Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 70
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Hashimi nuk ka pas rrug tjeter,akr ja ka shpetu ftyren,prandaj edhe ja ka dhen pacovit krytarllakun qe nuk kushte tjera nuk e kish pa me sy.
    Dihet qe partit shqipetare e bojkotuan thaqin,thaqit i mbeti vetem pacovi dhe hagji mergj me do shkie e shkina,dhe kjo eshte per marre te zotit.
    Kjo qeveri kukull ma qon mallin sikur serbia kur na i bike do spikerica me zor e dilshin i jepshin lajmet.
    Hashimi me pas kan pak burr eshte dashte qe qeverin ta formoin shumica shqipetare e jo pakica por,ai nuk deshti me jau humb ndjersen hajnave te votave.
    Pra po del siq kam then se me keto zgjedhje kosova vetem eshte fut edhe me shume ne kriz,kjo qeveri do ket nje opozit mbi kok qe ne qdo dit do ta sabotoi me te drejt sepse nuk eshte legjitime dhe do kerkoi te bie menjeher kjo qeveri,ne anen tjeter krahu i jakupit do te dali hapur kunder kesaj qeverie dhe sillu e pshtillu prap nuk do te kemi institucione te besushme.
    Me 7% te votusve do ta kem kryetarin e 90% te shqiptarve,me 34% do ta kemi qeverin kunder 70% te shqipetarve keto shifra jan per tu brengos qdo shqipetar qe logjikon me koken e vet

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...hahahahahah ...Plaku ,

ja din renin kaniher ....
    per me hjek e hjeki mos ta nin ....amo jo ...bash meniher....

P.S. a pi sheh shqiptart qysh i myt inati....nejse ....se edhe ty te kam vrejt nji dit me nji koment qe je egoist edhe fashist....m'fal, qashtu jemi shumica ...
    Hard, nuk jam i pa gabueshem, sa me shum njeri fole aqe me shum gabon. por mos me quaj egoist e fashist. Tjeter kush e ka fatin ton ne dore. na vetem jemi duar trokites teturma mbas liderve. Nese hahsimin e zgjedhin me te medhejt, duhet ta perkrahim, skem tjeter rruge dalje. Kete sa me shpejt ta kupetojm aqe me mire per shqyptaret,qetesohen e vetedijsohen, nuk dua te fol gje per kombinimin Hahsim-pacolli, se thashe tjeter kush vendos per shyqptaret e kosoves.Por jeni me mire se te Yllirides, s epaku shkau nuk ashete ne krye te pushtetit. Kjo per mua ashete krenari. Ne ylliride me keqe, populli per mes liderve shqyptar voton shkaun grueskun apo cervenikoskin! mjerim!
    kupetoje plakun si te duahs por nuk jam ase fashist ase komunist, vetem 1 shqypta i thjeshete.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    ...hahahahahah ...Plaku ,

ja din renin kaniher ....
    per me hjek e hjeki mos ta nin ....amo jo ...bash meniher....

P.S. a pi sheh shqiptart qysh i myt inati....nejse ....se edhe ty te kam vrejt nji dit me nji koment qe je egoist edhe fashist....m'fal, qashtu jemi shumica ...
    Hard, nuk jam i pa gabueshem, sa me shum njeri fole aqe me shum gabon. por mos me quaj egoist e fashist. Tjeter kush e ka fatin ton ne dore. na vetem jemi duar trokites e turma mbas liderve. Nese hashimin e zgjedhin me te medhejt, duhet ta perkrahim, skem tjeter rruge dalje. Kete sa me shpejt ta kupetojm aqe me mire per shqyptaret,qetesohen e vetedijsohen, nuk dua te fol gje per kombinimin Hahsim-pacolli, se thashe tjeter kush vendos per shyqptaret e kosoves.Por jeni me mire se te Yllirides, se paku shkau nuk ashete ne krye te pushtetit. Kjo per mua ashete krenari. Ne ylliride me keqe, populli per mes liderve shqyptar voton shkaun grueskun apo cervenikoskin! mjerim!
    kupetoje plakun si te duash politikisht, por nuk jam ase fashist ase komunist, vetem 1 shqyptar i thjeshete. Inati te shqypataret ka qen dhe ashete arma qe vrasin veten.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Hard, nuk jam i pa gabueshem, sa me shum njeri fole aqe me shum gabon. por mos me quaj egoist e fashist. Tjeter kush e ka fatin ton ne dore. na vetem jemi duar trokites e turma mbas liderve. Nese hashimin e zgjedhin me te medhejt, duhet ta perkrahim, skem tjeter rruge dalje. Kete sa me shpejt ta kupetojm aqe me mire per shqyptaret,qetesohen e vetedijsohen, nuk dua te fol gje per kombinimin Hahsim-pacolli, se thashe tjeter kush vendos per shyqptaret e kosoves.Por jeni me mire se te Yllirides, se paku shkau nuk ashete ne krye te pushtetit. Kjo per mua ashete krenari. Ne ylliride me keqe, populli per mes liderve shqyptar voton shkaun grueskun apo cervenikoskin! mjerim!
    kupetoje plakun si te duash politikisht, por nuk jam ase fashist ase komunist, vetem 1 shqyptar i thjeshete. Inati te shqypataret ka qen dhe ashete arma qe vrasin veten.
    ...po pritoj me hulumtu e me ta gjet postimin tond o PLAK....
    se aj postim i juaj e ka kuptimin e asaj fjale qe ta kam than ....
    edhe une nuk te thash qe veq ti je qashtu , ne pergjithsi populli shqiptar jem ashtu ....edhe une jam ashtu ...tash une mundohem me humb at veti por nuk mundem ...

pershembull ajo thenja me pelqeu shum ...
    kshtu qe t'pershendes ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hard : 13-02-2011 më 14:27

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    ...po pritoj me hulumtu e me ta gjet postimin tond o PLAK....
    se aj postim i juaj e ka kuptimin e asaj fjale qe ta kam than ....
    edhe une nuk te thash qe veq ti je qashtu , ne pergjithsi populli shqiptar jem ashtu ....edhe une jam ashtu ...tash une mundohem me humb at veti por nuk mundem ...

pershembull ajo thenja me pelqeu shum ...
    kshtu qe t'pershendes ...
    O dreqi hard, ske qa hulumton, e di vete se cfar kam shkru.
    e kupetova domethanjen si e the, por kjo qe thash une nuk vlejti vetem per ty.
    Inati na ka myt dhe na myti edhe tashe. Kete e kupetova mire.
    Plaku duhet ti rrallon pak keto shkrrimet ketu .
    e paskena shtyp dyhere nje shkrim medet. tashe nuk di si ta hjeki najnin?

Per pake harrova tu pershendes edhe une, me nje pershendetje alla shqypatreqe, Shqyptaret te gjithe BASHKE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 13-02-2011 më 14:41

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Leje mos e hiq se ashtu nuk besoj qe e lexon ndo kushe.KLM.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

Per pake harrova tu pershendes edhe une, me nje pershendetje alla shqypatreqe, Shqyptaret te gjithe BASHKE.
    ...hahahaha dreqi hard.....

...jo une nuk po te tham qe ti shkrun edhe nuk e din qka shkrun , po te kuptoj po une veq deshta me ta tregu postimin qe qaj postim e ka kuptimin e egozimit edhe fashizmi ' ja na ja hiq kekrush ' a pedin kuptimin e ksaj fjale ....do me than o e perzime inati egozimi fashismi....qeto veti si popull i kemi ne pergjithsi edhe na kan kushtu shum....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Njerez te luftes ka edhe ne AAK, AKR dhe LDK. Ky nuk eshte kurrfar arsyetimi.

Keto 7 akuzat qe i paske permbledh jane edhe akuzat publike te Vetvendosjes.

Sipas levizjes Vetvendosje PDK-ja na qenka parti e tadhetareve dhe e hajnave.
    Si ka mundesi qe ti i preferon hajnat dhe tradhetaret?

Sevila te kujt?...te nderkombetareve po mendon me siguri.
    A nuk e quajtet edhe PDK-ne parti servile gjate fushates elektorale?
    Keto kushte nuk ja ka qit VV PDK-se por une vet e thash,ne menyre qe te ndodhe kualicioni.

Eshte e vertet qe jan hajna dhe kan bere gabime por jo tradhetar,ne PDK shumica jan njerez te luftes,njerez qe kan vuajt burgje ka 10 -15vjet,njerez qe kan punuar ne menyre ilegale kunder serbis dhe per kete them qe keta jan 100 her me te mir se LDK.

Po edhe PDK e kemi quajtur parti servile,vetem se serviliteti i PDK-se dhe i LDK-se dallon,sepse keta te PDK-se jan servil ndaj nderkombetarve,kurse LDK-ja jan servil ndaj nderkombetarve dhe ndaj Serbis.
    LDK-ja kurr nuk ka demonstruar kunder serbis,ne LDK 1 ose 2 persona jan qe kan qen ne burgje,LDK nuk e ka perkrah luften e UCK-se jo vetem kaq por edhe ka then jan njrez te dyshimt.
    Jo qe nuk ka marr pjes ne demonstrat por edhe i ka denuar,Rugova ka organizuar zgjedhje ne vitin 1998 ku shqiptaret luftonin ne Drenic dhe vende tjera.Kur nuk e ka vizituar familjen Jashari,invalidet e luftes,familjet e deshmorve,familjet e te pagjeturve,kurse eshte takur shum her me Kasapin e Ballkanit Kriminelin Milloshovic,pra krejt jan argument qe kete parti ky popull ta denon njeher e pergjithmon me voten e vet.
    Per ket them qe PDK eshte shum...me e mire se LDK,dhe per kete them qe VV po te bente nje kualicion me PDK kishte qen mir por siq e ceka edhe me larte duke ju permbajte atyre kushteve.

LDK Lidhja Komuniste e Kosoves duhet te shuhet pergjithmon sa me shpejt aq me mir.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    LDK Lidhja Komuniste e Kosoves duhet te shuhet pergjithmon sa me shpejt aq me mir.
    ....e me qeto i prishet punt me Ldkista qe kan ardh ne VV.....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ....e me qeto i prishet punt me Ldkista qe kan ardh ne VV.....
    Kush jan ata Ldkista qe kan ardhe ne VV ?!!!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •