Postuar mė parė nga Izadora Para se te them dicka qe s'jam e sigur, po te jap nje big kiss :-) nje big kiss per ty
nje pyetje...eshte gjetur pergjigja e sakte e Iadores apo jo? Une thash apendiksi me pare. Tani po them edhe veshka.
Postuar mė parė nga illyrian rex Cilat jane dyshimet?...nuk besoj se kam gabu diku. P.s. organi qe kerkohet eshte pjese perberese e nje organi me te madh. Mund te them se dikush iu afrua shume. P.s. temthi - cili organ eshte?...seriozisht po pyes. eshte pjese perberese e nje aparati mbase... nuk e di pergjigjen... Une thash apendiksi me pare. Tani po them edhe veshka. me nje veshke te vetme mund te jetojme, pa te dyja jo.
Pergjigja e sakte eshteeeeeeee: bebėza e syrit ......13...14.....15....16....
Postuar mė parė nga broken_smile me nje veshke te vetme mund te jetojme, pa te dyja jo. Ashtu siq e ka shtru pyetjen Izadora, pergjigja ime mund te merret si e sakte. Aty thuhet vetem 'organ'.
Postuar mė parė nga illyrian rex Pergjigja e sakte eshteeeeeeee: bebėza e syrit ......13...14.....15....16.... eshte ind i trupit jo organ, pyetja ishte shtruar ne menyre jo plotesisht te sakte : p uaa si nuk me shkoj mendja fare, qe mjafton te shikoja syrin e maces dhe do e kisha gjetur...: )
Postuar mė parė nga illyrian rex Ashtu siq e ka shtru pyetjen Izadora, pergjigja ime mund te merret si e sakte. Aty thuhet vetem 'organ'. E sakte ishte :-) Sa per veshken : Mund te jetosh pa nje veshke, por pa te dyja jo . Cili organ nuk zevendesohet ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Sa desha me thaaa bebeza syritt...
Postuar mė parė nga illyrian rex Pergjigja e sakte eshteeeeeeee: bebėza e syrit Po pse ore organ ėshtė bebja e syrit?? Me llogjikėn qė ke pėrdorur ti po tė bėj dhe unė njė pyetje: Ēėshtė njė gjė e verdh maj pemės?? Hajde gjeje po ta mbajti
Postuar mė parė nga broken_smile eshte ind i trupit jo organ, pyetja ishte shtruar ne menyre jo plotesisht te sakte : p uaa si nuk me shkoj mendja fare, qe mjafton te shikoja syrin e maces dhe do e kisha gjetur...: ) Eshte organ broke... A kaq e veshtire eshte te pranohet humbja? Nete, edhe une sot deshta me e ble nje Ferrari...por i kisha pas harru paret ne shpi
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt