Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 57
    e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anëtarësuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Vetvrasja eshte dobesia shpirterore e atyre njerzve qe nuk kishin force dhe kurajo te gjenin rrugedalje neper labirintet e problemene,per ti buzeqeshur serisht jetes.
    mbeshtes plotesisht mendimin tend Kolomb, une kete vit e kam vuajtur nje situate te tille me nje njeriun tim shume te afert qe tentoi tre here te vriste veten, por nuk ia arriti qellimit.
    E gjitha kjo sepse nuk arrinte te vinte ne vije problemet e veta..........
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Niagara për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Vetvrasja eshte dobesia shpirterore e atyre njerzve qe nuk kishin force dhe kurajo te gjenin rrugedalje neper labirintet e problemene,per ti buzeqeshur serisht jetes.
    Ncuq ncuq,,,

Ai qe vret veten, gjithmone ka dicka per te humbur!
    Ai qe i shkon deri afer dhe nuk e vret veten, nuk ka asgje per te humbur!

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Big Blue për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Mendoj se ata qe vetvriten nuk duhen gjykuar .. nese duan ta bejne le ta bejne mo .. ashtu duan ...
    ama nje gje duhet tja besh te qarte .. qe vendimi qe merr eshte ai i momentit dhe momenti apo sekondi ndryshon gjithcka

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Prototype për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Thone qe ketyre tipave kur u mbyllen te gjitha shtigjet,nuk shohin rreze shprese.
    Ca rebelohen ,ca pa u ardhur ora nga LART shendrrohen ne fantazma, u duket jeta pa kuptim dhe vetasgjesohen.
    E keta tipat e fundit vetem fisnike nuk i quaj dot.

Kam degjuar historira se rrebeli dhe kryengritesi ta perplasin ne lule te ballit,e nuk ja shkrepin kokes koburen te menderosur lart e poshte .

PS E gezuar qofsh nga hera Cupke dhe degjova ke filluar patinazhin andej nga Charles River................
    Po po, ketu online gojen mjalte e ke ti. Qe kam filluar patinazhin e paske marre vesh, por qe u gremisa qe me here te pare dhe theva kerbishten, kete nuk e di ti. Prit une sot e prit neser qe kolombi te me sjelle ndonje llokume por kolombi ka humbur fare. Ah ne u ngritsha ne kembe edhe nje here
    Summertime, and the livin' is easy...

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Cupke_pe_Korce për postimin:

bsdev (03-03-2017)

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Kam degjuar historira se rrebeli dhe kryengritesi ta perplasin ne lule te ballit,e nuk ja shkrepin kokes koburen te menderosur lart e poshte.
    Hahahah... oooo s'eshte teme per te qeshur po kolombi po me ben te qesh.

Me vijne nder mend lajmet e gazetave ne Shqiperi kur prinder qe nuk kane pune dhe i kane shteruar te gjitha opsionet e mundshme per te mbajtur femijet me buke, ne nje cast deshperimi vetevriten. S'besoj se vetevrasja eshte pune rebelimi, te pakten ne keso rastesh. Ndoshta eshte me teper humbje e cdo shprese, pamundesi, deshtim ne detyrat qe i ke vene vetes ne jete. Si psh. ai prind qe nuk e do veten kur nuk mund te siguroje kafshaten e gojes per femijen. (Ky shembull me ngeli ne mendje tani.)

Ciao.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angeldust për postimin:

bsdev (03-03-2017)

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Edhe te mos harrojme qe ka jo pak raste kur nuk ka rrugedalje tjeter nga situata e deshperuar qe mund ta kete zene njeriun.

P.sh. larg qofte dikujt i ndodh nje aksident me makine dhe ngelet i paralizuar per gjithe jeten nga qafa e poshte. Dmth. nuk mund te levize asgje, por vetem mund te mendoje, te flase, te degjoje, te shohe... Si thoni? Mund te justifikohet vendimi i vetvrasjes ne kete rast?
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angeldust për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Gjethja Maska e Gjethja
    Anëtarësuar
    28-08-2005
    Vendndodhja
    Tek 50 yjet
    Postime
    23

Mos i thurni hymne vetevrasjes!

Është e shëmtuar. "Ai që vret veten është vrasësi më i madh", kam dëgjuar në fëmijëri.

Ndërhyra ngaqë, shkrimet këtu bien edhe në veshë të pamësuar dhe njerëz të paformuar. Krijohet kështu mjegullnajë e dëmshme për të vërtetat e mëdha të jetës. Ashtu si tinëz, aty-këty mbillen bimë helmatisëse.

Jetën shikojeni jo si kënaqësi, por si detyrë që duhet kryer deri në fund. Njeriu nuk i përket vetes, por edhe njerëzve të tjerë që ka përreth. Shpesh vetëvrasjet kanë dhënë tronditje të pandreqshme në jetën e njerëzve që kanë lënë pas. Bashkohem me pjesën e shëndoshë të postimeve. Lexoni literaturë të mirëfilltë, kini mendimin tuaj të pavarur, pas marrjes së burimeve të vërteta të dijes; mos mbushni kokat me ca thënie të papërgjegjshme këtu, sado tinëzisht t'ju jepen! Këtë prag viti të ri shtoni këngët për jetën. Kur keni vështirësi jete, jo qaramanë, por bëhuni sfidues!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gjethja : 18-12-2005 më 22:11

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gjethja për postimin:

bsdev (03-03-2017)

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Ne pamje te pare edhe un i paragjykoj edhe nuk i respektoj njerezit qe bejne akte te tilla......Po kur degjon disa raste dhe historira...edhe kur ve veten ne poziten e tyre qe e kan bere sinqerisht qe edhe un ndihem ngusht...
    Nuk po them vetvrasje se ka marre nje 4 ne nje lende...apo e la i/e dashuri/a pasi kto jane budallalliqe edhe tregojn karakterin..nivelin...dhe inteligjencen e ulet te nje personi...
    Po megjithate edhe kur ndodhin gjera edhe me te keqija...edhe kur ne nje cast mendon se jeta ska me kuptim...edhe kur ndjehesh robi me kot dhe me shtese ne bote....nuk duhen bere te tilla akte....duhet luftuar edhe kunder vetvetes...

Nuk dua tu jap merita ketyre personave qe veprojn keshtu...as edhe ti shaj e ti ofendoj...thjesht me vjen keq per ata...edhe shpresoj te mos kete te tilla ngjarje...pasi jane jete njerezish
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Qysh i vogel tmerri me i madh qe me gjimonte gjithandej nuk ishte as vdekja dhe as Ferri, ishte frika nga katandisja!

Vetvrasja eshte nje moment apstrakt qe mund ti ndodhi cdokujt (sigurisht disa jane me te prire qe te arrijne ne ate moment)!

Nuk jam pro vetvrasjes por askush nuk mund te parashikoje katandisjen e vet!
    Ata njerez te cmendur qe shikoni ne rruge, ata njerez te deshperuar qe vrasin veten nuk linden ne ate motiv.... ashtu u katandisen!

Neser mund te jet dikush prej jush ne vendin e tyre.....

Dhe mos jini kurre te sigurte per cakun tuaj!

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anëtarësuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Per mua vetrasja eshte vepra qe bejne vetem njerezit e dobet dhe qe nuk dine ose nuk kane guxim ti bejne balle problemeve qe ka jeta.
    Ne cdo rast sado i veshtire te jet problemi nuk zgjedh gje me vetvrasje por duke e perballur ate ti lejme ato qe si tha Megi vriten per nji 4 ose pse i ka lene i ose e dashura ato pasaj jan mere me long

18. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ||xXx|| për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •