Close
Faqja 22 prej 22 FillimFillim ... 12202122
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 214 prej 214
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ka edhe shtylla Marduk !
    1 i Samuelit Kapitulli i II

8 Ai e ngre të mjerin nga pluhuri dhe e heq të varfërin nga plehrat, në mënyrë që të ulet me princat dhe të trashëgojnë një fron lavdie; sepse shtyllat e dheut i përkasin Zotit, dhe mbi to ai ka mbështetur botën.

Sa lehte eshte me luajt me mendjen e nje Besimtari

Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    1 i Samuelit Kapitulli i II

8 Ai e ngre të mjerin nga pluhuri dhe e heq të varfërin nga plehrat, në mënyrë që të ulet me princat dhe të trashëgojnë një fron lavdie;
    Jo vetem qe se ka ber nje gje te tille, por te mjeret dhe varfanjaket jan bere 3/4 e botes

sepse shtyllat e dheut i përkasin Zotit, dhe mbi to ai ka mbështetur botën.

Sa lehte eshte me luajt me mendjen e nje Besimtari
    eee Marduk, dalim prap ne fillim

ps; duku se ke humbur

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    @ EoroStar1

mos iu beso, se keta t'shashtrisin tu t'rrejt ... keta mundohen te te bejne budalla sy me sy dhe hiq nuk skuqen. Njerz t'prisht.

keta jan politikan te zot, e siç e din tere bota, nje politikan i zoti eshte nje rrenc e mashtrues i zoti.

PS.: ti beso ne Krijues te mire, te drejte e te barabarte per te gjith, e mos beso ne perralla e genjeshtra te çifuteve (jahudive+arabeve)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Skorpioni : 10-10-2011 më 12:58
    Religion Is Curable

Citim Postuar më parë nga Skorpioni Lexo Postimin
    @ EoroStar1

PS.: ti beso ne Krijues te mire, te drejte e te barabarte per te gjith, e mos beso ne perralla e genjeshtra te çifuteve (jahudive+arabeve)
    Skorpiono , ku e di ti se ka nje Zot dhe jo dhjete ? Nese beson nje Zot duhet patjeter te besosh nje fe, sepse fet monoteiste te kan reveluar se ka nje Zot, ne te kundert do ishim akoma politeiste si ne kohet para feve monoteiste

Pershendetje

Faqja 22 prej 22 FillimFillim ... 12202122

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •