Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104

Cilet jane 5 filmat me te "shemtuar" , me te pa realizuar qe keni pare ndonjehere?

meqenese per filmat me te preferuar eshte folur, tashme dua te flasim pak per filmat me te "shemtuar" qe keni pare ndojehere. Cilet jane Top 5 ne kriterin e "Pa realizimit". Le te flasim pak per filmat e deshtuar, dhe arsyet pse i bejen te tille.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mariushka : 12-01-2011 mė 14:39
    Mariushka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Po filloj une e para.
    Top 5 im per filmat e Deshtuar eshte kjo:

1. Triangle
    2. Funny Games
    3. Paper man
    4. Salt
    5. Survival island

Dy te paret, jane gjasme filma "horror", por qe une u shkriva se qeshuri nga skenari teper idiotesk i tyre. Filma keta pa pike kuptimi dhe totalisht depresive.

Paper man- nje film depresiv, monoton dhe aspak interesant. Nje film KOT!
    Salt - Nje deshtim i theksuar jo vetem ne skenar dhe regji, por edhe i aktores protagoniste. Shume zhgenjyese Angelina ne kete film.

Survival Island - terheqes si fillim, ti pret qe nga momenti ne moment do ndodhe dicka, mirepo aty s'ndodh asgje. Fare pa aksion, monoton.
    Kaq kisha une. Po ju pres juve tani.
    Mariushka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Mariushka

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Kam pa versionin e vjeter te Funny Games dhe ishte ok, kaq katastrof qenka ky remaku me Naomi Watts? Tan ai publicitet "Cruel and brillant ... A Gripping Horror" (The Times) lol

Salt e kam ne PC, do e shoh kto dit kyt Jason Burnin burrnesh.

Un do baj i Top 10, pergatituni me pa gazep:

01. 2001: A Space Odyssey
    02. Elegy
    03. Dragon Ball Evolution
    04. Frontier(s)
    05. Lesbian Vampire Killers
    06. What Just Happened?
    07. Daybreakers
    08. 25th Hour
    09. Lost in Translation
    10. The Expendables

Nuk vuna Gran Torino per respekt ndaj Clint Eastwood, i falet. Lista ime do shokoj disa, por kto jan filmat qe nuk m'kan percjell asnji emocion, te merziteshem, pa pik morali.
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Nuk e kam pare versionin e vjeter te Funny games, por ky me Naomin ishta tamam katastrofe!
    Homer si gjthmone qe listen e ben me te madhe se c'kerkohet he :P
    Une nuk i kam pare keta filma, por qe nga titujt duken qe jane kot.
    Nuk e di te cfare zhanri jane pergjithesisht keta te listes tende, por te mite aupozohen te jene horror...si ka mundesi qe gjthm filmat me katastrofe jane gjthm horror?E cuditeshme!
    Mariushka

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Ndoshta nuk t'pelqe zhanri horror per kyt nuk i vlereso aq sa duhet. Frontie(s) asht film horror francez, shum qesharak mu duk ashtu si Daybreakers. Lesbien Vampire Killers asht komedi-horror. Un i pelqej gjitha zhanret perveē atij muzikor. I pjes e madhe e listes sime jan shum te mire sipas kritikes por un kam veshteresi me i pelqy.
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Ehe, e mire. S'te pelqejne muzical ty? Pse? Keshtu thosha dhe une ne fillim, por qe kur pashe para shume vitesh, "The phantom of the opera", filluan te me pelqente ky zhaner. Dmth, nuk eshte se e injoroj nje film te tille, e shoh. Kam pare shume filma te tille dhe te them te drejten me kane pelqyer te gjithe. Psh Mama Mia; The princess and the frog; Moulin Rouge, Enchanted etj etj.
    te gjithe te bukur.
    Te sugjeroj sidomos ket, Mama mia, sepse i ka dhe kenget shume te lezecme, dhe filmi eshte goxha funny.
    Mariushka

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une smbaj mend tituj, po di nje gje, qe kur me duken te shemtuar, dhe sme pelqejne nuk i shoh, i lej pergjysem. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Mariushka Lexo Postimin
    Ehe, e mire. S'te pelqejne muzical ty? Pse? Keshtu thosha dhe une ne fillim, por qe kur pashe para shume vitesh, "The phantom of the opera", filluan te me pelqente ky zhaner. Dmth, nuk eshte se e injoroj nje film te tille, e shoh. Kam pare shume filma te tille dhe te them te drejten me kane pelqyer te gjithe. Psh Mama Mia; The princess and the frog; Moulin Rouge, Enchanted etj etj.
    te gjithe te bukur.
    Te sugjeroj sidomos ket, Mama mia, sepse i ka dhe kenget shume te lezecme, dhe filmi eshte goxha funny.
    Nder keta qe kam pa, The Princess and the Frog, ēka. Moulin Rouge m'ka pelqy shum, nji nga ma te miret e dekades. Mamma Mia nuk m'ka pelqy hiē. The Phantom of the Opera se kam pa nej her por kur shoh qe regjizori Joel Schumacher (), kritika ēka dhe zhanri komedi-muzikale ... veshtir se do e shoh nej her lol

@Pink ti do kesh pelqy shum kyt The Phantom of the Opera, me hamendje e them
    D'Oh!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jo se kam pa Homer. Po te them te verteten.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •