Pėr ata qė kanė mundėsi tė paguajnė skedina apo on-line.
Estudijantes - Santa fe 23:10 ,sonte.
Mysafirėt janė tė hendikepuar totalisht.Mesi standart i fushės gati nuk egziston,mungojnė lojtarė tė ekipit tė parė si -Bruna,Sarmiento,Vidal,Miguez,Fernandez,Tetague.I suspenduar sulmuesi Barrales ndėrsa nė pikėpyetje ėshtė edhe Velasquez.Kohėt e fundit janė tė mjerė nė fushė.Me kėtė ndeshje mbaron ky cikėl nė Argjentinė dhe mesi presin qė tė mbarojnė gjysėmsezonin.
Rast i mirė pėr Estudijantes qė tė fitojnė dhe tė pajtohen me fansat e tyre pas njė sezoni zhgėnjyes.Kanė fansa tė ēmendur dhe njė herė kanė ndėrprerė ndeshjen e Estudijantes.Me gjithė kėto mungesa tė mysafirėve ėshtė reale tė pritet fitore pėr Estudijantes.Kuota pėr Estudijantes ėshtė @ 1.65.
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
qeverie ke ngatėrruar temė![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Hehe ,ēastet mė kritike nė futboll janė 15 min. i fundit( min.75 - 90 +) kush mbijeton mbijeton.Por sot ėshtė pritur qė do ketė kiks tė favoritėve.Dje kaluan mire favoritėt Inter win, Lacio,Arsenal,Liverpul,Man.utd.
Pėr sot pritej kiks i favoritėve,dhe ndodhi Milan,Malaga,Bilbao etj.....RRegull i pashkruar !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-12-2011 mė 17:06
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
E kam luajtur Estudiantesin me 100 para se te e postosh analizen, e bera kete pasi qe prej tipeve qe ke sjellur deri me tani kalueshmerine e ke 100% me ēka sme ka ndodhur te shof deri me tani. Kuota ne onlineweb (www.starlottosport.com) ka ra ne 1.54. E luajta sa per te shpetuar diten e sodit, dje ishte super. Pershendetje
Une sot kisha sunderlandin ....na boni me zemer deri sa e kthehu 2-1. Kisha Apoelin e qipros qe fitoi bindshem 1-3 ,isha Getafen 1-0 dhe Luzernen qe ......sdi ca t'them ,ca ti maj pragu deres lol ,humen i penallti kur ishin 1-1 qe mund te kishte ndryshu komplet neshjen. Prisja 400 mije lek dhe se mbroja dhe dot se kisha getafen ne te njejten kohe.
Skedina tjeter ishte.
Rio ave 1
Panathinaikos..2
Lyon .2
Benfica 2
Napoli 2.
Greku ka i shprehje ...kur s'osht dita jote edhe sikur me i lujt te treja opsione njish iks dysh prap do bohet i arllik me ekipin qe ke zgjedh lol
nejse neser do jete dite e bukur ...
Juvja ..2
Gaz metan ..1
Fenerbahce ..2
![]()
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
o djema ndihme
kam fut nje skedine sot 5 euro dhe po shoh qe jeton ende
galata majorka e kaiserslautern
neser kam eintraht 1/1
DHE chelsea x
a ka nej mundesi mrojtjet?
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt