Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e liridonmuqa
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    9

Kerkese per ndihme per krijimin e hartes se Shqiperise Etnike!

Jam ne perpunim te nje harte me te madhe se kjo http://img220.imageshack.us/f/albaniay.jpg/ dhe me duhet ndihma juaj qe ta realizoj kete qellim.

Me duhet cdo vend shqiptar i cili tani gjendet ne shtetet fqinje si e kishte emrin ne shqip dhe si e ka ne maqedonisht , greqisht apo serbisht.

E-mail adresa per kontakt: liridon_muqaj@hotmail.com

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

hallall

Citim Postuar mė parė nga liridonmuqa Lexo Postimin
    Jam ne perpunim te nje harte me te madhe se kjo http://img220.imageshack.us/f/albaniay.jpg/ dhe me duhet ndihma juaj qe ta realizoj kete qellim.

Me duhet cdo vend shqiptar i cili tani gjendet ne shtetet fqinje si e kishte emrin ne shqip dhe si e ka ne maqedonisht , greqisht apo serbisht.

E-mail adresa per kontakt: liridon_muqaj@hotmail.com
    hallall te qofte..ajo harte qe kishe dhene me befasoj..a do ta printosh ne format te madh apo ke ndermend ta mbash vetem per vete..nese do e printosh ne format te madh te lutem na trego se si mund ta blejme nje te tille..une jam shume i interesuar ta kam nje harte te tille ne format te madh...

edhe nje here hallall te qofte..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Mir te kje menu bre burr, po se ke bo mir at hart shka po e run serbine bugarin greqin mshoi deri ne ““Budimin e pest““ se e jona o kane edhe ““Shparta““ e jona o kan po shtine lirisht edhe ““Qytetin e bukur““ ““Konstantinopolen““ me ““Aleksandri““ bashkangjitja edhe ““Seleukien““po nejse ti edhe Dalmacin nuke ke prek hiq po edhe bistrica e iliris nuk e di ku met po mos harro se Kalabria nuk i ka rrajt prej refugjatve shqiptar por jan kan han e dan aty para perandoris Romake.
    Edhe shqiptaret jem ““Dem Baba Dem““ shka don me than se ne jemi para dreqit ktu ne ket Bote. Dem d.m.th. kau me brina qe paganet ka menu qe aj eshte perenia e nen tokes me brina e na jemi baba i Demit.
    Edhe Mos i hin ksaj Harte se na vet po i shkurtojm kufit ti bile me laps zgjenoe.

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Ngoe bre burr qe so kohe jemi ketu kur edhe njerz nuk kish. ne ktu jemi para edhe mas kijametit kur banen malet hi edhe hiri mal perseri..................................!?

ajde themi se shqiperia behet e madhe
    po nga kush do banohet ?
    domethene do ikin njerez qe nga vendi i tyre te jetojne ne shqiperine e madhe???????
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Hajt bre elen se i bajn nanat tona ka 10 hiq mos e ki gajle bile pak pom doke se shpejt e mushum na me popull veq zgjenoe se neve qe 300 vjet snaj kan nal thiken hiq edhe nuk osht pune me na qite fare.
    E tash po e besoj se kulshedra e mitologjive oshte e jona qe thojsshin me ja hjek ni krye i dalin shtat. Edhe neve nje e kan pre 12 kan le. po me bo e me nej hjek thiken tu na mbrojt amerika neve edhe Arktiku nuk na del .

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Mos ngurroni dhe riteni harte sikur shum e shum armiq tane. edhe ne kemi plot te drejt.
    Te kerkojm prej Alpeve e deri ne Kethyra dhe prej Kalbris e deri ne Constantinopel.

Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    9
    Kjo qe kam filluar te beje eshte me e madhe se ajo qe kam vendos ketu por te njejtet kufije do kete dhe rruge automobilistike me te rejat dhe autostraden si dhe do pershkruhet cdo rruge me km2. Une e di qe Iliria dhe Arberia ishin me te madhe dhe Shqiperia e vitit 1300 por kjo harte eshte e vitit 1878 dhe vazhdon te perdoret ne cdo vend dhe eshte ne objektin e lidhjes prizrenit.

ja dhe harten e Ilirise http://img683.imageshack.us/f/iliria.jpg/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga liridonmuqa : 17-01-2011 mė 19:15

Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    9
    Nuk duam te pushtojme boten, duam ate qe ka qene-eshte-do jete e jona

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    po formohet shtetet e bashkuara te evropes; keshtu qe kufijte do prishen.
    shqiperia nuk e meriton te jetoje me.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •