Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Prindi nuk gabon ne kete drejtim. Femija nuk e ka kete aftesi. Para pak ditesh me vjen per vizite nje i aferm i burrit dhe kembengulte qe te dilte me djalin tim. Ky kusheri, ka qene vartes droge prej 7 vjetesh. Ta ben mendjen corap dhe djalit tim i duket deti kos. Une nuk mund ta lejoj tim bir te dale me te, pavaresisht se ai pretendon qe ka hequr dore nga droga. Ky djale ka premtuar dhe eshte betuar me qindra here. Ku kam bese une? Nje moment i vetem dhe jeta e djalit tim merr rrjedhe te padeshiruar. Im bir nuk i jep rendesine e duhur problemit, si cdo adoleshent tjeter. Ketu konsiston zhgenjimi ne shoqeri. Sa me prane femijes, aq me pak telashe. A mendoni se mund te behet njeri i mire nje femije i lene pas dore, qe prindi nuk i ka kushtuar vemendjen dhe kohen e duhur?!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    aty ke te drejt vallai mos ja le te dali me te, sepse nuk i besohet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    nuk ndodhe rradhe qe shoqeria te zhgenjen...une e kam pesuar dhe tani nuk para besoj ne shoqeri te sinqert...
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

i/e regjistruar Maska e The Hobbit
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Postime
    211
    Shoqeria shpesh here te mashtron sepse futet ne mes interesi dhe egoizmi. Per sa kohe do te jemi te varur prej ketyre faktoreve nuk mund te egzistoje shoqeri e plote.
    Por ne kemi edhe nje te keqe, se e shohim shoqerine vetem nga kendveshtrimi yne pa patur mundesi te imagjinojme veten tone se si na shikon tjetri, pra gjithmone mendojme se ne jemi me te miret dhe me te perkryerit.
    I kemi bere ndonjehere vetes pyetjen: "Nese do te ishe dikush tjeter, do te doje te kishe mik veten tende?
    Mund te besh me shume shoke per dy muaj duke u interesuar per tjeret, sesa do te beje per dy vjet, duke u perpjekur ti besh te tjeret te interesohen per ty.
    Kjo vlen edhe per bazat qe ne hedhim ne nje shoqeri...

pershendetje
    Give light and the darkness will disappear of itself.
    Erasmus (d. 1536)

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Ok isha ne shkolle te mesme dhe por me fliste nje djale. Une i thashe jo atij djalit dhe c'ben ai kap shoqet e mia dhe i pyet se cfare mendoj une per te. Shoqet e mia "te mira" I thojne qe une e doja por beja vete ashtu. Sa here dilja ne dritare ato i thonin se kam dale per te. Dhe ai te nesermen vjen te flase me mua duke qeshur, it made me sick him and my good friends. Kurre s'e kam harruar ate sepse e moren vesh te gjithe gjoja se une beja vete.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    A mi cupa mi cupa. ZHGENJIMI- GENJEN VETEN .. edhe jo TE GENJEJNE te tjeret. Do te thote , ju keni GENJYER veten duke menduar qe "shoket" qe ju rrethonin ishin " te perkryer" edhe "miqte" tuaj. Ne fakt ato nuk ishin. TANI, kush ka fajin AI QE ESHTE ASHTU SI ESHTE , apo JU QE MENDONI SE ATa JANE ASHTU SI I MENDONI JU... pra,, o METE ruje se e hongre VETE...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kundraRRYMES : 27-03-2003 mė 08:07

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    nuk ka me mendime ktu kundrarrymes
    vetem me fakte lal
    ska me mendu se me duket se ai e ka pas nje shikim ne mengjes ose ajo
    dhe do ket ber dicka
    e pa drejte buuuuuuuuuu hap syt
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Prinderit tuaj deshirojne qe ju te keni me shume shoqeri shqiptare apo te huaj?
    Nga strawberrygirl_ nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 17-07-2010, 05:55
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Amerika, kjo shoqėri qė sheh nga e ardhmja
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 06:09
  5. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •