo cfar trapushi, kisha 2 jave qe nuk kam pi as nje cigare .... hajde bur(r)e hajde
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    opo le qe sikur u bera si me king sa kam lene duhanin
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •