Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 99
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Te jem e sinqerte me ty, kjo gje qe kerkon ti eshte ca si shume. Behet fjale per informacion shume te rendesishem, dhe cdo gje hyn ne rekorde ketu.

Sugjerimi im: Shiko aty ku jeton, me te njohur, njerez real, mos ke familje, fis, komshinj qe mund te te ndihmojne. Good luck .
    gjitha perpjekjet deri me tani kane deshtuar ,andaj edhe i jam sulur forumit ...
    shpresoj te lajmrohet dikush ndryshe...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Ars_1980 Lexo Postimin
    po mire bre ka njerz qe po ndihmohen pikerisht neper forume por vetem tek ne shqiptaret ka humbur besimi ,,,
    .
    Pikerisht kush te beson ty me informacionet kaq te rendesishme si social security, ku mundesia per te vjedhur identitetin e tjetrit eshte teper e kollajshme?!
    Pershembull mua s'me besohet qe ke pytur rrethin shoqeror edhe s'ke gjetur njeri te te ndihmoje, mbase gaboj.

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Pikerisht kush te beson ty me informacionet kaq te rendesishme si social security, ku mundesia per te vjedhur identitetin e tjetrit eshte teper e kollajshme?!
    Pershembull mua s'me besohet qe ke pytur rrethin shoqeror edhe s'ke gjetur njeri te te ndihmoje, mbase gaboj.
    Une nuk i ve dhe shume faj ne fakt se nuk besoj se ai e ka idene se sa e perhapur eshte IDENTITY THEFT ketu ne US.

Gjithsesi, Ars_1980 kam degjuar nga njeri qe erdhi ketu me llotari qe ai nuk kishte garanci fare dhe prape ja dhane. Kurse nje tjeter tha qe as nuk ja kerkuan fare garancine. Pyet njehere mire te ambasada amerikane nese te duhet patjeter nje garanci apo jo. Ti kur e hodhe llotarine, nuk e hodhe se njihje njerez ketej.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    nga ambasada amerikane ne shkup me kane thene se para intervistes nuk mund te dihet se a te duhet ty si person i-134 ,konsulli do te percaktoj kete ne baze te nivelit te gjuhes angleze qe e zoteroj ,pastaj ne baze te gjendjes fizike-psikologjike (testet mjeksore ) dhe ne baze te asaj se kam ndonje qindarke te deposituar ne bank apo jo ? dhe nese kam ndonje oferte pune nga ndonje firme ne U.S ,e tash ne baze te te dhenave te sigurta duhet patur se paku nja 14000 USDollar ne account qe une si kam ? i kam diku afer 8000 euro .

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Une nuk i ve dhe shume faj ne fakt se nuk besoj se ai e ka idene se sa e perhapur eshte IDENTITY THEFT ketu ne US.
    Mbase,

Pa patur baze ketu nga ndokush Ars_1980 do e kesh te veshtire, teper te veshtire te cash vetem. Ndryshon menyra e jeteses nga c'je mesuar ne Shkup.
    Por nese nuk gjen njeri, mundohu ti marresh hua apo borxh ate shume lekesh qe te duhen sa per tu paraqitur ne Ambasade, edhe ktheja mbrapsh njerezve brenda dites sa te japin vizen.

Gjithe te mirat.

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Te jem e sinqerte me ty, kjo gje qe kerkon ti eshte ca si shume. Behet fjale per informacion shume te rendesishem, dhe cdo gje hyn ne rekorde ketu.

Si ben dhe ti o Pink. E shumta do japesh social security number, date of birth, address, ndonje numer llogarie bankare dhe e fundit garanci dhjete vjet per personin e sponsorizuar

Jashte shakave, i dashur Ars, me mire mos hajde ne Amerike aq me teper qe je dhe mire financiarisht aty ku je. Kshu si eshte bere ne Amerike ka rrezik te vijne dhe amerikanet ne shqiperi per te kerkuar pune
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    une nuk jam nga shkupi jam nga nje qytet ne te kosoves quhet vushtrri . Kosove.
    faleminderit per keshillat ,nuk do vdes po se mora vizen ,as nuk vdes por ja qe e kam enderr gjithmon te shkoja ne amerike, sbehet dot te del nje njeri i cili s'ka më kë të marri ne USA dhe ka mundësi financiare ,por ja qe kaq ishte sa i perket solidaritetit te shume perfolur shqiptar ,si duket nuk jemi me ata qe ishim dikur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    une tjeter mundesi skam do paguaj personin qe garanton per mua
    kontakti ne skype : a.latifi1980
    ju lutem vetem ofertat serioze .per qmimin bisedojme ne skype.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    o Ars 1980... jane zgju shqiptaret prej gjumi o lum miku... nuk ka me cafra si nje here e nje kohe...

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ne qofte se ty te ka dale llotaria ti do vish ne amerike, mos e diskuto. kur te shkosh ne ambasade per interviste duhet te tregosh atje ate letren e bankes, duhet edhe te kesh nje adrese hoteli ose shoqate ku ti mund te flesh. duhet te jesh i sigurt per ato qe thuaj, jo te nisesh ne amerike pa e ditur se ku do shkosh.
    futu on line dhe gjej ndonje adrese hostel se nuk eshte shtrenjte atje.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •