Leonardo uomo di m..!
Mire e ka Gattuso, por shpresojme qe mos ti bejne gje..., ndonje gjobe...![]()
Leonardo uomo di m..!
Mire e ka Gattuso, por shpresojme qe mos ti bejne gje..., ndonje gjobe...![]()
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
Pak me vonese ne momentin qe duhej te isha nder te paret, por i kushtezuar nga disa gjera, po bej dhe une urimin tim te perzemert per te gjithe tifozet e klubit historik, me te famshmit ne bote, AC MILAN.
Ishte gezim i papermbajtshem per mua, kur, ne Olimpico te Romes, Milani arriti te shpallej kampion pas nje periudhe teper te gjate, plot 7 vjete. Nuk arrita ti permbaj dot emocionet ne ato momente dhe u hodha perpjet sikur te isha ndonje femije. Syte mu mbushen me lote gezimi dhe per mua ishte sikur une te kisha arritur te fitoja ndonje beteje personale. Mbase kjo ka qene pritja me e gjate per mua qe ekipi im i zemres te fitonte nje trofe, qe nga koha kur une jam tifoz i Ac Milan.
Shpresoj qe ekipi te vazhdoje ne kete rruge, dhe vitin tjeter te kemi fitore me te medha, loje me te bukur, ekip me konkurues.
Shpresoj qe Milani te operoje mire ne kete merkato vere dhe te mare lojtare qe na duhen patjeter per te permiresuar cilesine e lojes.
Edhe njehere ju uroj perzemersisht te gjithe tifozve te Ac Milan ketu ne forum dhe shpresoj qe se bashku te ndajme me dhjetra e qindra fitore te tjera te klubit tone te zemres.
FORZA AC MILAN
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 10-05-2011 mė 16:45
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
ja u shqeu pak sumcen palermo me duket se i doni te 3 si interi vjet.....
shihemi per superkupe
vari leshte
Kupa e Italise do ishte mire ta fitonim por nuk eshte ndonje disfate e madhe se nuk e fituam. Kupa e Italise eshte kupe vetem per Interin dhe Romen. Ket here Palermo e kerkoj me shume dhe ia arriti te shkoj ne finale sepse luajn per nje vend ne Europa League.
Do shihemi ne Kine per superkupen ne Gusht, ku ne fakt Kina ka shume tifoze Milaniste sesa Interi, qe njifet vetem si nje ekip nga lagjet e Amerikes Jugore, bashk me ate emrin e gjate te famshem qe ka
I bie njesoj me then qe edhe Lazio ua cau sumen ne Superkupe, sepse Interi njihet shume mire per triumfet jasht Italise.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niku-nyc : 10-05-2011 mė 21:25
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Atė Robinhon vitin tjetėr duhet ta nxjerrim me shkelma nga Milani, mo lojtar pler s'e bo nona.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Ēne qė u skualifikua Milani ? Nuk e pash ndeshjen.Partizon,s luajti mirė Robinho ??? Gjithmonė mė ėshtė dukur lojtar patatinash ai,mė ka pėlqyer mė shumė Cassano,mė produktiv.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
robinho gaboi nji rast te paster per gol ne minutat e para. te kishte shenu i kishim fut 4.
gjithmone kujtohemi vone me lujt ne kupe. gjyna se edhe nji tegel ia kishim rras interit ne finale.
kti ibres po nuk ia theu kamen 3 copash mbrojtsi nuk i jep arbitri penallti.
oli
u njallet ju mor? ka kohe qe nuk ju lexojme. ajo tema juj nuk egziston ma. si kshtu?![]()
Blood, ndeshja parė nė San Siro 2-2, duhej tė fitonte Milani mrom qė t'u kualifikonte. Robinho pėr faqe t'zez si cdo ndeshje , rastet qė i humb ai asnji amator si humb qė loz me ekipe lagjesh. Pėr Cassanon jam dhe un qė ėshtė mė i mirė , po hajde mushi menjen Allegrit.
Puro e pe ndryshimin e lojės sa u fut Ibra. Boateng dhe Ibra ka qen goditja nė merkato e Milanit, Robinhon ta cojn nė Brazil vitin tjetėr mos ta shofim mo te Milani.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
po pra, duhet ta kishte fut perpara allegri. vonohet shume me ba ndrrime. edhe ancelotti e kishte kte t'mete
Ndeshjen e parė e pash,po kėtė tė dytėn mbrėmė nuk e pash se nuk po punonte DreamBox-i.Ai Robinho dhe nė shumė raste tė tjera qė e kam parė ka bėrė ca gafa tet a tet me portjerin qė nuk bėhen,shumė diletant.Duhet tė hyjnė te top 20 misses lol.I lini INTRRIT njė kupė se ngeli 0 tituli.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt