glori,nuk edij andej ka ju nese jan mbyllur ketu krejt hapur jan
pa shaka,neve jemi shum ketu,dhe nuk gatuajm asnjehere asgje,vetem porosisim mish te pjekur te gatshem (mish qengji) sallaten e pregadisin vet grate dhe embelsirat i bejm vete keshtuqe nuk gatuajm asnjehere asgje .....
Jetė e rėndė.......!!!
neve pershesh i themi bukes ftohet kur e ndan pjes pjes dhe ia qet qumshtin ose kosin permi dhe behet pershesh me kos ose pershesh me qumsh
nuk hahet pershesh sonte jo![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Eshte tjeter lloj persheshi ajo qe thua ti, dhe nuk jane aspak njesoj. Nuk hidhet as qumesht, e as kos, por lengu i gjelit te pjekur. Ky lloj persheshi shoqeron gjelin.Ja nje foto te kulacit dhe gjelit me pershesh. Gjithsesi ai/ajo qe nuk eshte mesuar ta haje mund te mos e pelqeje. Ja nxora nje cifti nga Kosova, dheas e preken me dore.![]()
Feelings change - memories don't.
mia- kurr ne jete spaskam ndegju se lengu i gjelit i qitet bukes...nejse cka ska tash smuj me i dijt gjitha,vetem ne maqedoni nuk perdoret nje gates e tille...sepaku ne shkup...ndoshta i vjen rendi najher e ta provoj se jam kureshtar te shijoj....
ma co nje cop kulace me poste vetem expres sepse sdua te me vjen e thate.![]()
Jetė e rėndė.......!!!
po mir e ki,po ku ta gjej gjelin e tja ces lengun
dmth sma con nje cop kulace a? aaaa ani ani
ti kembejm me nje pershesh me kos,ama pershesh si duhet jo si ky persheshi ju qe i thoni pershesh hehe
Jetė e rėndė.......!!!
prej meje taze![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Gjelin mo e kam shkri fare tu e pjek,te tjerat kot sma mbushin syrin shume
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
lisa- ku muj me xhet une nje gjel ketu ne deutschland?
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt