Close
Faqja 99 prej 154 FillimFillim ... 4989979899100101109149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 1539
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    ... ja tallu me mua.Unė parashikova dhe vėra bast 10 Euro qė ndeshja St.Jonston-Aberdeen do pėrfundojė Under (0-2) ,goli i tretė pėr Over ra nė minutėn e 93. nė aksionin e fundit.E bėra pėr ta vėrtetuar teorinė e BlueBaron qė tė dy ekipet qė kanė mungesa ndeshja zakonisht shkon nė Over ose GG.Dhe kėshtu doli,si ndeshje nuk mė interesonte fare.E shikova ndeshjen nė stream dhe goli i 2 u shėnua nga mesi i fushės !!! dhe goli pėr Over ra nė sekondat e fundit,mė saktė nė minutėn 93. dhe sekondin e 37..Gjėra qė ndodhin !!! Pra,tallu lirisht me parashikimin tim tė kėsaj ndeshje,mua nuk mė prek fare.Dy situata bizare vendosėn fatin e ndeshjes.

Hehe ,ēastet mė kritike nė futboll janė 15 min. i fundit( min.75 - 90 +) kush mbijeton mbijeton...
    Edhe dy golat qe kishin vendos rezultatin final ishin shenuar ne 15 minutat e fundit ... Ēa te bejne keto ēastet kritike.

Ja u talla une pak, se me kishte ngel mendja tek ēastet kritike.

Shaka ēuna, shpresoj te mos i ngeli qejfi njeriu.

Tani serioz.
    Une e kam pas lujt kampionatin skocez. Skuadra ime favorite ka qene East Stirling, div. 2 apo i 3 nuk me kujtohet. Luante mire dhe fort, si jasht edhe brenda. Ishte nje lloj surprize me duket sepse kuotohej gjithmone kenaqshem. Nqs kane mungesa skocezet dhe irlandezet aktivizojne te rinjte me shumice. Kjo pasi jane skuadra te varfra dhe mbeshteten tek fidanishtja. Kur luajne te rinjte, kane akoma ate deshiren per te shenuar dhe i mungon eksperienca e skuadres se pare.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Tani pak ide nga une per nenforumin e basteve ...

Me sa kam vene re une, ketu vetem pothuajse 5 veta jemi qe marrim pak vesh nga bastet, Bamba, Endri, Se7en, qeveriablu dhe une. As mod e smod nuk ja kane haberin basteve, por vetem skedinave.

Nga eksperienca, bookmakerave nuk mund t'i vjedhesh kurre ne kampionatet paresore si EPL, Primera, Bundesliga, Ligue 1 dhe Serie A. Ajo ku ne mund te arrijme te tentojme diēka jane kampionatet e dores se dyte. Keshtu nqs ēunat kane deshire te kontribuojne, le te na ndihmojne me lajme nga gazetat dhe mediat lokale. Psh Goldi qe rri ne Austri, dikush qe jeton ne Zvicer, dikush tjeter ne Belgjike apo vendet skandinave, apo ne vendin qe jeton per kategorite inferiore te 5 vendeve te te medhajave. Sikur te kishim dhe dike per Rusine, Ukrainen dhe Hungarine do te ishte maksimumi. Keshtu te pakten te gjithe kontribuojme me aq mundesi dhe kohe sa kemi ...

Shprehuni lirshem
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Mos mbaj dert,nuk vuaj nga komplekse tė tilla.

Bamba,ke bėrė hapa gabim dhe shkruan me emocione.Unė pėrmenda vetėm tezen tėnde,citoj " ndeshja Roma-Juventus ėshte e trukuar".Unė mendoj qė nuk duhet tė mirremi me asi spekulimesh,nė qoftėse pretendojmė qė tė jemi profesionist nė parashikime.Kėtu jemi qė tė mbledhim informacion qė do na mundėsojnė qė tė ulim rrezikun gjatė vėnies bast.Parashikimet pėr baste (sidomos nė futboll) janė shumė tė vėshtira me tre mundėsi pėrfundimi ku ndikojnė milion faktorė nė rezultatin final.Detyra ynė ėshtė qė tė ofrojmė arsye pse njė ndeshje mundė tė shkojė nė atė drejtim.Parashikimi ėshtė vetėm parashikim ndėrsa paguesi vet e merr pėrgjegjėsinė pėr pagesėn qė bėn.Ky ėshtė bontoni elementarė dhe kusht qė tė mirren informata serioze dhe prognoza tė themi nė sajtin qė shkruaj....dhe nuk ishin shkrimet dhe propozimet e mia qė tė tregoj forumistėve se sa tipser i mirė jam.Mundė tė parashikosh nė njė periudh shkėlqyeshėm por vie edhe periudha qė bėn prognoza shterpe.
    Sa pėr talljen,mendoj qė pretendimi yt Roma- Juventus ėshtė tallje.
    Ē`do tė mirė !
    Gabimi nuk eshte i imi, dhe arsyeja eshte ketu: http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=14

ku kam postuar parashikimin tim duke e motivuar. Cfare ke lexuar ti ketu mbas ndeshjes ishin konkluzione qe shkruhen ne nerva e siper, nga cudia e rezultatit.
    Une nuk jam kalama qe te vij e te tallem dhe nuk jam as fillestar, pasi kam ca vite qe merem me bastet. Prandaj dhe nuk pranoj qe dikush te vije e te me thote qe po tallem.

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Tani pak ide nga une per nenforumin e basteve ...

Me sa kam vene re une, ketu vetem pothuajse 5 veta jemi qe marrim pak vesh nga bastet, Bamba, Endri, Se7en, qeveriablu dhe une. As mod e smod nuk ja kane haberin basteve, por vetem skedinave.

Nga eksperienca, bookmakerave nuk mund t'i vjedhesh kurre ne kampionatet paresore si EPL, Primera, Bundesliga, Ligue 1 dhe Serie A. Ajo ku ne mund te arrijme te tentojme diēka jane kampionatet e dores se dyte. Keshtu nqs ēunat kane deshire te kontribuojne, le te na ndihmojne me lajme nga gazetat dhe mediat lokale. Psh Goldi qe rri ne Austri, dikush qe jeton ne Zvicer, dikush tjeter ne Belgjike apo vendet skandinave, apo ne vendin qe jeton per kategorite inferiore te 5 vendeve te te medhajave. Sikur te kishim dhe dike per Rusine, Ukrainen dhe Hungarine do te ishte maksimumi. Keshtu te pakten te gjithe kontribuojme me aq mundesi dhe kohe sa kemi ...

Shprehuni lirshem
    Nuk eshte vetem pune informacioi BB, por te gjesh dike qe e ndjek futbollin vendas dhe merret me bastet. Une ne pergjithsi kerkoj informacione ne forume te huaja nga antare te atij shteti, qe i njohin shume mire ekipet dhe gjendjen e tyre.
    Problemi qendron se te kampionatet e vogla ka gjithmone pislliqe, sidomos ketej nga lindja....te marin ne qafe.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Cuna pershendetje!
    Ulini nervat e hajde te mendojme per ndonje lek...ehehehehehehe...kjo eshte ceshtja.

Ketu ku banoj une nuk ka asnje lloj informacioni ndaj nuk mundem te postoj gje.

Klm te gjithe dhe me mend ne koke...ahahahaha.

Slovan Bratislava - Salzburg 2 @1.66
    Fulham - OB Odense Over 2.5 @1.6

Kuota @2.7

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    zyrich-vaslui 2 (2.5)

besiktas-stoke x (3.2)

koficenti shkon (8.00)

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Trabzon-Gencleberligi-1(2.50)
    Mundesia me fitu 99%
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    Trabzon-Gencleberligi-1(2.50)
    Mundesia me fitu 99%

Mos e ekzagjero kaq shume. Mundesia per te fituar nuk eshte 99%. Ti e di shume mire. Mjaftohu me shenjen e parashikimit ose motivoje 99% tend te besimit ...

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ky mainzi tre here rresht qe merr barazim jashte kur une e du 1
    ne berlin
    volfsburg
    köln

me cmenden kurvat ekip leshit ishalla bin nga kategoria bashke me volfsburg ***** e herthe prostituten e leverkusen pedersatin
    Goldo shiko njėherė kėtė kėtu posht,pastaj vendos pėr ndonjė biletė,ta siguroj qė do fitosh

http://www.graviteti.com/?p=33609
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •