Postuar mė parė nga
Linda5
Une jam Shqiptare ne rradh te pare,dhe jam krenare.
Une punoj jetoj tamam si njerez qe din te jetojne,dhe jo te hapen meneresh e te thojne,qe une erdha ne gjermani dhe jam gjermane.kte se bej dot une(se edhe ktu ka sa te dush si puna e ksajt helenes )
Greqia nuk eshte aq finoke,sa kujtojne se do ja hudhin Gjermanise.Kte ta harrojne,njiher e pergjithmon.
Edhe ti mor king,jam njeri i thjeshte,qe punoj dhe jetoj me forcat e mija,Sa per Merkelin,me ka ren rasti ta takoj(ndoshta kjo mund te jet e ēuditshme per ty dhe te tjeret)por ja qe mundsija mu ka dhene,Dhe nuk eshte e thene,pse e kam takuar,ta kem hunden perpjet,por si te thash jam njeri i thjeshte.
Sepse duhesh te rritesh,qe te vish te japesh komente neper kto tema.Ta kam shkrujt dhe me lart.
Un jam shum e qete,dhe esell,por esell fare.Qe kshtu fjalen tape,mund ta kthej dhe me ndonje fjal tjeter ty,qe kshtu rri e qete,dhe mos u eksito shume.
Te detyruar nuk jane,se nje fjal te thot Gjermania,qe Greqia te dali nga eurozona,del fishek,por aq kupton ti.
Ty tu drejtova,se ti po shkruaje per gjermanet.
Lenka nga eshte Hitleri? po aq di ti.
Hitleri ka lindur ne Austri.Qe kshtu mos e harro,mbaje vath ne vesh,e mos bej gafa
Kaq kisha me ju !
Krijoni Kontakt