Te verteten nuk e solla une , ate e gjeta mes jush .
Votoni per mua dhe sebashku te krijojme nje shqiperi me nje demokraci te paster dhe pa njolla ne biografi![]()
Votoni te ardhmen, votoni mirqenien , votoni hyrjen ne europe
vallai me shume se kaq nuk garantoi dot![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
He ma t'lumt pushka aka dora !! Premtoj gjithashtu nje ndryshim rrenjesor ne sistemin e arsimit. Shqiperia ka nevoj per brezat e rinj te shkollohen dhe arsimohen ashtu sic duhet dhe me I/e Miri/a te eci para. Ku ka rini te shkolluar ka dhe perspective per te ardhmen! Sorry se erdha pa fjalim. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E pse e ke vene ate fytyren e merzitur ne fund te propozimit per ministre te jashtme??
Une mund te jem edhe e djathte.... por nese perfaqesohet e djathta nga pinku, pas premtimit qe i beri Jackit, s'ka shance per vote.
Ka ndonje anetar tjeter nga e djathta??![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
pėrshėndetje 2043.
po mė pėlqyeka kjo temė. shumė argėtuese.
Nuk di cilat janė kriteret pėr t'u bėrė "kryeministėr" kėtu.
Unė do tė thosha ca tipare tė miat, besoj se i plotėsoj kushtet dhe s'do mend se do ta fitoj kushtin. Kėtė them me bindje gjithmonė duke u krahasuar me kėta tė tanishmit:
Jam i shėmtuar po mė fort nė shpirt. katran fare....
c'mund tė ju sjell unė do pyesni:
Po. Nė mos asgjė, atė ditė kur tė dilni pėr tė votuar pėr mua, do tė keni rastin tė takoheni edhe me ata qė ju kanė vdekur edhe para 50 vitesh.
Pak e quani kėtė?
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
..pa hezitim vota ime shkon per sokoleshen PINK !
..kurse ti "doctor 2043"..si shume qejf i ke femnat..mundohesh qe te dukesh i ndershem..por si shume i lajkatohesh e afron mbas vehtes ne podium ate..Ciljeten dhe ne forum ate..xxxxxxx
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ASrock4u2 : 06-02-2011 mė 22:07
Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.
Vota juaj urdher per mua.
Votone njeriun e deshmuar ne rrugen e demokracis .Kta lart jon njerz qe dalin detit veq ne breka...edhe nja dy gisht lart lecka harrni mund ti ken ..por jo te gjith.
Kto lart jon llapianist,hardist por jo edhe Arianist e Ilirianist
Une ju premto dashuri ,pasuri sa te doni,udhtim pa viza ,pune ne 24h nonstop.
poqese lodheni pushoni sa te doni.
F.sh .Ofron edhe me teper ..info Albi ne sherbim tuajin sa her se kerkoni.
Votoni numrin999 dhe parajsen do ua zbres ne tok.
Shum faliminderit.
respekt
kom me ua rrit.
Rroft Kosova me hazretistanin dhe me miqt tan jugoafrikan dhe Kilian.
Fitoleeeeee.
Tema eshte ke do te zgjedhnit ju per "kryeminister" ne forum e jo ju personalisht te kandidoni per "poziten", se s'ka mandej kush ju voton.
krejt mbreter, krejt kryeministra phaa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 07-02-2011 mė 04:29
Krijoni Kontakt