Close
Faqja 82 prej 154 FillimFillim ... 3272808182838492132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1539
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Po mu ke harrut mer si sme ndihmo Njeri.
    Kam qene i sigurte dhe kam investuar 500€ ne fitoren e Atletiko GOIAS kunder Amerika MG dhe e kam postuar infon 3-4 ore para ndeshjes (1.70)...
    Qe ka diēka te lajmroje ne pv, pasi qe nuk lejohen tema enkas per Info,"dojava", e analiza atehere te shkruaj ne pv sepse ne kete teme si pasoje e chi-chatit analizat me vlere treten shpejte dhe ngelen te palexuara. Pershendetje!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Se7en Lexo Postimin
    Pajtohem BB, ama mendoje se motivi eshte ne anen e ēekeve... Nuk ju vija shanci te luajne ēdo muaj apo vit kunder nje Milani... Kjo ishte arsyeja pse njehere u percaktova per 1sh por pasi kishte ramje ne kuote vendosa Over. E nuk po them se aty s'ka 2sh...

Hahaha, me ke keqkuptuar me duket.

Nuk kritikova parashikimin tend. Thjesht citova infon tende rreth kesaj ndeshje pasi eshte e vetmja ne gjithe forumin. Vetem sa "justifikova" disi bastin tim ne favor te Milanit ...

GL !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Kam qene i sigurte dhe kam investuar 500€ ne fitoren e Atletiko GOIAS kunder Amerika MG dhe e kam postuar infon 3-4 ore para ndeshjes (1.70)...
    Qe ka diēka te lajmroje ne pv, pasi qe nuk lejohen tema enkas per Info,"dojava", e analiza atehere te shkruaj ne pv sepse ne kete teme si pasoje e chi-chatit analizat me vlere treten shpejte dhe ngelen te palexuara. Pershendetje!

Ah, ketu ke plotesisht te drejte. Por, per momentin moderimi i seksionit te bastimit na lejon vetem kete kend parashikimesh.

Do te provoj te hap nje teme apostafat per bastet teke dhe analizat rreth tyre. Shpresoj qe mos te na e mbyllin ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ke drejte e kam lexu po se lujta vetem se te ajo kompania ku isha sma mori teke
    gjithsesi me vjen mire qe paske kap disa euro
    tu shtofshin ishalla
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ke drejte e kam lexu po se lujta vetem se te ajo kompania ku isha sma mori teke
    gjithsesi me vjen mire qe paske kap disa euro
    tu shtofshin ishalla
    Ne te gjitha kompanite qe kame akses e pranojne Serie A (Ligen e pare) te Brazilit per teke (singl). Flm, ne fakt vetem u nxira dhe luajta me inat.

Te premeten vetem Telstar e kisha Over ma prishi per 340€, te shtunen Inter 2177€ (skedine me 15 ndeshje) dhe 200 € prap inter tjetren skedine qe e kisha luajtur me 3 ndeshje me 50€ investim, tjetren skedine e kisha me DNB. Te dielen vetem Andelekt ma prishi, nje vend e kisha 1sh, tjetren skedine 2H more goals I

Si mendoni per sot me von naj bast ,kUALIFIKOHET Zenit...
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 06-12-2011 mė 15:45
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Cuna Si Ndjeheni Sot? Un Kam Lujt Disa Nga Kto Te Champ-lg Por Te Shofim
    Ai Goldi Dini Gje Nga Behet Si Eshte ?
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

O Barono, gjithe ajo lodhje mrom na shkoi dom me plak!

Si ka mundesi qe sa here i luj une Porton dhe Zenitin Over (ne pergjithsi e kam fjalen) nuk dalin asnjehere keto?

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Unė do luaj kėshtu.

Marsej 2
    Plzen X
    Barnsley 1
    Porto 1
    Chelsea 3+
    Shahtor 2

Tė dal kėshtu,kemi pėr ta zbrazur bastoren . Kuota 378
    Mallkuar qofsh Portooooo !!! 19 gjuajtje ne portė ndaj 1 gjuajtje tė Zenit,prap rezultati 0:0.E pabesueshme !!!

Marsej win @ 5.50
    Plzen win @ 3.25
    Barnsley win @ 2.20
    Chelsea win @ 1.85
    Shahtor win @ 2.85
    Porto
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 06-12-2011 mė 17:56
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •