po mire mer opar s'eshte se po na thote na nje gje te re, ate qe po thu ti e di dhe bufi, po muhabeti eshte se po te lozesh cik me kujdes dhe po te marresh shtruar ka gjasa dhe qe te dalesh plus. Ja mua dje prsh me varrosen ate ku.rvat e rapidit per 200 mij lek , ja po te me kishte ardh ajo sindeshje do i kisha 200 mij lek qyl ne xhep bobi.
goldo mos me thuaj qe e ke loz 2 lionin se ke per te ngrene dru plako lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
jo mer po e lujta 20 euro me kuoten 4.5 bnen gol tuluze e rrasi 3-0
hej thash
e futa pastaj me 3 kuoten lionin se ben gol e beri tuluz
futa prap lionin prap tuluz
e ne shtese e futa prap lionin mbaroi 3-2
sa skedina hata kam pas
bologna
horsens
salzburg
granada
granada po fiton vec salzburg per lesh
50 euro kuota 15.4
dje po shoh qe ne marri e siper kam pas me 40 euro volfsburgun dhe bolognen te dyja 1
JO SEKS PARA MARTESE
o Endless por kur qenka kaqe e vjeter kjo qe them une perse luan .
kemi pasur ne fshat nje ish-kulak(flas per kohen e atij xhaxhit)dhe nje vajze i tha
o X a ma tregon sekretin si te behem e pasur
po i thote plaku n q se merr 10 harxho 9.
oh tha vajza por kete e dija une
nuk e di ,i tha plaku,se po ta dije veproje
ne uk e ka lene nje person per £1 milione nej penallti e humbur ne minuten e 87
nuk ka mend ne kete sport me thuaj pak sesa njerez luajne bixhoz dhe sa jetojne apo fitojne nga bixhozi
a e di ti se ai RAPIDI tani do te shtyje ty me teper per te lozur pasi kujton se di si ta luash skedinen
BASTE FITON VETEM N Q SE NJEH NDONJE AZIATIK QE E DI KUSH NDESHJE ESHTE E TRUKUAR
po pse mer plak ti kujton se po flet me ndonje fillesta kumari keshtu, qe me thua mua se ca do me bej rapidi? Lol po ne kemi nje jete te tere qe luajme kumar mo njisho, po muhabeti eshte se ka dy lloj menyrash kumari, nje kur e loz si hiobi dhe je i afte ta kontrollosh menyren si dhe sa luan, dhe dy kur mund te nxjeresh dhe mobiljet e shpis ne shitje. une per vete hyj te kategorie pare, capish?
kjo gje me heq trurin mua me ju moralistat e veseve, qe vetem pse keni degjuar dy gjera per kumarin apo ku di une, filloni dhe llomotisni blla blla blla e te cani by.then pa pushim, sikur e keni te fituar kete te drejte vetem pse dikush ka nje ves te caktuar.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Me ne fund e zume nje skedine se lame kokrren e namit.
Pervecse e kapa 1, i kapa dhe golin e radhes Betisit. Pra kapa ca lek ktu :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 04-12-2011 mė 18:36
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
n q se e ke kaqe fiksim loz me pak leke dhe shto ekipet dhe luaj per sport per qef po doli mire nuk doli v k llotari,por trurin e ke me te qete
saper bookmakersat harroje se dhe ne periudhe krizash nuk po shikoje qe te kete falimentuar ndonje kompani dhe kjo i thote te gjitha
edhe une kame lozur nga 10-30 pound ne jave por kur me fuste MILAN ne san siro me kievon,apo real madrid me atl bilbao home me behej jo fiksim por me ikte petulla
dhe kulmi per mua ishte £100 milan-liverpool 1.
tani maksimumi qe luaj eshte £2 ne jave ,dhe kete jave me la vetem QPR .me £2 per£ 2000 e ca 6 ekipe llogarite se cfare kuatash kane pasur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OPARI : 04-12-2011 mė 19:01
Krijoni Kontakt