Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    Nga nje studim i fundit, rezultoi se arsyeja qe femrat flisnin me teper se meshkujt, ishte qe femrat flasin shume, me idene se presin nga mashkulli qe t'ua mbylle gojen me ndonje te puthur, por ja qe meshkujt akoma nuk kishin arritur ta kuptonin kete fakt; tru mashkull=tru peshk, aq kuptojne!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Nga nje studim i fundit, rezultoi se arsyeja qe femrat flisnin me teper se meshkujt, ishte qe femrat flasin shume, me idene se presin nga mashkulli qe t'ua mbylle gojen me ndonje te puthur, por ja qe meshkujt akoma nuk kishin arritur ta kuptonin kete fakt; tru mashkull=tru peshk, aq kuptojne!
    Kesaj i thone argument perfekt :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Duke lënë feminizmin bosh mënjanë, sepse në këtë rast s'duhet: femrat janë llafazane dhe është mirë kështu.
    Elegance is an attitude.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Femrat gjithemone kan cfar te flasin,e mashkujt dijn te flasin vetem per aventurat e tyre,qe me femrat at nuk mund te flasin....E mashkujt nuk ua vejn veshin,se e dijn qe lavderohen!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Eshte menyre per t`i prishur mendjen mashkullit dhe per ta futur ne hulline e saj. Fjalet e shumta (fatkeqesisht) u pelqejne meshkujve sidomos kur thuhen me "delikatese". Sepse ne 1000 fjale te pakten mashkulli 100 fjale do t`i konsideroje (edhe pse mund te mos i kene pelqyer, se me pas i pelqejne). Ndersa po te flase femra 100 fjale, vetem 10 fjale do t`i fiksohen me mendje, pra, ka me pak mundesi per ta "bere per vete",. ose "timin", sic thone ca "ultramoderne".
    Cdo ves i femres ka si shkak nje qendrim te mashkullit. Femra kerkon te "varet" diku. Ndersa deshira e mashkullit eshte per t`a poseduar femren (ne te gjithe kuptimet). Ne nje fare menyre femra "merr hak" ndaj teb qenurit "e poseduar" dhe perpiqe te kthehet ne poseduese, ose te pakten ne prishmendese te mashkullit.

Se keshtu ka qene qe ne fillim kur hengri "mollen e ndaluar" dhe ja dha edhe burrit dhe ky "e hengri", per t`i bere qejfin femres. Dobesia e mashkullit ndaj femres eshte nje tjeter "ves" i ketij.

Pra, femra shfrytezon ndjenjat e mashkullit per te perfituar per vete te saj. (por nuk pergjithesoj 100%)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 27-04-2011 më 07:23
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •