Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 99
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59

Më duhet I-134 - Ju Lutem më ndihmoni!!!

kam fitu llotarin amerikan per green card por nuk e marr vizen amerikane dot nese sgaranton njeri ,
    ateher ju lus te me ndihmoni te plotesoni per mua nje I-134 affidavit of support ,nje kopje taxash dhe nje kopje greenccard ,ju lutem .

Nuk ke asnje te aferm ne Amerike ti?

Nuk e di nqs e ke idene se cfare eshte I-134, por ajo lloj garancie nuk behet per kedo sepse nqs ti vjen ketu dhe ai person behet garant per ty, ajo do te thote qe ai eshte pergjegjes per ty (nga ana financiare). Po ashtu, e ke idene ti se cfare informacioni vihet ne taksa? Ehhh eshte informacion qe nuk i dergohet kujtdo.

Prandaj shiko mos gjen ndonje te njohur dhe boll bete kerkesa kaq absurde neper forume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nuk ke asnje te aferm ne Amerike ti?

Nuk e di nqs e ke idene se cfare eshte I-134, por ajo lloj garancie nuk behet per kedo sepse nqs ti vjen ketu dhe ai person behet garant per ty, ajo do te thote qe ai eshte pergjegjes per ty (nga ana financiare). Po ashtu, e ke idene ti se cfare informacioni vihet ne taksa? Ehhh eshte informacion qe nuk i dergohet kujtdo.

Prandaj shiko mos gjen ndonje te njohur dhe boll bete kerkesa kaq absurde neper forume.
    une nuk jam njeri i sherreve ,fundja fundit nuk do te perfundoja ketu duke lutur per ndihme apo jo ,edhe e di si jane implikimet e mundshme nese une kerkoj benefits i ndalen nga sponsori ,mirepo une nuk jam i interesuar se une sjam parazit te jetoj nga welfare ,po te doja te jetoja ne ndihma do kisha mundesine ne kosove ta beje , me fal por me duhet kjo ndihme ,nuk tradhtoje njeri ,por e kam punen shume pisk . pa kete me humbet mundesia e vetme per te shijuar endrren amerikane .une thash jam mire financiarisht vetem me duhet kjo garanci qe te bind autoritet se nuk do behem public charge nese arrij ne US.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Ars_1980 Lexo Postimin
    kam fitu llotarin amerikan per green card por nuk e marr vizen amerikane dot nese sgaranton njeri ,
    ateher ju lus te me ndihmoni te plotesoni per mua nje I-134 affidavit of support ,nje kopje taxash dhe nje kopje greenccard ,ju lutem .
    Nuk u kerkohet kjo ndihme njerezve te panjohur. Se asnjeri ska per ta marre persiper te te ndihmoje. Sado njeri i mire te jesh ti, qe nuk e vejme ne dyshim. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Ti qenke ne hall....por eshte nje cik e veshtire, dikush qe nuk te njef si do behet garant per ty
    ashtu besoj do veproje edhe ti
    shpresoj dikush te te ndihmoje......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Nuk u kerkohet kjo ndihme njerezve te panjohur. Se asnjeri ska per ta marre persiper te te ndihmoje. Sado njeri i mire te jesh ti, qe nuk e vejme ne dyshim. lol
    po mire bre ka njerz qe po ndihmohen pikerisht neper forume por vetem tek ne shqiptaret ka humbur besimi ,,,
    une po them dhe betohem se ska per te pasur askush asnje telash dhe me te voglin dhe te gjitha shpenzimet per mua do mbulohen nga ana ime fundi : me duhet vetem formalisht qe te bind ambasaden se kam dike i cili me mbeshtet ,se kam rreth 8000 euro ne konto dhe nuk besoj se do kem probleme financiare sa per fillim ne USA ,dhe qendroj mire me anglishte se kam problem per te punuar ,punoj qfar me ofrohet vetem duhet te jete pune legale (e paster). une jam student informatikes inxhinjerike dhe asnjeher skam zgjedhur pune ,me besoni kam punuar ne nje profesion krejt tjeter me ate qfar kam studiuar .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    do shkoj dere me der derisa te gjej pune ... vetem me duhet kjo ndihme .urgjentisht .

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    do shkoj dere me der derisa te gjej pune ... vetem me duhet kjo ndihme .urgjentisht .
    shpresoj per ty te gjesh sa me shpejt ndihmen qe kerkon

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ndihmojeni Ars1980 sepse shpresoj se do ju ndihmoj edhe Arsi juve.
    Fundja esht pak qfar kerko vllaqkoja ,duhet pat dashuri shqiptare per njeriun tuaj.
    Ah mor Ars sikur te kisha mundsi do te ndihmoja po ja qe skom ate mundsi.
    Krejt Ballistat e Shales e te Drenices 4 vite i ka mbajt babaj i im me buk ne Sorkosoj
    po ja qe ti ballist nuk je .hehehe
    Shpresoj se do gjendet nji shqiptar besnik e atdhetar te te ndihmoj.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    po mire bre ka njerz qe po ndihmohen pikerisht neper forume por vetem tek ne shqiptaret ka humbur besimi ,,,
    une po them dhe betohem se ska per te pasur askush asnje telash dhe me te voglin dhe te gjitha shpenzimet per mua do mbulohen nga ana ime fundi : me duhet vetem formalisht qe te bind ambasaden se kam dike i cili me mbeshtet ,se kam rreth 8000 euro ne konto dhe nuk besoj se do kem probleme financiare sa per fillim ne USA ,dhe qendroj mire me anglishte se kam problem per te punuar ,punoj qfar me ofrohet vetem duhet te jete pune legale (e paster). une jam student informatikes inxhinjerike dhe asnjeher skam zgjedhur pune ,me besoni kam punuar ne nje profesion krejt tjeter me ate qfar kam studiuar .
    Te jem e sinqerte me ty, kjo gje qe kerkon ti eshte ca si shume. Behet fjale per informacion shume te rendesishem, dhe cdo gje hyn ne rekorde ketu.

Sugjerimi im: Shiko aty ku jeton, me te njohur, njerez real, mos ke familje, fis, komshinj qe mund te te ndihmojne. Good luck .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •