TË RUHET DINJITETI, KRENARIA DHE NDERI I DRENICËS
- Nuk ka individë më të mëdhenj se Drenica!
. .
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-05-2013 më 04:32
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
dem demaqa kish shkue sot ne protest..
ai nuk e ka burrnin me i than popullit..
mfalni se qenlliku im e mizantropizmi im e futi frymen e vrasjeve pas shpine.. e jam un fajtor pse u flliq kosova me llapushnika e llapushtica e llapashtica e klecka e dhjetra vrasje tjera qe nga ahmet krasniqi e der tek drini e uk bytyqa..
Te dali adem demaqi dhe ta mbroi sabit gecin kjo eshte me shume se katastrof,une asnjeher nuk kam pas ndonje respekt per demaqin sepse eshte shume injorant ,sa her i ka fut turinjet ne politik e ka ban m.....
ti mendon qe e ka bere me vullnetin e tij e..aspak..ja kan hedhe ndonje kocke dhe ky del dhe e lepin..nga vetja ska cka jep me pasi me duket se ka rrjedhe me kohe..leshon deklarata ma keq se lopa bajga..
gjithkend mund ta mashtrosh por popullin kurre..populli i di dhe i njeh mire e mire '' luftetaret '' dhe '' clirimtaret ''..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Përshëndetje miq.
Fatkeqësisht doli fjala ime!
Ku po mbeteni ju militantët bashkëveprimtarë të krimit
GANI GECI AKUZON PËR VRASJE HASHIM THAÇIN
Kosova Press
Publicerades den 21 sep. 2018
Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike të Dardanisë, Gani Geci ka thënë se do të dëshmojë në Gjykatën Speciale, për siç tha ai, krimet politike që i ka bërë Hashim Thaçi.
Krijoni Kontakt