Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    3

Thumbs up Neobux, siti me i mire dhe me i besueshem sot per sot PTC (Pay to Click)

Neobux eshte nje nga sitet Pay to Click (PTC) me te mire dhe me te sigurte qe operon sot per sot ne internet. Eshte shume i thjeshte per tu perdorur pasi strategjia e tij qendron e gjitha ne 4 klikimet ditore. Gjithashtu koha qe kerkon ne dizpozicion nuk eshte me shume se 6 minuta ne dite. Per ata qe nuk e njohin dhe deshirojne te regjistrohen per here te pare koha qe do shpenzojne perpara compiuterit duke marre informacionet e duhura te forumi i profilizuar i vete sitit do jete mesatarisht 2 ore ne dite per 15 dite. Kete rezultat po ja u komunikoj duke u bazuar tek experienca ime personale. Une jam member qe prej nje muaji dhe me jane dashur jo me shume se 15 dite nga 2 ore ne dite (mesatarisht) per tu futur ne brendesi te funksionimit te sitit. Tek forumi qe permenda pak me lart mjafton te beni nje pyetje ne njeren prej direktorive perkatese te sitit dhe persona nga e gjithe bota do te tregohen 100% te gatshem per t'u pergjigjur. Shumat qe mund te fitohen ketu variojne nga 2 deri ne 60 $ ne dite. Per te gjithe ata qe deshirojne informacione me te detajuara rreth ketij siti jam i gatshem ti pergjigjem.
    Kriteret e nevojshme per tu regjistruar jane:
    Nje adrese e-maili.
    Nje llogari bankare Paypal ose Alertpay. (Per ne Shqiperi do sugjeroja Alertpay pasi Paypal nuk ben dergesa ne llogari per anetaret nga Shqiperia, ndersa me Alertpay eshte gjithshka OK)
    Dhe e fundit dhe me e rendesishmja: Nje account per nje compiuter. Mund te logohesh sa here te duash nga compiutera te ndryshem por vetem per te kontrolluar accountin dhe per te perdorur forumin por jo per te bere 4 klikimet e tua qe ke ne dizpozicion nje here ne 24 ore. Per klikimet e tua mund te perdoresh jo me shume se 3 Compiutera te ndryshem brenda nje harku kohor prej 10 ditesh.Persa i perket IP e mira eshte qe te jete IP reale ne menyre qe te mos kete konflikte IP.
    Per personat qe deshirojne te regjistrohen mund te klikojne ne linkun e meposhtem:

http://www.neobux.com/?rh=4572616C6469

Duke u regjistruar nepermjet ketij linku me jepni mua personalisht mundesine qe te beheni referral direkt i imi.
    Pasi te regjistroheni dhe te kaloni nje muaj ne kete site do ta kuptoni rendesine e referraleve direkt.
    Rregjistrimi eshte falas dhe nuk te kerkon asnje qindarke.
    I vetmi problem eshte se nese nuk ke referral qe klikojne per ty koha per te fituar disa $ eshte relativisht e gjate.
    Per personat qe deshirojne te investoje (sic kam bere une) fitimet vijne shume shpejt.
    Po postoj nje analize te cilen e kam ndjekur personalsht, shpresoj t'ju vije sado pak ne ndihme dhe mos ngurroni te me pyesni per cdo paqartesi.

ANALIZE E THJESHTE
    1 - Rregjistrohesh ne Neobux dhe per 3 jave (te lejohet te marrsh me qera max.100 ne jave) merr me qera 3 here x 100 referrals = 300 referrals te cilet kushtojne: 300 x 0.22$ = 66$
    Koha e qerase gjate te ciles ke mundesine ti shfrytezosh eshte per 30 dite.
    2 - I selekton te 300 referralet qe ke ne dizpozicion dhe I ben Extend (i shtyn afatin e mbajtjes me qera) per 240 dite e cila kushton: 1.23$ per 240 dite per 1 referral. Qe do te thote: 300 x 1.23$ = 369$
    3 - Gjate kesaj kohe ke qene member STANDART dhe kane kaluar minimumi 3 jave nga momenti kur je rregjistruar. E kalon statusin tend ne GOLDEN gje e cila do te kushtoje 90$
    4 - Investimi total I deritanishem eshte: 66$ + 369$ + 90$ = 525$
    MBLEDHJA E INVESTIMIT
    300 referrals x 0.75 AVG (click mesatarisht ne dite) = 225 click/dite x 240 dite (8 muaj) = 54.000 click x 0.010$ (1 click) = 540$ Perfundimi: 540$ (fitim) - 525$ (investim) = 15$ Fitimi NETO per 240 dite.
    P.S. Duhet te kesh minimumi nje AVG (click mesatar ditor) prej 0.75 qe per 240 dite te nxjerresh leket e tua.
    Nese 300 referralet e tu kane nje AVG mesatar prej 0.85 click/dite do te thote: 300 x 0.85 = 255 click/dite x 210 dite (7 muaj) = 53.550 click x 0.010$ = 535$
    P.S. Me nje mesatare 0.85 AVG ne dite investimi juaj nxirret per 210 dite ose 7 muaj.
    Nese 300 referralet e tu kane nje AVG mesatar prej 1.5 click/dite do te thote: 300 x 1.5 = 450 click/dite x 240 dite (8 muaj) = 108.000 click x 0.010$ = 1.080$
    P.S. Per 240 dite (8 muaj qe do te thote investimi jot fillestar) ti ke fituar 1.080$ nga te cilat zbresim 525$ (investimin fillestar) = 555$ (fitimi neto per 8 muaj)

Ju uroj te gjitheve fitim te mbare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2010
    Postime
    1
    Mendoj se ma e mir asht bux.to pasi ka ma shum perdorues por si dihet ndoshta edhe kjo eshte e besushme

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une jam rexhistruar para 2-3 javesh dhe te them te drejtem nuk jam interesuar shume se si funksionon...
    me eshte dukur pune kot pasi shikon 4 publicitete ne dite dhe per cdo shikim merr 1 cent.
    pra 4 cent ne dite...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    3
    T'ju them te drejten une jam dhe ne mardhenie pune te ngjeshur dhe nuk eshte se kam shume kohe ne dizpozicion per te eksperimentuar sitet e ndryshem qe ofrojne experienca te tilla.
    Te neobux me rekomandoi nje miku im italian dhe me garantoi qe me nje investim te vogel fillestar pas 2 ose 3 muajsh fillon te vjelesh fitimet. Nuk po flasim ketu per fitime kolosale qe te bejne te mundur te na ndryshojne rrjedhen e jetes por qe gjithesesi per kushtet tona ne Shqiperi dhe duke pasur parasysh rrogat tona mesatare, 4 deri ne 5 $ ne dite duke shpenzuar vetem 10 minuta ne dite para compiuterit nuk do ti benin keq askujt, perkundrazi, mendoj une.
    Per t'ju shuar sado pak kuriozitetin po ju pershkruaj experiencen time te ky site duke i rene shume shkurt:
    Jam member qe prej dates 19-11-2010.
    Javen e pare nuk bera asnje lloj investimi pasi u mundova te kuptoj se si funksionon.
    Javen e dyte mora me qera 100 referralet e pare duke paguar 22$.
    Javen e trete mora 100 referrale te tjere duke ripaguar 22$ te tjere.
    Javen e katert mora 100 referrale te tjere duke paguar serish 22$.
    Ketu stopova me investimin e blerjes se referraleve dhe pagova 70$ per ndryshuar statusin tim nga member STANDART ne ate GOLDEN. Kjo e fundit eshte e vlefshme per nje periudhe 1 vjecare dhe ben te mundur qe klikimet qe bejne referralet e mi (ne rastin tim 300 gjithesej) te mos me kreditojne mua me vleren prej 0.005$ per clickim por me 0.10$ (d.m.th 1Cent).
    Rezultati aktual qe kam une eshte: Referralet e mi kane nje klikim mesatar ditor prej 1.8 AVG (average) qe ne fjale te tjera me te thjeshta do te thote:
    300 referrals x 1.8 AVG = 540click/dite x 0.10$/click = 5.4$/dite.
    Duke u bazuar ne kete llogari i bie qe investimi im total prej: 22+22+22+70 = 136$ te shlyehet ne: 136$ investimi : 5.4$/dite = 25.18 dite.
    ANALIZE dhe SQARIME
    P.S. Referralet kur i merr ne fillim me qera i ke ne dizpozicion per ti shfrytezuar per 30 dite. Pastaj ke opsione te ndryshme per ti zgjatur kohen e mbajtjes me qera. Keshtu qe i bie qe keto te ardhura qe do grumbullosh gjate periudhes qe i ke referralet ne shfrytezim ti riinvestosh per ti shtyre afatin. Per ta realizuar nje gje te tille do na nevojiten te pakten 2 ose 3 muaj dhe me pas fillon vjelja e te ardhurave.
    Nese rregjistroheni dhe keni perpara grafiken e sitit si dhe forumin e personalizuar te pasur me membera nga e gjithe bota te cilet jane gati t'ju ndihmojne sapo te keni bere pyetjen do ta shikoni sa e thjeshte eshte te kuptoni konceptin e funksionimit te sitit.
    Nese keni ndonje pyetje mund te ma beni dhe ju premtoj qe mesa mundesi do kem do ju pergjigjem sa me shpejt dhe sa me qarte.
    Ju lutem atyre qe do vendosin te rregjistrohen te perdorin linkun tim pasi kjo me ndihmon mua te shtoj numrin e referraleve. Linku i meposhtem:

P.S. Falenderoj anetarin kkastriot i cili ka perdorur linkun tim dhe per pasoje momentalisht ndodhet ne listen e referraleve te mi direkt. Nese ke ndonje gje te paqarte mjafton te me shkruash.

Ju uroj te gjitheve t'ja kaloni sa me mire.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    fillova ta perdor edhe une neobux, pasi vonova pak per ta kupetuar.
    qenka interesant dhe me sa lexova opinionet e shume njerezve neper bote, paguajne gjithmone....
    do ju ftoja te regjistroheshit, pasi ia vlene

http://www.neobux.com/?rh=74686561646D6972616C36
    Vasudhaiva Kutumbakam

Jo per te demoralizuar po thjesht sa nje keshille. Une kam qene anetare aty per nje vit dhe gjithshtu kam blere dhe paketen golden si dhe kam patur 500 referral. Ne fillim te japin perparesi pastaj eshte sistemi i sitit qe pasi e kalon nje periudhe kohe rented referrals fillojn e klikojn shume here me pak nga se e llogarit dhe nqs te bej nje llogari te thjeshte me ate qe kam pare une dhe te tjeret qe e kane provuar per te nxjerre investimin tend nqs je golden te duhen gati 9 muaj me 500 refs dhe te duhet te klikosh cdo dite sepse nje dite po humbe digjen te gjitha klikimet dhe nese ankohesh ne forum per kete gje te caktivizojn accountin dhe nuk mundesh ta kthesh me. Gjithsesi per nje vit kam investuar 150$ dhe kam marre 170$ pas 9 muajve dhe me pas me kane caktivizuar llogarine.
    Gjithsesi shpresoj te te ecin mbare

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Prektora

Nuk ka lidhje ponzi me neobux.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    3
    Ajo qe thote Rev12 eshte pjeserisht e vertete dhe e sakte. Kete gje po e vertetoj personalisht. Klikimet mesatare te referraleve te mi kane rene pothuajse ne AVG=1, qe gjithesesi nuk jane pak: 300 referrale x 1 AVG = 300 klikime x 0.01$ = 3$ ne dite. Sipas informacioneve qe kam marre ne forumin e personalizuar te neobux thuhet nga memberat e tjere qe te tilla luhatje jane normale. Edhe dicka tjeter: Ne momentin kur je GOLDEN limitin e referraleve qe mund te mbash me qera e ke 2.000 dhe per kete arsye nuk shikoj pse duhet te mbash 300 apo 500referral. Edhe pse AVG mund te luhatet dhe te bjere nese ke nje numer te madh referralesh fitimet jane gjithmone ne rritje.
    Persa i perket klikimeve ditore eshte shume e vertete qe nese le nje dite pa bere klikimet e tua nuk mund te perfitosh ato te referraleve te tu diten tjeter, por gjithesesi mendoj se eshte normale, 7 minute ne dite per te bere klikimet e tua cdonjeri prej nesh besoj se i gjen po te doje keshtu qe nuk e shikoj si problem kete pjese.
    Persa i perket faktit qe te pezullojne accountin per mendimin tim eshte dicka normale pasi cdo forum ka rregullat e tij dhe kuptohet qe ne momentin qe ke rene dakort me keto regulla pasi je bere pjestar i ketij forumi nuk duhet ti thyesh. Aq me teper ne kete rast kur flitet per te ardhura konkrete. Une kam dy muaj e gjysem pothuajse member ne neobux dhe te ardhurat e mia deri tani kane qene 170$ nga te cilat investimi im ka qene 136$.
    Synimet e mia jane qe numrin e referraleve ta coj ne 2.000 kuptohet pa investuar me leke nga xhepi dhe pastaj te shohim se cfare fitohet.

Falenderoj "the admiral" qe ka perdorur linkun tim per tu regjistrur por i them qe nese do te marre maximumin nga neobux duhet te klikoje cdo dite, e them kete gje pasi shikoj qe nuk eshte perdorues i regullt. ne momentin kur nuk ke referral nuk eshte ndonje problem i madh te humbasesh ndonje dite pa klikuar se humbja llogaritet e bazuar vetem ne klikimet e tua dhe eshte e barabarte me 0.04$ ne dite, por nese pretendon te kesh referralet e tu nuk duhet te humbasesh asnje klikim.

Memberi tjeter "Lavda" qe ka perdorur gjithashtu linkun tim per tu regjistruar nuk ka klikuar prej disa ditesh, gjihesesi perfitoj nga rasti per ta falenderuar.

Ju rikujtoj qe nese dikush nga ju deshiron te regjistrohet te perdore linkun e meposhtem pasi behet referral direkt i imi.

Ju uroj te gjitheve nje dite te kendshme dhe paci fat ne Neobux

Gjithsesi te uroj suksese dhe meqe je i dhene pas PTC site ke dhe sitin "Onbux " qe eshte duke qene i rregullt dhe paguan.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •