Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Tamam ,une Kete E Kam Ditur Qe Moti ,por Ja Qe E Verteta Vetem Vonon Se Nuk Haron ,edhe Cionistet E Kane Fundin E Vete, Asgje Nuk Eshte Perjeteshisht Pervec Zotit

Cifutet Jane Probmel Mabare Boteror ,nese Ata Zhduken Edhe Bota Do Te Qetsohet
    hebrejt ishin perzen nga judea nga arabet dhe ishin shperndar neper evrop dhe pas perfundimit te luftes ata u kthyen ne judea dhe formuan shtetin e tyre qe e quajten israel dhe plotesisht kishin te drejt te kishin shtetin e tyre si qdo nacion tjeter ajo qka un nuk pajtohem eshte gjendja e palestines per ket nuk pajtohem me ta per tjerat mir e kan nese ata arrin ti kontrollojne tregjet financiare boterore atehet eshte zotesi e tyre kurse nese ata kan gjunjezuar ekonomin greke kan ber mir se greket jan nje komb fashist vetem kujtoje qka kan ber me qamet ne cameri kjo mjafton nuk po permend tjera sende ata jen rracist dhe nuk quditem me deklaratat e ketij popit grek

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Fajtore jane vet greket qe kane udhehequr politike te gabuar ekonomike. Shteti ka shfrytezu me shume para se sa qe ka mundur te mbledhe nga taksat. Sistemi social i mireqenies ka qene i gabuar. Po ka krize Suedia e cfare industrie te fuqishme ka, e spo ka Greqia. Ky prifti paska shkallu krejt, cifti i tij dhe hoxhe Krasniqit thone se cifutet i kane fajet edhe pse Kosova ka qene e pushtuar nga Serbia. Keta jane e keqja e popullit.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,388
    Postimet në Bllog
    22
    Nuk i ka hije nje mitropoliti orthodhoks, qe te beje deklarata te tilla. Mitropoliti duhet te merret me problemet shpirterore ne Greqi: numrin e larte te aborteve, numrin e ulet te lindjeve, dobesimi i jetes shpirterore dhe kthimin e vemendjes se shoqerise nga shteti e jo nga Kisha e Zoti.

Mashtrimi me i madh i qoftelargut ne Evropen e Bashkuar, pjse e se ciles eshte edhe Greqia, eshte shteti social, qe si mision te vete ka tu skllaveroje shpirtrat njerezve. Nuk keni nevoje per Zot, kur buken e gojes, punen, dhe mireqenien ua siguron shteti qe nga djepi e deri ne varr.

Perse na duhet Zoti kur shteti na i siguron te gjitha... apo jo?

Tani greket e mbare Evropa po korrin ate qe kane mbjelle ne keto 20 vitet e fundit.

Albo

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Metropoliti i Pireut, Serafim, thotë se Hitleri nuk ishte gjë tjetër, veçse një instrument sionist për të bindur hebrenjtë që të lënë Evropën në këmbim të Izraelit dhe për të “krijuar perandorinë e re”, raporton Agjencia Telegrafike Hebreje.
    Një nga priftërinjtë kryesorë grekë tha se bota hebreje ishte për t’u fajësuar për problemet ekonomike të vendit të tij, raportoi agjencia të mërkurën.

Gjatë një interviste në stacionin më të madh televiziv të Greqisë, “Mega TV”, Metropoliti i Pireut, Serafin, theksoi se sionizmi ndërkombëtar u përpoq të shkatërronte vlerat familjare duke nxituar familjet me një prind dhe martesat mes homoseksualëve. Prifti theksoi gjithashtu se ekziston një konspiracion sionist për të robëruar Greqinë dhe kristianizmin ortodoks.

Metropoliti theksoi gjithashtu se Hitleri ishte veçse një mjet i përdorur nga sionistët për të siguruar krijimin e shtetit të izraelit.

Kur prezantuesi grek e pyeti Metropolitin, “Pse nuk jeni dakord me politikën e Hitlerit? Nëse ata bëjnë gjithë këtë, nuk kishte të drejtë t’i digjte ata?”, ai u përgjigj, “Adolf Hitler ishte një instrument i botës sioniste dhe ishte financuar nga familja e njohur e Rothshildëve me qëllimin e vetëm që të bindë hebrenjtë për të lënë Evropën në këmbim të Izraelit dhe për të “krijuar perandorinë e re”.

Ai vijoi të thotë se hebrenj të tillë si “Rokfelerët, Rothshildët dhe Sorosi kontrollojnë sistemin ndërkombëtar të bankave, i cili kontrollon globalizimin.”

Agjencia telegrafike e Hebrenjve citoi presidentin e komunitetit hebre në Athinë të thotë se “ndjeja neveri tek shikoja dhe dëgjoja Metropolitin tek fliste ashtu, tek thoshte paturpësisht se bankierët hebrenj ndihmuan Hitlerin për të bërë atë që bëri”.

http://www.gazetajone.com/2010/12/22...-krizen-greke/
    ...te mjeret cifut.......cfare rrenje gjigande, nga populli i zgjedhur, ne popullin me fajtore.........pap pap pap....

Kush in ndal "jocifutet" te behen bossa e shefa ???.......dembel-lleku ???... e pra, dembelit i takon pikerisht ajo qe e meriton, VENDI I DYT....

tung
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nuk i ka hije nje mitropoliti orthodhoks, qe te beje deklarata te tilla. Mitropoliti duhet te merret me problemet shpirterore ne Greqi: numrin e larte te aborteve, numrin e ulet te lindjeve, dobesimi i jetes shpirterore dhe kthimin e vemendjes se shoqerise nga shteti e jo nga Kisha e Zoti.

Mashtrimi me i madh i qoftelargut ne Evropen e Bashkuar, pjse e se ciles eshte edhe Greqia, eshte shteti social, qe si mision te vete ka tu skllaveroje shpirtrat njerezve. Nuk keni nevoje per Zot, kur buken e gojes, punen, dhe mireqenien ua siguron shteti qe nga djepi e deri ne varr.

Perse na duhet Zoti kur shteti na i siguron te gjitha... apo jo?

Tani greket e mbare Evropa po korrin ate qe kane mbjelle ne keto 20 vitet e fundit.

Albo
    tung albo,

numri i ulet i femijeve nuk eshte problem shpirterore, por problem i vlerave qe i shet "civilizimi" modern....
    albanish by nature

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Populli yne e shume popuj te tjere thone qe te mirin e kane inat te gjithe. Prandaj e kane kaq inat Izraelin si njera ashtu dhe pala tjeter.

Po perse valle Zoti e le drejtimin e botes ne duart e tyre? A nuk ka fuqi Zoti qe ta lere drejtimin e botes ne duart e Myslimaneve, Katolikeve apo Orthodokseve?
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Çifutet jan kanibalet e botes.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Çifutet jan kanibalet e botes.
    Hajt ti shko harxhoi krejt parate qe i ke, shpenzoi ne menyre jo racionale, bej harxhime te pamatura, mos puno dhe kur te mbetesh me 1 cent ne gjep e kur nuk ke as buke me ngrene, thuj se fajet i kane cionistet dhe bankieret cifute.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Tamam ,une Kete E Kam Ditur Qe Moti ,por Ja Qe E Verteta Vetem Vonon Se Nuk Haron ,edhe Cionistet E Kane Fundin E Vete, Asgje Nuk Eshte Perjeteshisht Pervec Zotit

Cifutet Jane Probmel Mabare Boteror ,nese Ata Zhduken Edhe Bota Do Te Qetsohet
    Kjo fjalia e fundit tregon se nuk je kunder zionisteve, cfare jam edhe une, por je kunder ekzsitences se izraeliteve.
    Pra mendon njejte me metropolitin. Si pergjegje do te te jap si ty ashtu edhe metropolitit kete:

Metropoliti, ti, fete dhe Zoterat e juaj ju rrofshin atesendin gjithe atyre izraeliteve qe jane njerez te rendomte, pra nuk jane zioniste.
    Pastaj me ne fund edhe mua.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    hebrejt (zionist) jane fajtore per gati gjithckah por mitropoliti beri gabim kur foli per adolfin

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •