Close
Faqja 74 prej 124 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 731 deri 740 prej 1235

Tema: Kriza greke

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ksanthi, flm per trimin, por s'jam aq sa duhet....

Un dua t'besoj ato qe thua ti per greket, por s'mundem....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Ksanthi, flm per trimin, por s'jam aq sa duhet....

Un dua t'besoj ato qe thua ti per greket, por s'mundem....
    Mos i beso , ke te drejte te mbrosh mendimin tend .Une e respektoj por kjo nuk do te thote qe do te perputhem 100 % me te.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Tani eshte kohe krize dhe ne kohe krize duket sa e duam njeri tjetrin!!!!!
    Kam pare shume familje shqiptare qe i kane prindrit ne shtepi gjasme dhe as nuk u flasin me goje dhe i lene te vdesin si qente .
    Cfare flet moj ?
    Asnje popull nuk rri me prinder si rrin Shqiptaret , dhe askush nuk kujdeset me shume per ta me shume se shqiptaret , e boll na shpifet me ksi gjera .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Kohen nuk ja vjedh njeriut , eshte e imja dhe e perdor si te kem deshire.
    Ne shq nuk i hedhin ne gjyq vellai vellain po e vrasin per token.
    Pse te gjitha familjet shq i njef ti ne gjithe Shq qe na dashke dhe emra ?
    Οj goc ti kupton apo skupton se me duket sikur po shkruan nje femije qe vete ne fillore ose me mire me duket sikur ke llogjiken me nje 5 vjecari.E mendon ate qe shkruan apo ja fut kot?Apo shikon vetem ata qe jetojne ne pallatin tend?Te shkruajta shqip qe shkruaj nje familje shqiptare qe ka lene nenen ne rruge edhe hidhe ketu.Sepse gjithe shqiptaret me mire shumica e shqiptarve marrin edhe gjyshen me vete atje ku jetojne jo mo prinderit.Nusja shqiptare mban edhe vjerren ne shtepi ose jeton me vjerren.Ke ndonje familje greke ti te jetoji me prinderit ose me vjerren ?Apo i nxjerrin ne rruge edhe u marrin edhe shtepine?
    Kohen nuk ja vjedh njeriut sepse ste akuzoji njeri.Por kete kohe qe kushton te citosh mund te vesh te punosh jo te qahesh neper forume si varfanjake tipike greke.

Clidhje kane te ardhurat qe dergojne shqiptaret ????Po mos te dergonin emigrantet amiljet e tyre do kishin vdekur tani.Familjet greke ketu e shume vjet nuk hanin nga emigrantet .
    Kam ndihmuar dhe une Shq plot dhe kur ka ardhe koha mua me kane kafshuar si gjalpri qe e ushqen ne dimer dhe te ha ne behar.
    Po si nuk paska lidhje? A pyete se cfare bejme ne per njeri tjetrin? A bere dy ore derr derr duke treguar bamiresite e grekeve?

Dhe kur une te them qe shqiptaret emigrante dergojne me shume leke ne Shqiperi se c'dergojne greket ne Greqi, me thua qe c'lidhje ka kjo?

Doktor i dashur ,
    Ksanthi pershkruan te verteten ashtu sic eshte pa devijuar aspak nga ajo .Disa nga ju ketu keni kaq shume urrejtje sa qe dhe gjerat e mira qe ndodhin midis njerezve te thjeshte i kritikoni me menyren me te percmuar .
    Pse nuk eshte e vertete qe ne nuk ndihmojme njeri tjetrin????????Ata qe ndihmojne njeri tjetrin jane te pakte .
    Une nuk paguhem nga asnje pervec shpatullave te mia .
    Une them qe ne ndihmojme me shume njeri tjetrin sesa greket. Si do ma provosh ti te kunderten?

Opinionin tend mos e shpreh si fakt. Nese eshte fakt, na sill statistikat qe e mbeshtesin.

Une per vete ndihmoj shqiptare. Ti a ndihmon?

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Grekėt u japin pensione ende shqipeve, ju u qani hallin.

Sinqerisht uroj qė lekėt e taksapaguesve gjermanė mos tė shėrbejnė pėr tė andruar palaēolliqet e politikanėve grekė. Le ti dalin vet pėr Zot vendit tė tyre, meqė janė kaq tė zotė e punėtorė.
    Elegance is an attitude.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    aaa mir ti behet grekeve kujt i behet vone per ta
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Greqia eshte nje thes pa fund.Kurse ne ne Europe ju dhame edhe nje here 130 Miliarde Euro.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po si nuk paska lidhje? A pyete se cfare bejme ne per njeri tjetrin? A bere dy ore derr derr duke treguar bamiresite e grekeve?

Dhe kur une te them qe shqiptaret emigrante dergojne me shume leke ne Shqiperi se c'dergojne greket ne Greqi, me thua qe c'lidhje ka kjo?
    Ore qyfyre se sic paske pseudonimin je dhe vete .Une po flas per ndihmen jashte famijles , per njerez qe si njef fare .Ti flet per ndihmen ne familje , clidhje ka kjo?

Faqja 74 prej 124 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •