Si eshte skedina MP!?
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Mesazh Privat !!!![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Mua ma dhane nje skedine me MP edhe per sot mire jo keq![]()
Kam ngel shume keq kur e kam lexuar kete postim !!!
Shpirti i nenforumit te basteve eshte ndarja e ideve dhe mendimeve me antaret e tjere.
Edhe ata qe luajne ne menyre amatoriale me "ēarēafe" te kene mundesine te bejne zgjedhje me te mira per "ēarēafet" e tyre.
Nuk i kushton asgje derguesit apo marresit te MP te hedhe skedinen apo skedinat ne forum. Thjesht kopjo/ngjit dhe gjithēka u krye brenda disa sekondash.
Shpresoj qe praktika e MP te mos vazhdoje gjate, ndryshe ky nenforum eshte i destinuar te ngordhe ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
OK. Te gjithe shqiptaret e kane enderr te behen milioner me pak cent. Skedinat amatoriale, te ashtuquajturat ēarēafe, arrijne koefiēiente katershifrore dhe shpesh here kapin numrin e 15/20 ndeshjeve.
Kjo teme le te jete burimi i milionave
Prandaj kush deshiron te beje parą le te investoje disa cent. Kush deshiron te behet milioner le te investoje ndonje uro.
Por, duhen pas parasysh edhe disa masa mbrojtese. Se ndryshe derrmohemi shpejt. Une shpesh perdor handikapet aziatike (AH) per parashute. Por secili ka metoden e vet. Mbajini gjithmone me vete.
Rregullat jane minimale.
- Jo me pak se 4 ndeshje per skedine.
- Koefiēienti i ēdo ndeshje nuk duhet te jete me i ulet se @1.90.
GL !!!![]()
Cagliar - Milan 2 (AH -1) @1.90
A. Villa - Arsenal 2 (AH -1) @2.35
Fulham - M. Utd 2 (AH -1) @2.35
Wigan - Liverpool 2 (AH -1) @1.925
Everton - Swansea 1 (AH -1) @2.075
@41.91 Bet365
BB, ne kategorine e skedinave kamikaze e kisha vu, pasi qe e permende ēarqafin edhe ndonje sekedine (qe une vet e provoje) prej 15 ndeshjeve e larte. Ne webin qe une luaj pranon edhe 30 ndeshje ku vetem bonusin me kap behesh i pasur lol. Koeficientet ne keto ndeshje sigurishte qe jane minimale. Ju kam ofruar shume here shumes deri ne 5.000 porse me tadhetonte faktori fat. Do e postoje nje nga keto me vone![]()
Ore nuk e pate postimin tjeter ju? E thashe me shaka mos e merni kaq seriozisht.![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Si thoni:
Braga - 2
York - 1
Crystal Palace - Gol
Pescara - Gol
@7.ca
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt