Pershendetje,
shof qe ka shume komente pozitive ( te vitit 2011) ,por dua te them un si klient i 2015 jam tejmase i zhgenjyer me ABCOM, Sherbimi i klientit 0, Kostot 0, Cliesia e aparateve 0.
Brenda nje harku mujor prej 8 muajsh kam ndrruar 6 modem Telenet te ABCOM qe sipas kompanise dhe kontrates jam i detyruar ti blej prej tyre. 6 modem me problemin e vetem, porta te djegura qe nje zot e di si. Shkoj ne zyrat e ABCOM te cilat sdine te japin nje pergjigje dhe nje sherbim normal, por shprehje tipike shqiptare " skam ca me bo lale, boj si t'dush" pervec ksaj ne kupon tatimor me shkruhet 1500 lek te reja (depozite garancie per modemin ) nderkohe qe me kerkohet te paguaje 3000 lek te reja (tarife riparimi per modemin) qe mund te them me gjithe bindjen nje modem Telenet nuk ka kosto riparimi 3000 lek te reja megjithate po e pranojme. Me e bukura eshte se me jepet nje modem i perdorur edhe jo nje i ri edhe me genjejne sy per sy qe eshte modem i ri me paturpesine me te madhe.
JU REKOMANDOJ QE MOS TE ABONOHENI TE KJO PSEUDO KOMPANI QE MENYRE FITIMI KA SHITJEN E MODEMAVE DHE JO SHERBIMIN E INTERNETIT.
Krijoni Kontakt