Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 99
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    arsi te uroj ta maresh vizen per ne amerik
    por nuk besoj se do te japi asnje i panjohur te dhenat si tax return qe brenda kan inofrmacione shum te rrendesishme

un do te keshilloja te pyesje ne fshat kush eshte ne amerik edhe biseo me ta se ndryshe nga forumi mos ki shpres [tani si dihet]
    pastaj ajo puna e lekeve qe thu ti duhet te jet ndonje budall qe ta bej se me keto gjera pefundon ne jail
    imagjino te pyesin ty ce ke kete njeri cdo thuash ti shok ??????
    ja e zem se u merzite ti edhe the ndonje fjal qe sduhet
    keshtu e ha edhe tafili qe te ka bere lertrat

por fundi fundi merri borxh ndonje mik familjar per ate dit edhe trego se ke lek edhe pastaj prap ktheja atyre te njejten dite

te uroj fat
    ]rrespekte
    Partizoni

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kam ndegju per nje rast qe e ka fitu Green Card Amerikane, dhe ka qene nje familje, atyre iu eshte dashur qe te kene para. 10 000 mije euro ia paten kerkuar nje shoku tim (ky shoku ishte ne lidhje familjare te ngushte me ta se nuk e bente per kedo kete dhurim parash), me sa e mbaj mend edhe shtepine ne Prishtine e paten shitur se per pak nuk i lane me shku ne USA. Tani jane ne USA, femijet jane rritur, punojne te gjithe. Keshtu qe bej dicka, kontakto shoqatat shqiptare ne Amerike ndoshta del nje shqiptar qe te del ne ndihme ne kete rast pasi deshiron nje jete me te mire atje, provo cdo mundesi mos e le per asgje. Veq duhet edhe personi qe te garanton, pasi sot besueshmeria mes shqiptareve pothuajse ka rene nen zero, nese ske atje askend, vertete eshte pak veshtire. Gjithsesi te uroj fat e mbaresi ne kete pune qe ja ke fillu

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Ok, te themi qe ta dergoi njeri nga forumi garancine. Cfare planesh ke per ne USA. Ne c'shtet ke vendosur te besh ndalesen e pare dhe ku e ke mendjen te rrish?
    Sa vete dhe banore te kujt shteti jeni?
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Ok, te themi qe ta dergoi njeri nga forumi garancine. Cfare planesh ke per ne USA. Ne c'shtet ke vendosur te besh ndalesen e pare dhe ku e ke mendjen te rrish?
    Sa vete dhe banore te kujt shteti jeni?
    ai po te thote qe eshte vetem, djal i ri, dhe ka nevoje per nje adrese ne usa. mos e pyesni kur nuk keni mundesine ta ndihmoni

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Ars_1980 Lexo Postimin
    kam fitu llotarin amerikan per green card por nuk e marr vizen amerikane dot nese sgaranton njeri ,
    ateher ju lus te me ndihmoni te plotesoni per mua nje I-134 affidavit of support ,nje kopje taxash dhe nje kopje greenccard ,ju lutem .
    Pyet ne telefon agjensi udhetimesh shqiptare ne Amerike.Ato mund te te bejne ndonje garanci I-134 dhe ja dergojne emigracionit.
    Ketu ne new jersey pyet Ruhi Qira ka agjensi udhetimi dhe i njeh mire formularet e garancive.Nr tel dhe adrese te agjensise se tij te sakte nuk kam.Di qe punon ne Europa travel agjency Lincoln ave, Hawthorne NJ Eshte edhe nje agjensi tjeter ne Belmont ave ne Haledon NJ,s'ja mbaj mend emrin agjensise.Edhe ato merren me keto gjera.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-01-2011 më 20:31
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ben7, ndihmoje pak !!lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kjo puna e garancise sikur ka dy krahe.
    njeri krah sa garanci jap une amerikani ,
    krahu tjeter sa garanci me jep nje shqiptar
    qe nuk e njoh.garancia eshte 0.
    Amerika dmth emigracioni kerkon garanci nga une,une kerkoj nga shqiptari qe se njoh,perderisa garancia nga shqiptari eshte zero,it doesnt work.
    Kjo pune behet ose mendonje kushuri amerike ose me ane te zotit Ruhi.
    Perderisa shqiptari qe se njoh me jep zero garanci,une amerikani i jap zero garanci emigracionit,emigracioni refuzon kerkesen pasi nuk ka garanci,siguri.

pse ka rendesi garancia nga shqiptari qe jo vetem ka aq para qe te mbeshtese veten dhe mos behet barre,por edhe nje lloj garancie qe eshte
    person pa histori thyerjesh ligji apo i denuar apo i perfshire ne ndonje aktivitet jo ligjor.
    Ai mund te vije ne amerike pasi ka paraqitur dokument qe ka supozojme 25mije $ ne banke ne Shqipri.
    Cfare ndodh me vone?nqs ky person eshte i angazhuar ne aktivitet kriminal si droge dhe kapet ne amerike me distribucion droge
    dhe del qe une i kam bere garancine dhe e kam strehuar.Atehere une jam bashkepuntor ne krim(aksesor),perderisa ai ka pasur droge dhe shperndare dhe banuar ne shtepine time.
    denohem edhe une bashke me te si aksesor.E njejta gje nqs ai eshte perfshire ne tregeti jo te ligjshme,armesh,tregeti mallrash kontrabande,tregeti monedhash veprash arti te vjedhura etj.
    ne cdo rast nqs ai kapet une arrestohem sipas ligjit si aksesor,ndihmes mbeshtetes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-01-2011 më 20:58
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Ne amerike denohet vetem fajtori nuk denohen te gjithe pjesetaret e familjes per te njejtin krim.
    e keqja kur ben garancin eshte kjo: personi ne fjale nuk gjen dot pune, ai kerkon ndihme ne shtet, ndersa shteti ti mer ty leket per te ndihmuar kete person ne qofte se ti ke firmose ndonje forme.

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Njeriu kerkon ndihme,te tjeret lere qe se ndihmojne por edhe e tallin.Fundja forma I-134 seshte dhe aq problem.Besoj qe mund ta beje cdo njeri.Por se besoj qe e ben njeri qe ti nuk e njef fare edhe pse dikush edhe mund ta bejhe.Eshte pak problem.Une sikur vetem pak te te njihja do ta beja.Une mendoj qe ju te gjithe se keni kuptuar mire.
    Sbehet fjale per I-864 qe sbesoj se do ta bente njeri dhe jo gjithkush mund ta beje.
    Behet fjale per I-134.para se te flisni hidhni nje sy :www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf
    I-134 behet per vizitors viza.Seshte fundi i botes.Une ua kam bere disa vetave deri tani asnje problem skam pasur.
    Arsi shpresoj te mbarosh pune.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Eshte Shoqata Kosovare ketu ne Masashuset shume aktive qe aktivizon disa qindra familje te ardhura ne perjudhen e Luftes ne Kosove.

Jane njerez shume te mire. Shume i njof personalisht, por nuk i di nga ç'zone e Kosoves jane.

Po te dergoj disa numra telefonash te kryesis se kesaj shoqate. Bisedo me ta qe te gjesh ndonje nga zona jote. Per momentin Hafizi eshte kryetar i Shoqates.

Paç FAT.

Hafiz Kabashi: 781-215-1709 ,

Albion Calaj: 617-953-8519,

Nexhat Ibishi: 781-405-4386,

Feriz Kozmaqi: 617-306-8399,

Ymrie Grajcevci: 603-858-6295.

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •