Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2003
    Vendndodhja
    gostivar
    Postime
    16

Mrekullit e all-llahut xh.sh.

dia foto
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2003
    Vendndodhja
    gostivar
    Postime
    16

bleta

bleta ne fund te koshit te vet e ka shkruajtur emerin ALL_LLAH

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2003
    Vendndodhja
    gostivar
    Postime
    16

nga termeti

ne 1999 nga termeti madh qe e kaploi turkin shihet qart se ne keta gjitha germadhet xhamija nuk eshte e cekur kjo tregon nje deshmi se all-llahu eshte i plotfuqishem

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Es-selamu-alejkum Abduselam,

unė jam besimtar por besimin tim e bazoj nė bindjet e mia e jo nė fotografi qė duhet tė dėshmojnė ndonjė "muxhize", mrekulli tė Allahut.

Kėtė e them sepse ato 2 fotot e para mund t'i editoj nė Photoshop pėr 10 minuta, ndėrsa fotoja e tretė dėshmon vetėm atė se ndėrtuesit e xhamisė kanė pėrdorur material mė tė mirė pėr ndėrtim se banorėt e shtėpive pėrreth... gjė qė e dėshmon edhe ai pallati afėr qė duket i paprekur!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

te mendohem Maska e {FIGO}
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    eu
    Postime
    146
    hallall tahox
    po te kishte te bente allahu sdo kishin vdek gjithe ata njerez///
    ups harrova ishte i zene me bletet dhe me kopshtijet////lool
    bani palle sa te jeni GJALLE

une jam
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Postime
    290
    fotot sjane te edituara por jane te verteta...sa per xhamine se besoj te jete ndertuar me ndonje material te ndrsyhem nga ato shtepite rreth e rotull.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    ruud,

Nė lajmet televizioneve satelitore turke thuhej qartazi se pasojat e tėrmetit do tė ishin shumė mė pak tragjike sikur shtėpitė tė ishin ndėrtuar nga material mė i mirė. Janė nė pyetje shtėpitė e fukarenjve, tė ndėrtuara pa plan dhe me material ndėrtimor tė dobėt.

Nėse xhamia ka shpėtuar nga mrekullia si objekt i shenjtė, ēfarė atributesh shenjtėrie ka pasur pallati afėr qė poashtu nuk ėshtė rrėnuar? E pėrbashkėta e xhamisė dhe pallatit ėshtė se tė dyja kanė pasur investitorė tė fortė pėr tė paguar arkitektėt, inxhenjerėt dhe materialin!

Pėrsėris, jam besimtar por kėto metoda naive tė propagandimit tė fesė mė iritojnė! Ndoshta do tė kishte pasur efekt nė ndonjė vend apo epokė tjetėr, por jo nė Europė tė shek. XXI.

E sa pėr origjinalitetin e fotogafive, nė epokėn e informatikės dhe digjitalizimit tė fotografisė, kur filma tė tėrė bėhen me kompjuterė... njė foto me 300x225 pixele ne formatin JPG ėshtė "piece of cake"!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

une jam
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Postime
    290
    sa per xhamine mudn te jete e vertete ajo qe thua.....une thjesht supozova qe ajo xhamija mund te ishte e ndertuar ne te njejten menyre....nejse sa per ato dy fotot do te sjell prova ne qofte se arrij ti gjej ....jo foto por deshmi te njerezve....
    faleminderit

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    ...[Mos ofendo]...

ASD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2003
    Vendndodhja
    gostivar
    Postime
    16
    eselamun alejkum
    e para sa ishte vellai se ne fotografi strgohet bindja ne all-llahun xh .sh une kisha vetem disa gjera tu tregoja se kisha se sa i besonit ju atyre edhe pse vellai im musliman me beson e din se cfar desha me thene me keta foto

e nuk duet te jeni pesimist ne vetijt e jetes se nuk eshte e pelqyer
    eselamun alejkum

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 18:00
  2. Perputhshmeria e Kuranit me Kushtetutat Shqiptare
    Nga chino nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •