Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une ka dite mund te them 10 fjale me numer. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    nuk e besoj se eshte e vertete kjo teori
    mjafton te hysh ne FSH dhe do bindesh per te kunderten
    tema thote: "Femrat flasin më shumë se meshkujt!"
    prandaj duke u futur ne FSH nuk ke si te bindesh per te kundert.
    ndoshta mund te bindesh qe femrat jane me dembele per te shkruar. hahaha
    do behet edhe ndonje studim per kete. lol!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk me rezulton qe ato qe permende ti te jene PROFESIONE...

sdq kjo e vertete eshte ne syte e te gjitheve. meshkujt impenjohen me shume ne gjithcka. ne te mire e ne te keqe. lol.

kam qene gjithmone i mendimit se kapaciteti i femrave eshte shume me i larte nga c'shohim dhe kjo mungese e padiskutueshme rezultatesh vie si rrjedhoje e mungeses se impenjimit nga femrat.

p.s. per punen e genjeshtrave thone qe femrat jane superiore. nuk e di. une per vehte jam genjeshtar i mire. lol.
    po si shpjegohet qe ne te njejtin profesion, ne te njejtin nivel duke hequr menjane faktoret qe ndryshojne (sic jane mosha, armimi etj) femrat marrin rreth 70-80% te rroges se meshkujve?

jane bere shume studime per diferencen mes pages se meshkujve dhe femrave dhe gjithmone eshte nje % ne kete disnivel qe shpjegohet vetem me diskriminim gjinor. Dmth femra paguhet me pak thjesht se eshte femer jo se nuk eshte me e afte apo njesoj e afte sa nje mashkull.

psh disa klienteve te rregullt te nje marketi iu dha te shohin nje video ku dukej nje punonjes duke ndihmuar nje kliente. Pastaj te njejtat veprime i bente nje punonjese. Si perfundim, performanca e mashkullit u vleresua 19% me teper se ajo e femres edhe pse bene te njetat veprime, bile rreth 38% e klienteve femra vleresuan mashkullin me teper se femren. Kjo tregon jo vetem qe shoqeria beson (paragjykon) se meshkujt kane performance me te mire por kete gje e besojne vete femrat.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    po si shpjegohet qe ne te njejtin profesion, ne te njejtin nivel duke hequr menjane faktoret qe ndryshojne (sic jane mosha, armimi etj) femrat marrin rreth 70-80% te rroges se meshkujve?

jane bere shume studime per diferencen mes pages se meshkujve dhe femrave dhe gjithmone eshte nje % ne kete disnivel qe shpjegohet vetem me diskriminim gjinor. Dmth femra paguhet me pak thjesht se eshte femer jo se nuk eshte me e afte apo njesoj e afte sa nje mashkull.

psh disa klienteve te rregullt te nje marketi iu dha te shohin nje video ku dukej nje punonjes duke ndihmuar nje kliente. Pastaj te njejtat veprime i bente nje punonjese. Si perfundim, performanca e mashkullit u vleresua 19% me teper se ajo e femres edhe pse bene te njetat veprime, bile rreth 38% e klienteve femra vleresuan mashkullin me teper se femren. Kjo tregon jo vetem qe shoqeria beson (paragjykon) se meshkujt kane performance me te mire por kete gje e besojne vete femrat.
    besoj se pergjigja ndaj pyetjes tende, gjindet tek fjalia jote e fundit...
    sic e the vete: kur femra nuk ka besim tek femra, si mund te kete mashkulli?

une personalisht e quaj shume te padrejte qe femra te paguhet me pak se ai mashkull qe ka te njejtat aftesi, por keshtu funksionon shoqeria...

jam totalisht pro barazise mashkull/femer por te jesh e bindur se ke tmerresisht shume femra (edhe ketu ne FSH) qe kete barazi nuk e duan.
    preferojne te mbahen si qenie "inferiore". sa te kete femra te tilla, normalish qe edhe nje femer qe vlen me shume se nje mashkull, do vleresohet me pak.

kam vene re se shume here kam une me shume respekt per femren, sesa shume femra per veten e tyre (edhe ketu ne FSH).
    Vasudhaiva Kutumbakam

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    per mua nuk eshte e hijshme qe nje femer te flet shum,pffff
    por as per mashkulin nuk eshte e hijshme...

fatkeqesisht kam ne familje nje grua qe kur fillon s'din te ndaloje,njejt dhe djali i saj i ka ngjar...
    me japin kokdhimbje per bes,si ato robotat pa bateria...
    eshte monotone te flasesh shume....
    e sidomos kur sje ne rrjedha te bisedes,ne fakt te flasesh per ate qe duhet dhe te mos dalesh nga biseda qe eshte ne ate moment...
    por kryesisht ata qe flasin shume sigurisht qe dalin nga biseda qe zhvillohet per momentin...
    - mendoj se ata qe flasin shume,jan persona qe duan te jen ne qender te vemendjes...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Femrat kan me shum cfar te flasin,per at dhe ndoshta flasin me teper!Psh.Flasin per kuzhinen, larje fshirje,rritje femijsh,edukim,kurse shumica e meshkujve kan te flasin vetem per punen dhe aventurat (shaka kjo e fundit)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Femrat kan me shum cfar te flasin,per at dhe ndoshta flasin me teper!Psh.Flasin per kuzhinen, larje fshirje,rritje femijsh,edukim,kurse shumica e meshkujve kan te flasin vetem per punen dhe aventurat (shaka kjo e fundit)

Femrat jane gjentelmene, nuk flasin per avanturat e tyre

Neve femrat gjithmone flasim per gjera me vlere dhe ju japim shume kujdes, andaj ju duket meshkujve qe po flasim shume ............asnjehere nuk meremi me thashetheme si meshkujt hahahhahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Thuhet se grate amvise flasin me shume,sepse skan pune tjeter,ose do mblidhen te njera tjera per kafe,ose do rijn me ore te tera ne tel,derisa tju fillon tiu dhemb veshi.....

pamvarsisht grua ose burre,te flasesh shume nuk eshte mire,sepse sa me shum flet aq me shume ekziston mundesia te thellosh ne gabime....
    Jetë e rëndë.......!!!

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    femrat flasin per meshkujt , e meshkujt per femrat ... madje keta te fundit ca me shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    per mua, njerezit me mire te flasin se te rrine te idhnuar...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •