Close
Faqja 104 prej 154 FillimFillim ... 45494102103104105106114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 1539
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mua ma dhane nje skedine me MP edhe per sot mire jo keq
    Ka dal moda e skedinave me MP e?

Si eshte skedina MP!?
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Mesazh Privat !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Mua ma dhane nje skedine me MP edhe per sot mire jo keq

Kam ngel shume keq kur e kam lexuar kete postim !!!

Shpirti i nenforumit te basteve eshte ndarja e ideve dhe mendimeve me antaret e tjere.
    Edhe ata qe luajne ne menyre amatoriale me "ēarēafe" te kene mundesine te bejne zgjedhje me te mira per "ēarēafet" e tyre.

Nuk i kushton asgje derguesit apo marresit te MP te hedhe skedinen apo skedinat ne forum. Thjesht kopjo/ngjit dhe gjithēka u krye brenda disa sekondash.

Shpresoj qe praktika e MP te mos vazhdoje gjate, ndryshe ky nenforum eshte i destinuar te ngordhe ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046

Skedina Kamikaze

OK. Te gjithe shqiptaret e kane enderr te behen milioner me pak cent. Skedinat amatoriale, te ashtuquajturat ēarēafe, arrijne koefiēiente katershifrore dhe shpesh here kapin numrin e 15/20 ndeshjeve.

Kjo teme le te jete burimi i milionave

Prandaj kush deshiron te beje parą le te investoje disa cent. Kush deshiron te behet milioner le te investoje ndonje €uro.

Por, duhen pas parasysh edhe disa masa mbrojtese. Se ndryshe derrmohemi shpejt. Une shpesh perdor handikapet aziatike (AH) per parashute. Por secili ka metoden e vet. Mbajini gjithmone me vete.

Rregullat jane minimale.

- Jo me pak se 4 ndeshje per skedine.
    - Koefiēienti i ēdo ndeshje nuk duhet te jete me i ulet se @1.90.

GL !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Cagliar - Milan 2 (AH -1) @1.90
    A. Villa - Arsenal 2 (AH -1) @2.35
    Fulham - M. Utd 2 (AH -1) @2.35
    Wigan - Liverpool 2 (AH -1) @1.925
    Everton - Swansea 1 (AH -1) @2.075

@41.91 Bet365

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kam ngel shume keq kur e kam lexuar kete postim !!!

Shpirti i nenforumit te basteve eshte ndarja e ideve dhe mendimeve me antaret e tjere.
    Edhe ata qe luajne ne menyre amatoriale me "ēarēafe" te kene mundesine te bejne zgjedhje me te mira per "ēarēafet" e tyre.

Nuk i kushton asgje derguesit apo marresit te MP te hedhe skedinen apo skedinat ne forum. Thjesht kopjo/ngjit dhe gjithēka u krye brenda disa sekondash.

Shpresoj qe praktika e MP te mos vazhdoje gjate, ndryshe ky nenforum eshte i destinuar te ngordhe ...

-Pajtohem me ju,pėrndryshe asgjė nuk humb nėse e ndan edhe me pjesen tjetėr tė anėtarėve qė luajnė skedina!
    -Personalisht me pelqen te gjithe po te kene mundesi te fitojne,nuk kam meshire per bastoret sportive!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    BB, ne kategorine e skedinave kamikaze e kisha vu, pasi qe e permende ēarqafin edhe ndonje sekedine (qe une vet e provoje) prej 15 ndeshjeve e larte. Ne webin qe une luaj pranon edhe 30 ndeshje ku vetem bonusin me kap behesh i pasur lol. Koeficientet ne keto ndeshje sigurishte qe jane minimale. Ju kam ofruar shume here shumes deri ne 5.000€ porse me tadhetonte faktori fat. Do e postoje nje nga keto me vone

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ore nuk e pate postimin tjeter ju? E thashe me shaka mos e merni kaq seriozisht.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Si thoni:

Braga - 2
    York - 1
    Crystal Palace - Gol
    Pescara - Gol

@7.ca
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •