mendjen eshte zgjidhja me mire edhe pse per momentin duket e kunderta
mendjen eshte zgjidhja me mire edhe pse per momentin duket e kunderta
I LOVE GOD
j&g
sa eshte i ri njeriu niset nga zemra dhe pa diskutim qe do e perplas koken dhe pastaj do veje ne pune mendjen![]()
me zemer ne dore zgjedh te paren...
Te dyja kane rendesi reciproke por njera cdohere mbizoteron tjetren.Udheheqese e veprimeve te mia ka qene cdohere mendja.Zemra mund te deshiroje edhe te pamunduren.Zemra eshte shume posesive dhe euforike kurse truri (mendja) me i qendrueshem dhe realist e ben cdohere zgjedhjen e duhur.Pra zemra ndjen kurse mendja duhet ta perpunoje kete ndjenje e tek pastaj te merret nje vendim se cilen rruge duhet ndjekur.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
po ti ndjekesh te dyja ben gabime , ska ndonje formule ne fakt ... me mire eshte ti ndjekesh se sa mos ti ndjekesh fare ... cdo ti mbash mend kesaj jete ne fun !![]()
e drejta dhe arsyeja jane koncepte te krijuara nga mendja... une per vete degjoj zemren para mendjes...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
jo, te ndjekesh fyellinKush eshte me e drejte,dhe pse? Te ndjekesh zemren apo mendjen?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
mendja besoj se eshte me mire po cka ti besh zemres qe eshte nje ndjenje me e forte dhe sdo tia dij fare per ajo qe thote truri
Nuk kam kohė tė urrej ata qė mė urrejnė, ngase jam shumė e zėnė duke dashur ata qė mė Duan!!!
Mendjen
Pasi zemra Gabon shpesh 🥺🥺
Krijoni Kontakt