Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 244
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjohura

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Por..........ne nuk krenohemi me ty,qe ,,vjelle''cfar te vije ne goje per drenicasit!Sidomos per Ty,kur gjysmen e fjalve nuk t'i kuptoj!
    edhe nje her un krenohem me drenicen se e di se nuk jan te gjith drenica hajna jan disa grupe banditesh qe i kotrollon hashim shumari
    e ju po genjeni oj qyr se un kurr ne a nje shkrim skam ofendu drenicen as qe pretenndoj nje gje te till UN KRENOHEM ME DRENICEN por bandat doti kundershtoj gjdo her pamarr parasysh nga jan

kurse ne fund E PANJOHUARA ju thuani se nuk me kupton po shum pak ka rendesi jo per mua se meta pas livdu hashimin e kishe kuptu shum mire

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    un jam i sigurt qe DRENICA heroike nje dit doti denoj vet kta shumart vagabontat dhe banditat por do shkoj edhe pak koh jo dote ndodh
    Ore beni pse nuk po i pergjigjeshe Brari qe e lendoj simbolin e Çendreses mbare kombetare F.Jashari
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

brari

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    a eshte ne drenic katundi prekaz?

aty kan rast keta qe studiojne letersi si puna e xanit qe me msue cka eshte tragji-komedia..

ne prekaz cdo vit zhvillohet festa e pa-burrerise.
    ja msyjn aty krejt pa-burrat e grat e tyre kopilesha qe ktyre burrave u a pelqejn kuleten.. si puna e ktyre anitave.

pra eshte fjala per fest-hipokrizine me rastin e pervjetorit te masakrimit te familjes jashari.

kur u desh nji dor burrash pran te ngratit adem me ja pshtue fmit e grat a me i ndihmue ne perballim te policis serbe.. askush nuk ju gjind..

e sot kur NATO e shpetoj dhe e Cliroj dhe e Pamvaresoj Kosoven krejt pa-burrat me grat e jaraneshat e tyre kur-vica mblidhen ne prekaz me shit callëm e me gjet frajera te rij bosa pumpash benzini qe vijn atje me BEMEVERA e ARmani e me lujt teater kinse po e kujtojn Adem jasharin e kinse jan lodh tuj luftue krah tij.

nuk ka ma turp e faqe zez.

pra nji bashkesi qindra mijra njerzish jan bashkue ne kopil-llyk e ne hipokrizi e flliqasi.

edhe ne votim ate po bejn..

dyndje kolektive burracakesh servilesh tutsash e hajno plackitsash..

.
    brari metvertet tash keni ber nje ofendim te rend ndaj femres shqiptare kjo nuk te ben nder as pak te lutem te jesh i kujdes shem
    PER TE VIZITUAR PREKAZIN DUHET TE NDIHESH SHQIPTAR

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Ata Qe Ofendojn Luften E Prekazit Jan Meshum Se Gomar Skam Fjal Si Ta Shprehi Ne Ket Memont

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRINË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Drenicë mbaje në mend :

Thaçi, legjitim për Beogradin
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    O,ti nuk je fajtor po fajtor eshte ADEM GASHI ç'eka hape ket teme Se per ty e dime te gjithe qe je Xhake perishur o,bire shkine
    Përshëndetje pa dorëza. hahahahahahahah. Realiteti është i hidhur, po c't'i bësh. Nuk është fajtor pra Adem Gashi, po është fajtor vota që u vodh në vendin ku më së pakut kishte nevojë të vidhej dhe në masën 149%.

Por ti je hileçar o pa dorëza, je edhe tinëzar. Ti nëpërmjet meje po do që edhe më shumë të shahet drenica. Fattlumi ua ka dhënë përgjigjen më adekuate.

Kur të thashë je tinëzar, ta them me argument, sepse më ke përmendur edhe dikund ku unë nuk kam postuar. Po mirë ti nuk je drenicak dhe të arsyetohet edhe veprimi pas shpine. Këtë e ke bërë bashkë me atë buzhalla, por s'u akam vënë veshin fare.

Po për të njëjtat qëllime je duke e sulmuar edhe Brarin, për të nxjerrë dicka më shumë. Brari ka përdorur vërtet gjuhë të ashpër, por edhe aty ka një të vërtetë: Në ditën kur familja Jashari po digjej e po piqej, por njëkohësisht po qëndronte heroikisht, pak veta i shkuan në ndihmë, e sidomos më së paktu - bile hic nuk kanë qenë këta që sot po shkojnë dhe po pozojnë para varrezave të tyre.

Lëri hilet pa dorëza, sepse pa dorëza flasin njerëzit e sinqertë dhe jo hilearet.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje pa dorëza. hahahahahahahah. Realiteti është i hidhur, po c't'i bësh. Nuk është fajtor pra Adem Gashi, po është fajtor vota që u vodh në vendin ku më së pakut kishte nevojë të vidhej dhe në masën 149%.

Por ti je hileçar o pa dorëza, je edhe tinëzar. Ti nëpërmjet meje po do që edhe më shumë të shahet drenica. Fattlumi ua ka dhënë përgjigjen më adekuate.

Kur të thashë je tinëzar, ta them me argument, sepse më ke përmendur edhe dikund ku unë nuk kam postuar. Po mirë ti nuk je drenicak dhe të arsyetohet edhe veprimi pas shpine. Këtë e ke bërë bashkë me atë buzhalla, por s'u akam vënë veshin fare.

Po për të njëjtat qëllime je duke e sulmuar edhe Brarin, për të nxjerrë dicka më shumë. Brari ka përdorur vërtet gjuhë të ashpër, por edhe aty ka një të vërtetë: Në ditën kur familja Jashari po digjej e po piqej, por njëkohësisht po qëndronte heroikisht, pak veta i shkuan në ndihmë, e sidomos më së paktu - bile hic nuk kanë qenë këta që sot po shkojnë dhe po pozojnë para varrezave të tyre.

Lëri hilet pa dorëza, sepse pa dorëza flasin njerëzit e sinqertë dhe jo hilearet.
    A munesh me ma spjegu si mund te marrin pjese ne zgjedhje 149%,ta zem se nje qender votimi ka 1000 votues,qe do te thote disponon me 1000 fletvotime plus 20 fletevotimi rezerve ku i marrin edhe 400 fletvotimi per te votu 149% ose 1490 votues.

Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    A munesh me ma spjegu si mund te marrin pjese ne zgjedhje 149%,ta zem se nje qender votimi ka 1000 votues,qe do te thote disponon me 1000 fletvotime plus 20 fletevotimi rezerve ku i marrin edhe 400 fletvotimi per te votu 149% ose 1490 votues.
    Po sipas raporteve të të huajve, që janë shumë të sinqertë del se në Drenicë në dhjetor kanë votuar 149%. Kjo i bjen nga 1000 vetë që kanë pasur mundësi për të votuar kanë votuar 1490 veta që i bie se kanë votuar nga 10 herë dikush, pse jo kanë votuar edhe të vdekurit. Dhe si pasojë e kësaj i desht komplet të votohej në Drenicë edhe një herë.

E keqja është se edhe në janar nuk qëndrojmë hic më mirë - doli votim me shumë mangësi!!
    Dhe nuk na kishte hije të vidhnim!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Z.Adem,
    a pajtohesh edhe ti me brarin qe ne Naten e Zjarreve shkojne ne Prekaz "burrat me grate kopilesha si puna jem, qe ketyre burrave ua pelqejne kuleten" ? E besoj shume qe s'te pengon nese une te bej edhe ne pyetje shtese. A pajtohesh edhe ti me konstatimin e ketij zoterise se qendrojne vargjet "Azem Bejta,Azem Galica, ta pane sherrin krejt Drenica" per te cilat ti ke thene se D. Goxhuli i ka krijuar aty per aty per te shpetuar nga dajaku?

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Po sipas raporteve të të huajve, që janë shumë të sinqertë del se në Drenicë në dhjetor kanë votuar 149%. Kjo i bjen nga 1000 vetë që kanë pasur mundësi për të votuar kanë votuar 1490 veta që i bie se kanë votuar nga 10 herë dikush, pse jo kanë votuar edhe të vdekurit. Dhe si pasojë e kësaj i desht komplet të votohej në Drenicë edhe një herë.

E keqja është se edhe në janar nuk qëndrojmë hic më mirë - doli votim me shumë mangësi!!
    Dhe nuk na kishte hije të vidhnim!
    Zoteri duhet ta beshe dallimin nga faktet dhe manipulimet,propaganda.Ne DRENICE u perseriten zgjedhjet sepse pati manipulime,por askund nuk kan votu 149% kete rren e lansoi ylli hoxha i kpj,kuptoje nuk mund te votoin 1490 ne nje qender votimi e cila i ka 1000 votues dhe 1000 fletvotime plus 20 fletvotime rezerve.

Ne zgjedhjet e nente janarit PZAP ka konstatu se jane 461 neneshkrime te dyshimeta,qe jane me pake se 1% e votuesve,toleranca e gabimeve sipas ligjit eshte 3%.

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •