Close
Faqja 89 prej 154 FillimFillim ... 3979878889909199139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 881 deri 890 prej 1539
    Bukur parashikimi dhe kuota e Juve Stabia BB!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga gilberto Lexo Postimin
    blue baron ,,,,,, sorry qe i dhash ktu ato tre ndeshjet e mija ,,,

por po tme kishit degjuar do kishit kap lek tani ,,,une per vete i vura te treja ,,,50 per 200

duisburg....zwolle ....cambur

Po kush tha qe nuk i kemi lujt o gilberto ?!?

Une te thashe vetem postoi ne vendin e caktuar. Ndersa bastet teke DUHEN motivuar.

Sa per "kronike". Une bera nje ēarēaf me ato ndeshjet e tua, plus shtova dhe ca te miat, por nuk bera leke. Me dogji Nimes ... Edhe mos me thoni tafmaja madhe te le pa gje, se E DI ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlueBaron : 09-12-2011 mė 17:56
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    09/12/11 20:45. Sampdoria - Juve Stabia X2 @2.38

Sampdoria nuk ben nje ndeshje te mire ne fushen e vet qe nga pjesa e pare e Samp v Torino, 30 shtator. Pjesa e pare 1-0, dhe FT 1-2. Lojtare te lodhur, nje loje pa ide dhe trajneri aktual shpreson tek merkato e janarit. Duhet shtuar qe edhe presioni mbi skuadren eshte ne kulm edhe nga ana e tifozeve.
    J. Stabia ka nje seri ndeshjesh pozitive. Humbi me Torinon dhe Varesen jasht me rezultat minimal. Shkoi e fitoi kunder Nocerines dhe Reggines. Po te mos ishte nje penalizim prej 6 pikesh do te ishin 3 pike me lart se Sampdoria ne klasifikim. Aktualisht po kalojne nje moment te mire.
    Opsioni X2 me duket i mundshem duke pasur parasysh performancen e te dyja skuadrave gjate kesaj periudhe.
    Gjithashtu, per ata qe parapelqejne te rrezikojne me pak, AH +0.75 eshte @2.07. Ndersa per ata qe preferojne siguresat AH +1 eshte @1.74.

FT 1-1

Golin e barazimit Sampi e shenoi ne minuten e '90 ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Bukur parashikimi dhe kuota e Juve Stabia BB!

Lene se lash nom. Bona llogarite gabim. E kapa dy here tek e tek X dhe 2. Mo keq se fillestaret ...

Citim Postuar mė parė nga Se7en Lexo Postimin
    Eihoven - Den bosh HT/FT 2/1 kuota 30.00

Nuk ka analize, kete e mora nga njeri prej burimeve... Kush don te percjelle le ta beje me nje shume te vogel ose te e luaj sikur une, me aq (shuma) sa nuk te vjen inat edhe nese humb...

As une nuk e besoje se kalon ky tip, porse me inat do me vinte nese do kalonte pa e futur une ne skedine... Suksese !
    Nė cilin kampionat dhe nė cilėn ditė luhet kjo ndeshje ? Mua mė duket si kampionat Hollandez pasi Den Bosch dhe Eindhoven(PSV) janė atje...po PSV luan kėtė tė Shtunė me Nac Breda.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Mos e beni temen chat!

RRofshi cuna per ndeshjet,qofshi me gezime se jeta.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Unė vura njė tė fuqishme .

http://i.imgur.com/Wwo3m.jpg
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Po me pelqeka!

Barēėn e kam luajtur me tifozllik

Ishalla nuk fiton as ato qe ke luajtur.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •